pofidicim biz senle aynıyız benimde sat 5 mayıss evet 6.ayın içindeyiz biz
ben girdiğim yeni aydan 2-3 gün alınca hemen onu buçuk yapıyorumkaydirigubbakcemile3
mesela bugün 5 ay 3 günlükken hemen beşbuçuk ay diyorum
kocişte gülüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pofidicim biz senle aynıyız benimde sat 5 mayıss evet 6.ayın içindeyiz biz
gözün aydın fatoşum... kız senin oğlanda anası gbi uykucumu çıktı... e benim kız kıpır kıpır senin oğlan uykucu nasıl anlaşıcak bunlar böyle... biri kalk gezelim diycek öbürü yat uyu ne gezmesi diycek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy koptum düşündüm bi an ...
hayatım böle daha ii olur birbirlerini tamamlkarlar aksi halde ne iki uykucu bir arada olr nede iki kıpır kıpır hani bi usluya bi yaramaz meseledikaydirigubbakcemile3sağol canım benim okudum yorumda yaptım... Allah yardımcısı olsun...
gözün aydın fatoşum... kız senin oğlanda anası gbi uykucumu çıktı... e benim kız kıpır kıpır senin oğlan uykucu nasıl anlaşıcak bunlar böyle... biri kalk gezelim diycek öbürü yat uyu ne gezmesi diycek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy koptum düşündüm bi an ...
sorma teyzesi el salladı öle tatlı elleri parmakları varrdıkiFATOŞ KUŞUM RAHATLADIN DİMİ
OYNUYODUR İÇERDE SIPA HOP HOP kaydirigubbakcemile2
sağol bitanem çok saolFATOŞŞŞ gözün aydın canım sağlıklıymış paşa çok şükür yarında herşey yolunda gidicek...
saol burcucum inşallah2 hafta daha bekle diyorsun yani sağol Yaren dün ayrıntılıya girdim ama devlet hst işte ne kilo ne boy hiç birşey demedi.
Sağol canım seninde gözün aydın yarın kalp atışlarınıda dinlersin pıt pıt insan yürüyüşü gibi oluyor hadi gözün aydın bugünü de atlattın maşallah oğluna
Selda çıkalım valla ama ay başı yapsak olurmu ayy bu kız benim iflahımı kuruttu yedi bitirdi zilli paraları 3-4 aydır valla sırf buna çalışıyorum benim zilli şimdiden ocağıma incir ağacı dikti onu al bunu al bitmiyoda almanında sonu yok.ay başı maaşları alınca bekle bizi Eminönüüüüüüüüüüüüü
anladım canım maşallah benim oğlanda öle olcak işnşallahEvet canım benimkide o haftalarda 1.2 idi şimdi ayrıntılı ultrasonda 3.7 yani bu farklı tabikide haftada büyüdü artık 21.haftanın içindeyim.........canım benim karşı komşum yaşamıştı senin tansiyon probleminden bide onun hamilelik şekeri falan çktı ama kızı şimdi 1.5 yaşında cadınında teki üzülme sen:1hug:
sağol canım benimngözün aydın fatoş
sağol fatmacımFatoş gözünaydın tatlım, güzel haberlerle gelmişsin,
selamlar herkese...
pince yeni katıldı aramıza galiba eğer öyleyse hoşgeldin pince, değilse kusura bakma ben yeni gördüm.
şeker yükleme testini sormuşsun, ben geçen hafta yaptırdım, açlık şekerim 65 bir saat sonra ise 85 çıktı. yani sonuçlar iyi geldi, o yüzden 100lük yükleme yapılmayacak.yanlız ben kesnlikle tatlı ve abur cubur yemiyorum sadece kahvaltıda en son bir lokma ekmeğe nutella sürüp yiyorum, tüm gün boyunca yediğim tek tatlı bu kadar. onun dışında meyvalardan ve diğer yediklerimden aldığım şeker var sadece.endişelenme ikincide yüksek çıksa bile doktor diyet veriyor, çok ileri safhada olmadıkça ilaç vermiyorlar.yediklerine dikkat edersin olur biter.
kızlar şeker testine giderken limon falan götürdünüzmü yanınızda benim görümcemden istemişler oda bana götür dedi
vereliniortak :1hug: kader arkadaşımzEHÇİĞİM BEN DE GÜNDÜZLERİ GİREMİYORUM. SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ..
yaa ben geldim artık sık giremiyom diye unuttunuz beni mafoldumbensenağlamasenağlama
zEHÇİĞİM BEN DE GÜNDÜZLERİ GİREMİYORUM. SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ..