kızlar seldadan haber var mı ben ariyimi ?
inş. şuanda iyi haberler almış kutlama yapıyodur
bende yok böle bişey cnm
slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım
slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım
ya sorma bende berbat bi şekilde var yaaa ben çok zor geçirdim hamileliğimi 3.5 ayını ölcemi sandım şimdi iyiyide şu salya bitse şakkıdı
Hosbulduk canim iyiyim saol dün baya bi yoruldum yemege misafirim vardi sabah ta misil misil uyudum dinlendim sen nasilsin
Insallah canim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?