2010 Şubat Anneleri

Duygu canım benim kızım olacak inşallah. Hareket ediyo ama düzensiz. Dışardan da hissedilmiyo daha teyzesi. Canım sen de takma fazla bu konuyu. bir kaç hafta sonra tepikleri yemeye başlayacağız.

duygusuzduygu tatlım ay allah nazardan korusun benimki 1 sat gecmiyo hep hareket te 2 gecedir geceleride uyutmuyo hep kıpır kıpır esim bile hisediyo bazen disardan vurusu gorunuyo bizim

Duygu canım benim kızım olacak inşallah. Hareket ediyo ama düzensiz. Dışardan da hissedilmiyo daha teyzesi. Canım sen de takma fazla bu konuyu. bir kaç hafta sonra tepikleri yemeye başlayacağız.
himmm ay bende diyorumm babasi gibi tembel olcak hic oynamiyor diyeeee kaydirigubbakcemile3 babisimiz duymasinnnnn hihoyyyt

biz 21 hafta 4 gunuz cnm ama ben benim bebisi 16 haftalik ken basladim hisetmeye benim annemde 3 cocugunu hep cok erken haftalarda hısetmıs bana 15 haftaliktim diyo hareket etmiyomu bende bilmem demistim ay bu tebel olcak galiba demisti annem

kızlar öpüyorum hepinizi ben kaçıyorum dua edin yarın doktora gidiem şeker felan çıkmasın ayyy dellenirim...... sizi seviyorum şubat annişleri

kızlar ben çıkıyorum
yarın sabah 10 randevü
hepinizi öptüm
ne olur banda dua edin

iyi aksamlar herkeze allah yanınızda memeleklerde bebislerinizle olsun dilerim

kızlar mrb ben çoktandır girememiştim acaba içinizde domuz gribi aşısı olmayı düşünen var mı bende kararsız kaldım kimi prof ol diyo kimi olma ne yapacaksınız zaten yorgan döşek grip oldum korktum 6 gün oldu sanki biraz hafifledi

6055 hoşgeldin canım. ben olamyı düşünmüyorum.geçen gün bir haber okudum. Sağlık Bakanlığının tarihi geçmiş aşıları yü<zünden 60 hamile kadın bebeğini kaybetmiş. Zaten devletin hiç bi işine üvenmiyodum. Bu haber de tuz biber ekti. Domuz gribinden korunmak için alınacak başka tedbirler de var.Temizlik vs.

dışarıda ellerini yüzüne gözüne sürmezsen ve tuttuğun yerlere dikkat edersen bir de gelince eve hemen ellerini yıkarsan.. ben öyle yapıyorum da tedbir bizden takdir Allahtan
grip aşısı olmayı düşünmüyorum..

al benden de o kadar...
bu arada ben yıne geldım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…