• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

fatoşcum, gözün aydın tatlım. eve gelir gelmez nete girdim valla. sen, cicilibicili ve selda hiç aklımdan çıkmadınız bugün.

bu arada hepinize selamlar. selda ve cicili den ne haber? geçmişe dönmeyeyim şimdi: çok meraktayım. acilllll

slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım

canım bi probem çıkmamış çok şükür.yarında bişey çıkmaz merak etme.maşallah ogluna...

daha önce yazmışsın sagol burcucum.valla zeynogrip olunca kreşi erteledik.şimdi akadaşlarınada geçer diye pazartesi göndercegim.şimdi iyi bi öksürük kaldı oda az gibi zaten atlattı çok şüküt.banada geçmediya valla rahatladım.gerçe ikimizde aşııyız biraz daha hafif alatırız sanırım.çok giremiyorum kardeşim bizde kalıyo.onunla beraberim genelde.kızı kareşe gönderince bol bol vaktim olur artık..

Hadi gözün aydin canim yarinda güzel haberlerle gelirsin insallah

Kızlarrrr birşey sorucam size simdi ben 22+ 6 dayım kac aylık hamıle olmus oluyorum :CüvCüv: çıkamadım içindenn hihoyyyt

slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 lira yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım

gözün aydın canım yarında bişey çıkmaz merak etme tansiyonunla ilgili bi gelişme varmıpeki

fatoşcum, gözün aydın tatlım. Eve gelir gelmez nete girdim valla. sen, cicilibicili ve selda hiç aklımdan çıkmadınız bugün.

Bu arada hepinize selamlar. Selda ve cicili den ne haber? Geçmişe dönmeyeyim şimdi: çok meraktayım. Acilllll

hoşgeldin canım nasılsınn

gözün aydın canım yarında bişey çıkmaz merak etme tansiyonunla ilgili bi gelişme varmıpeki

hoşbulduk güzelim. iyiyim çok şükür. kasık ağrılarıma bi çözüm bulursam daha iyi olucam. magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş, doktorun verdiği ilacı düzenli kullanmak gerek ama benim midemi bulandırıyor o. ne olacak bilmem.

Yani 5 bucuk aylık oldukmu kızlar şimdi bizzzz 2 hafta sonra 6 ay bıtcek yanı öyle dimi ...opuyorumnanaktan

ayy bende 4 buçuk aylık hamileyim
sanırkm ya şubatta yada marta başlangıcında doğurcam...

iki arada bird derede kaldım :hulya:
şimdi şubat annesimi olcam yoksa mart annesimi CADIARZU
anlıyamadım gitti şu gebelik haftalarından:((

Yani 5 bucuk aylık oldukmu kızlar şimdi bizzzz 2 hafta sonra 6 ay bıtcek yanı öyle dimi ...opuyorumnanaktan

hayır kuşum ben doktoruma sordum öyle değil
ben 5 mayısta son adetimi gördüm
5 mayıs -5 haziran : 1.ay
5haziran-5 temmuz:2.ay
5 temmuz-5 ağustos :3.ay
5 ağustos - 5 eylül :4.ay
5 eylül - 5 ekim :5.ay doldu
6. ayın içindeyim yani

hulen naber canımm
magnezyum banada verdi doktor iğrenç ama elim çok uyuşuyo mecbur içiyorum zaten 10 günde 2 tane iç dedi doktorum geçer dedi geçmesse gene gel dedi
bende içmelisin ihmal etme zorla kendini biraz

fatoşcum işallah çok güsel haberlerle dönersin canım .......................

fatoşcum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :saruboceq:

hepinize günaydın kızlar.

Cicilibicili canım kalbini ferah tut. Iyi haberlerini bekliyoruz tatlım.

Fatoşum çok iyi sonuçlarla geleceksin eminim. Kıyamam bu saatte ne işin var kız nasıl düşsün senin tansiyon?

günaydın fıstıklar..

fatoş ve fikirevi ayrıntılıda iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar..a.s.

Ayy bugün büyük gün. seldacım da inş bizlere iyi haberler getirir..:saruboceq:

geçmiş olsun canım üzülme atlatıcaksın inş..

Hadi bakalım hayırlı haberle getir bize bekliyoruz...
Herşey yolunda gidicek inş

günaydın arkadaşlarım herkes iyidir inş.
Ben bel ağrısından duramıyorum offf
geçmiş olsun
fatoş fikirevi ayrıntılınız süper geçsin inş.
selda inş. Güzel haberler verirsin bize

günaydın kızlar a.s.

Cicilibicili geçmiş olsun dikkat et kendine canım

fatoş, fikirevi ve seldacım güzel haberlerinizi bekliyoruz canlarım. Allah yardımcınız olsun.

Esmacım geçmiş olsun, bende uzanıp kalkarken belim çok agrıyor ama sonra geçiyor bu aralarda sırt
agrısı başladı

bulbulcum tahlil yaptır istersen enfeksiyon falan olmuş olmayasın gerçi artık tuvalete çıkmalarımız artacak bebeğimiz büyüyor.

günaydın a.s.
Bu gün kontrolleri olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler
fatoşta şimdi doktordadır :1hug: Görüyodur sıpasını

günaydınn
he valla fatoş görüyo sıpasını alkisalkisalkis

burcu hadi gozunaydın cnm. Insallah diger arkadaslar da iyi haberlerle gelir.
Fatos ve selda sizden de iyi haberler bekliyoruz..

