girmek istemiyorum sanki girince moralim bozulcak bişey çıkıcak gibi geliyor zaten sağlıklı gözüküyo bi risk felan yok çok şükür..ayy ne biliyim öle işte psikolejim hassas bu konuda ablamın yaşadıkları aklımdan çıkmıyor ben prensesimi hep sağlıklı sorunsuz hayal ediyorum umarım rabbim beni ve herkesi evlatla imtihan etmez...niye girmicen ki?
cakır bosver canım herseyı sadece bebısıne odaklan su an...
zaten duygusalız gergınız anlayıs ıstıyoruz bıraz daha ama ıste bazen olabılıyor boyle seyler...
çakırgözlüm bebiişinide üzme takmamaya çalış tatlım allah yardımcın olsun..
Çakırgözlü canım Zeynep haklı. Bebeğini düşün bence gevşemeye çalış
diyorum ya eşimle bıraz tartıştıkta
ona canım sıkıldı.
inş. düzelir
iyi akşamlar cicişlerrrrrrra.s.
düzelir canım merak etme. dün akşam biz de atıştık eşimle. amaan boşver. hiç takmıyorum valla. zemuszemus
MELEKSEN...BİTANESİ... hoş geldiniz canlarım zeynep istanbul buluşmasının fotoğrafları eklendimi? kim ekledi?
havvacim canim biliyosun sen benden 1 gün sonra dogum yapcaksin. bu arada senin bebis hareket etmeye basladimi ya? benim bebis hareket ediyor nadir ben hissediyorum. ama cokta fazla hareket etmiyor mesela bebegim hareket ediyor icimde ama disardan bir kisi elini karnima koydugu zaman anlamiyor. yani senin bebisinin hareketi disardan hissediliyormu? birde seninkinin cinsiyeti ne güzelim?çakırgÖzlÜ hayırdır canım ya...
girmek istemiyorum sanki girince moralim bozulcak bişey çıkıcak gibi geliyor zaten sağlıklı gözüküyo bi risk felan yok çok şükür..ayy ne biliyim öle işte psikolejim hassas bu konuda ablamın yaşadıkları aklımdan çıkmıyor ben prensesimi hep sağlıklı sorunsuz hayal ediyorum umarım rabbim beni ve herkesi evlatla imtihan etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?