2010 Şubat Anneleri

niye girmicen ki?
girmek istemiyorum sanki girince moralim bozulcak bişey çıkıcak gibi geliyor zaten sağlıklı gözüküyo bi risk felan yok çok şükür..ayy ne biliyim öle işte psikolejim hassas bu konuda ablamın yaşadıkları aklımdan çıkmıyor ben prensesimi hep sağlıklı sorunsuz hayal ediyorum umarım rabbim beni ve herkesi evlatla imtihan etmez...

cakır bosver canım herseyı sadece bebısıne odaklan su an...
zaten duygusalız gergınız anlayıs ıstıyoruz bıraz daha ama ıste bazen olabılıyor boyle seyler...

çakırgözlüm bebiişinide üzme takmamaya çalış tatlım allah yardımcın olsun..

cakır bosver canım herseyı sadece bebısıne odaklan su an...
zaten duygusalız gergınız anlayıs ıstıyoruz bıraz daha ama ıste bazen olabılıyor boyle seyler...

çakırgözlüm bebiişinide üzme takmamaya çalış tatlım allah yardımcın olsun..

Çakırgözlü canım Zeynep haklı. Bebeğini düşün bence gevşemeye çalış

evet haklısınız kızlar diyorum ya
bebegimide üzdüğümün bilincindeyim.
ama bilirisniz bazen insan yaşıyor bunları

MELEKSEN...BıTANESı... hoş geldiniz canlarım zeynep istanbul buluşmasının fotoğrafları eklendimi? kim ekledi?

bacılar ben kacıyım yawastan benımkı gelır 10 dk ya...
aksam gırerım kocısın elınden laptopu alabılırsem
opuyorummm

çakırgÖzlÜ hayırdır canım ya...
havvacim canim biliyosun sen benden 1 gün sonra dogum yapcaksin. bu arada senin bebis hareket etmeye basladimi ya? benim bebis hareket ediyor nadir ben hissediyorum. ama cokta fazla hareket etmiyor mesela bebegim hareket ediyor icimde ama disardan bir kisi elini karnima koydugu zaman anlamiyor. yani senin bebisinin hareketi disardan hissediliyormu? birde seninkinin cinsiyeti ne güzelim?

vala takmayın kızlar biz kavga ederiz yarım sat gecmez barisiriz ama insanin o an siniri bozuluyo takıyo kafaya tabi merhaba hepinize kızlar insallah herkez cok iyidir

gidenlere güle güle
gelenler hoşgeldiniz

yarın bende doktura gidecegim
sabah randevümüz var
öğleden sonra girerim inş.
inş. birşey yoktur bebişimizde.

anlıyorum ama aklına öyle şeyler getirmesen. sonuçta hem bebeğini daha ayrıntılı göreceksin ve sağlıklı olduğunu da biliyorsun. ben görmek için can atıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…