2010 Şubat Anneleri

selda canım burdaymışsınnnnn durumlar belli olduysa yazsana kuşum merak ediyorum seni...

slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LıRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım

gözünaydın cnm yarında bişey çıkmaz inş. kalbını ferah tut:teytey:

Aman Fatoşcum gözün aydın çok sevındım maşallah oğluşuna da sanada yarında iyi haberlerle gel inşallah hayatım ...

Canlarım benım valla merakta bırakmak ıstemezdım ben ege Ünıversıtesıne gıdıyom Özel deĞıl ama paralı kalbıne Çocuk hastanesıne bakacaklar dedı ordan oraya ordan oraya mahvoldum bıldıĞınız gıbı deĞıl ay kızlar bebeıŞım Çok uykucu habıre esnıyodu kÜÇÜcÜk parmakları anasına el salladı boyunu klılosunu sÖlemedıler bende saĞlıklı deyınce sormadım valla unuttum ama resmen gÖrdÜm ıŞte esnıyodu anasının oĞlu ne olacak

Hadi gözün aydin canim yarinda güzel haberlerle gelirsin insallah

Hadi Fatoşçum gözün aydın. Korkma yarın da iyi geçecek sadece önlem olsun diye istemiştir doktor. Stres yapma artık canım ya oğluşunu gördün ne güzel. Doğunca da böyle bol bol uyusun seni üzmesin hiç inşallah

Hosbulduk canim iyiyim saol dün baya bi yoruldum yemege misafirim vardi sabah ta misil misil uyudum dinlendim sen nasilsin

Insallah canim:Saruboceq:

çok şükür iyiyim aynen devam bebişlerimiz büyüsün diye bekliyoruzz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…