burcucum gözün aydın darısı fatoş ve seldanın başına güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

inş. Bugün fatoş selda ve fikirevinden ve doktora gidecek diger tüm arklarda iyi haberlerle dönerler:saruboceq:

selammm kızlarrrropuyorumnanaktan
doktora gidicek olanlar hayırlı ve güzel haberlerle dönsünler inş.
Cicilicim canım sanada tekrardan çokk geçmiş olsun,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşaallaha.s.

fatoş nıye gelmedıkı kızlar geldıde benım mı haberım yokm

kızlan nasılsınzı bakalım.bizde iyiz bebişimle...
Fatoş doktora gidecekti bi haber varmı..
Ben bi geçmişe bakayım...

selda herşey yolunda gidicek inş
papatya hşg...fatoşu bende merak ettim ya gelmesi lazımdı ama doktordan sonra başka bi yeremi gitti acaba

selam kızlar, ara ara girip okuyorum,tam cevap yazacakken kapatmak zorunda kalıyorum..selda'cım allah yardımcın olsun,türkkahvesi gözün aydın canım.cicilibicili geçmiş olsun,bol bol dinlenerek atlatırsın inş..pince miydi şeker yük. Yüksek çıkan. Canım 410 sınırın üstünde ama çok değil heralde.o yüzden 2. Yüklemenin sonucuna göre belki de hiç bişey çıkmayacak.. çıksa bile önlemi var, için rahat olsun.fatoşu ben de merak ediyorum, neden gelmedi acaba hala..

fatoş nerde kaldı ya bu saate kadar sabah 9.30 daydı randevusu:uhm:

ben çok kızıyorum böyle kendi suyunu bile almaktan aciz insanlara:oklava:
Sen de yat canım ağrım var de mecbur kalsın zorla gelinlik yaptırıyorlar böyle işte:oklava:

Ben elevit vitamin ve ferrum fort demir hapı içiyorum her gün birer tane. Doğuma kadar devam dedi doktorum. Kansızlık falan da yok ama veriyor içiyoruz işte.

seldacımbence doktoruna sor tatlım sen bu beslenme işini. Ama mydarlingin söylediği şeyler herkesin faydasını bildiği şeyler.

Fatoş nered kaldı hakikaten yaa:uhm:

merhaba kızlar;
fatoştan haber bekliyoruz, güzel haberlerle gelir inş.
Cicilibicili dikkat et canım kendine, allah bebeğini sizlere bağışlasın inş.
Seldacım haberini okudum çok sevindim, moralini yüksek tut canım.
Türkkahvesi seninde gözünaydın canım...

ay bu fatoş nerde iyice merak ettim
çatlamak üzereyimakannehir

yaa kızlar hakkaten bu fatoş nerde kaldı yaaa

bu fatoş nerde kaldı hakkaten merak ettik vallaa

eh yani fatoş anlat hadi

cok sukur fato geldi

kiz fatos nerdesin canim ya herkezi meraktan çatlattin
anlat hadi

canlarım hepinize tek tek teşekkür ederim çok merak etmişiniz kıyamam sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

Canım daha beş buçuk olmadı pofidinin yazdığı gibi aslında.
Benim de 15 Mayıs mesela bugün 5.ayım bitti.
Diğer türlü 1 ayı 4 hafta olarak hesaplarsan hamilelik 10 ay oluyor canım.

gözünaydın cnm yarında bişey çıkmaz inş. Kalbını ferah tut:teytey:
inşallah canım çok saol
oh be rahatladık inşallah yarında iyi sonuçlar alırsın
sağol kuşum
aman fatoşcum gözün aydın çok sevındım maşallah oğluşuna da sanada yarında iyi haberlerle gel inşallah hayatım ...
:nazar:
sağol canım benim inşallah gaz sorunu varmış galiba geçmiş olsun tatlım
gözün aydın fatoş
sağol plajcım ense kalınlığına benim ikili teste bakmıştı 1,5 tu ama sonra artıyosa bilmiyom canım ozaman 12 haftalıktım
hadi gözün aydin canim yarinda güzel haberlerle gelirsin insallah
inşallah aykızım
hadi fatoşçum gözün aydın. Korkma yarın da iyi geçecek sadece önlem olsun diye istemiştir doktor. Stres yapma artık canım ya oğluşunu gördün ne güzel. Doğunca da böyle bol bol uyusun seni üzmesin hiç inşallah:nazar:
inşallah serapçım çok saol canım
fatoşcum, gözün aydın tatlım. Eve gelir gelmez nete girdim valla. sen, cicilibicili ve selda hiç aklımdan çıkmadınız bugün.

Bu arada hepinize selamlar. Selda ve cicili den ne haber? Geçmişe dönmeyeyim şimdi: çok meraktayım. Acilllll
ay çok saol canım benim
canım bi probem çıkmamış çok şükür.yarında bişey çıkmaz merak etme.maşallah ogluna...

Daha önce yazmışsın sagol burcucum.valla zeynogrip olunca kreşi erteledik.şimdi akadaşlarınada geçer diye pazartesi göndercegim.şimdi iyi bi öksürük kaldı oda az gibi zaten atlattı çok şüküt.banada geçmediya valla rahatladım.gerçe ikimizde aşııyız biraz daha hafif alatırız sanırım.çok giremiyorum kardeşim bizde kalıyo.onunla beraberim genelde.kızı kareşe gönderince bol bol vaktim olur artık..
sağol bitanem

saol canım tansiyon ölçüyom bakalım canım pek düşmüyo olmadı ilaç kullanacam
fatos cnm hadi gozun aydın gordun minigini insallah yarında cok guzel gecer
sağol meleksencim
fatoş çok sevindim canımm maşallah paşanaa :)

sağol bitanem iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

Back
X