slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten
kızzlar herkese merhaba..
az önce doktordan geldik, kızımı gördüm uyuyordu, yandan profilinden gördüm ağzı burnu maşallah herşeyi belliydi nep net gördüm babası yok ya yanımda çektim fotosunu babasına attım mms le ayy bu kız bana çok magandalık yaptırıcak nolcam ben yandım diyor yaa. :)) az gülmedim..
kilosu 480 gr olmuş maşallah.
bide size çok önemli bişey sölicem, doktor bana baya kzdı neden biliyomusunuz balık yağı hapı kullanıyorum diye..
bebeğine faydalı olsun diye kullanıyosun ama bilmeden ona zarar veriyorsun haberin yok, öyle ne olduğunu bilmediğin yapay şeyleri neden içiyorsun onların ne olduğu bile belli değil izinli mi değilmi belirsiz dedi..
onun yerine günde 2 ceviz ye omega 3ünü zaten almış olcaksın dedi, bende hemen gelince çöpe attım. artık balık yemeye karar verdim, ve günde 1 avuç ceviz yicem..
SELDA herşey yolunda gidicek inş
PAPATYA hşg...FATOŞu bende merak ettim ya gelmesi lazımdı ama doktordan sonra başka bi yeremi gitti acaba
desteiğiniz için tekrar teşekkür ederim..cicilibicili hareketlerine dikkat et bitanem önce allahın izniyle sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza meleklerimizi..
Kızlar gelişim geriliği için ne önerirsiniz bana.. Yemek içmek bakımından:)
Desteiğiniz için tekrar teşekkür ederim..CiciliBicili hareketlerine dikkat et bitanem önce allahın izniyle sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza meleklerimizi..
Kızlar gelişim geriliği için ne önerirsiniz bana.. yemek içmek bakımından:)
Desteiğiniz için tekrar teşekkür ederim..CiciliBicili hareketlerine dikkat et bitanem önce allahın izniyle sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza meleklerimizi..
Kızlar gelişim geriliği için ne önerirsiniz bana.. yemek içmek bakımından:)
ahhh canım keske ole bırı olsa keske yaslı da degıl ama gelır oturu kalkıpta bı barda suyunu almaz
kızlar ya peki vitamin kullanıyomusunuz ben Elevit içiyorum günde 1 tane
Şeker yüklemesinde şeker mi içiriyorlar?!
yok canım.glukoz içiyosun.glukoz tozu suyla karıştırıp içiriyorlar.şerbet gibi daşan yani.içincede kanını alıyorlar bu kdar.
hadi tatlım sende bende güzel haberlerle geliriz inşallah
fatoş ve fikirevi ayrıntılıda iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar..a.s.
fatoş fikirevi ayrıntılınız süper geçsin inş.selda inş. güzel haberler verirsin bize
Ya ben de üç gündür normalden çok daha fazla tuvalete gidiyorum. Amip gibi falan bişey mi kaptım acaba diye korkuyorum. Normal mi sizde de var mı bu?
Günaydın kızlar a.s. Fatoş, Fikirevi ve Seldacım güzel haberlerinizi bekliyoruz canlarım. Allah yardımcınız olsun.
slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten
arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:
inş. bugün fatoş selda ve fikirevinden ve doktora gidecek diger tüm arklarda iyi haberlerle dönerler:Saruboceq:
Valla kızlar böle giderse ben bu topikten ayrılcam bi soru soryorum kimse cevap vermiyo bu forumun amacı birbirimize yardımcı olmak sanırm ama sorularım yukarıda kaldı kimse cevap yazmadııııı yani topik amacındamı bilmem bazen şüpheye düşüyorum :umursamaz:
Kızlar nasılsınız geldim ben.. Ben bebeğimle ilgili son durumu aşağıdaki toğiğe yazdım.. Allah hepinizden razı olsun.
Miniğim..oğlum henüz doğmadı ama çok hastaymış!!! - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
yok canım.glukoz içiyosun.glukoz tozu suyla karıştırıp içiriyorlar.şerbet gibi daşan yani.içincede kanını alıyorlar bu kdar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?