2010 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun bundan sonra dikkat et.bol bol dinlen....

maşallah kınızna canım....bende ceviz yiyorum.benim doktorda önermiyor böyle şeyleri...

ya kızlar tatlı yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum..sizdede böyle olan varmı...

SELDA herşey yolunda gidicek inş
PAPATYA hşg...FATOŞu bende merak ettim ya gelmesi lazımdı ama doktordan sonra başka bi yeremi gitti acaba

merhaba canım.nasılsın...ya ev işiniz ne oldu sizin.ertelendimi.bak artık kış geliyo bir anönce taşın kız.....
güzel haberler aldıysa bi yerlere gidip müjdeliyodur bence...
zemuszemus

kızlar ya peki vitamin kullanıyomusunuz ben Elevit içiyorum günde 1 tane

selam kızlar, ara ara girip okuyorum,tam cevap yazacakken kapatmak zorunda kalıyorum..selda'cım Allah yardımcın olsun,türkkahvesi gözün aydın canım.cicilibicili geçmiş olsun,bol bol dinlenerek atlatırsın inş..pince miydi şeker yük. yüksek çıkan. canım 410 sınırın üstünde ama çok değil heralde.o yüzden 2. yüklemenin sonucuna göre belki de hiç bişey çıkmayacak.. çıksa bile önlemi var, için rahat olsun.fatoşu ben de merak ediyorum, neden gelmedi acaba hala..

maşallah kınızna canım....bende ceviz yiyorum.benim doktorda önermiyor böyle şeyleri...

ya kızlar tatlı yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum..sizdede böyle olan varmı...[/QUOTE]

ahh ahhh sorma hiç.. rüyamda bile görüyorum ben..

Desteiğiniz için tekrar teşekkür ederim..CiciliBicili hareketlerine dikkat et bitanem önce allahın izniyle sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza meleklerimizi..
Kızlar gelişim geriliği için ne önerirsiniz bana.. yemek içmek bakımından:)

canım bol bol balık sebze ceviz ye süt yoğurdunu ihmal etme sakın doktoruna sordunmu ne tavsiye etti pekii

yağsız dana biftek ye canım haftada bir
yoğurdunu sütünü yumurtanı ihmal etme
balık ye ceviz ye
vücudumuzun yapı taşı protein olduğu için gelişimde protein çok önemlidir
vitamin ve mineraller sonraki sırada gelir

seldacım çok geçmiş olsun.. geçecek hepsi düzelecek herşey.. doktorun sana önerdiği herhangi birşey var mı? yapman ya da yapmaman gerekenler var mı?

ben.megadaynve ferrum ford. kullanıyorum başka bişey içmiyorum.kan degerlerimde iyi.takviyeye gerek duymadı dotor.zaten 15 gün sonra muayenem var o zamanda şeker yüklemesi yapacaklar bakalım...

kızlar bazılarınız şeker yükselmesinde limon götürelim demişsiniz..ay kızlar ben tatlıyı çok sevdigimdenmi ne.zeynepte hamileyken valla şeker yükselmesinde o glukozları lıkır lıkır içtimkaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitmiştisırnaşık şeyben sevdim tadını..şimdide zorlanmam içirken diyorum.çok şükür zeynoda bi problem yaşmadım.inşallah bundada çıkmaz.ama sırf bu tatalı olayından çok kilo alacagımmafoldumben

canım ya.sen içini ferah tut.bebegin annesini yanında kalacak merak etme...sen doktorunada danış istersen neler yemem gerek diye.ama denildigi gibi peynirini yogurdunu sütünü eksik etme.bide soya fasulyesini tavsiye ediyorlar bebegin beyin gelişimi için çok faydalıymış

ahhh canım keske ole bırı olsa keske yaslı da degıl ama gelır oturu kalkıpta bı barda suyunu almaz

Ben çok kızıyorum böyle kendi suyunu bile almaktan aciz insanlaraklava:
Sen de yat canım ağrım var de mecbur kalsın zorla gelinlik yaptırıyorlar böyle işteklava:

kızlar ya peki vitamin kullanıyomusunuz ben Elevit içiyorum günde 1 tane

Ben Elevit vitamin ve Ferrum fort demir hapı içiyorum her gün birer tane. Doğuma kadar devam dedi doktorum. Kansızlık falan da yok ama veriyor içiyoruz işte.

Seldacımbence doktoruna sor tatlım sen bu beslenme işini. Ama Mydarlingin söylediği şeyler herkesin faydasını bildiği şeyler.

Fatoş nered kaldı hakikaten yaa:uhm:

Merhaba kızlar;
Fatoştan haber bekliyoruz, güzel haberlerle gelir inş.
Cicilibicili dikkat et canım kendine, Allah bebeğini sizlere bağışlasın inş.
Seldacım haberini okudum çok sevindim, moralini yüksek tut canım.
Türkkahvesi seninde gözünaydın canım...

hadi tatlım sende bende güzel haberlerle geliriz inşallah

amin canım ben 4te gidiyorum sen gelmiş olursun inşallah o zmana kadar güzel bir moralle girerim bende hayırlısıyla

fatoş ve fikirevi ayrıntılıda iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar..a.s.
fatoş fikirevi ayrıntılınız süper geçsin inş.selda inş. güzel haberler verirsin bize

inşallah canlarım bol bol dua edin bize

Ya ben de üç gündür normalden çok daha fazla tuvalete gidiyorum. Amip gibi falan bişey mi kaptım acaba diye korkuyorum. Normal mi sizde de var mı bu?

bende de var aynı durum canım bende gece çok kalkıyorum

Günaydın kızlar a.s. Fatoş, Fikirevi ve Seldacım güzel haberlerinizi bekliyoruz canlarım. Allah yardımcınız olsun.

sağol canım çok teşekkürler

muhteşem ayy ben de resimleri çekeyim annemin ördüklerini
belki yapmak isteyen olur aranızda
yarın koyarım kısmetse
nete

selam canım abk üzülme demiştim sana bu büyük bir sorun değil çünkü
nevra hanımın sitesinden de anladığım sadece normal doğum yerine sezeryan öneriliyormuş bu durumda
tabi bu durum 9. ayda da devam ediyorsa
onun dışında normal yazmıştı zaten nevra hanım
çoğu annede oluyormuş korkma

arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:

canım bende sag kasığımda hissediyorum genelde
doktorum ayakları göbek deliğinin orada elleri aşagıda dedi
problem yok herşeyden korkma dedi
bende yeterki hareket etsin melegim
memnun olsun istediği yerde gezsin diyorum kaydirigubbakcemile3

inş. bugün fatoş selda ve fikirevinden ve doktora gidecek diger tüm arklarda iyi haberlerle dönerler:Saruboceq:

sağol canım benim akşam haber veririm sizlere

ne sordun canım ben kaçırdım sanırım gözden

sabır birtanem herşey çok güzel olacak
güzel haberler vermiş doktor amcaları
ogluşunda duymuştur dinler onların sözünü
merak etme
yeterki bu dönemi daha stressiz atlat
dnlen, iyi beslen
öpüyorum seni ve melegini

yok canım.glukoz içiyosun.glukoz tozu suyla karıştırıp içiriyorlar.şerbet gibi daşan yani.içincede kanını alıyorlar bu kdar.

ayyy çok kötü ben nefret ederim şekerli sudan naısl içeceğim ya mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…