2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar yenı bakabıldım uff mısafır gelıyo canım kkaynanacım nasıl ozlemıstım sormayın geceye kadar burdalar artık uğras dur sınır oldum zaten sag kasıgım cok agrıyomafoldumben kızlar bugun hastaneden gelenler inş. ii haberlerınızı alırız canlarım benım

rahatsızsan sen hizmet etme otur dinlen
kayınvaliden yapsın ne lazımsa

ay canim ya gecmis olsun... valla ben aslinda tehlikeli diye duydum ama tabi doktorlar daha iyi bilir! ay kiz uyusturmadan nasil yapacaklar!:bbo:

birazını yaptı zaten ağladım resmen ama film çelkemediği için öyle yapması gerekiyormuş salı günü yine gideceğim devamını yapacak ama canınmdan can koptu
birde çok üzüldüm bebeğimde acı çekiyordur benimle falan diye
yaaa bilmiyorum internettede baktım diş için yapılan lokal anestesizini etkisi olmazmış ama yinede huzursuzum işte
dua ediyorum sürekli bebeğime birşey olmasın diye

canım çok sevimli birşeymiş yaa. Kendin yaparsan daha da bir güzel ve değerli olur tabi.

evet canım kendim yapmayı düşünüyorum bakalım

ben ilk 4-5 ay sepet üşünüyorum sonra karyola alırım diyorum sepetimizde varken hazır yiğenimindi süsleticem şimdi onu

seldacim allah hep yanınızda melekleride bebeginin yaninda olsun dilerim insallah bebeginin bisi kalmaz cok iyi saglikli olur allah uzun omurler versin dua sizin icin insallah bu kotu gunleriniz dogucagi gun biter tatlım

canım gözün aydın herşey güzelmiş çok sevindimm

canım herşey güzel olucak ben inanıyorum 3 ay dişimizi sıkıcaz canım aklımız hep sende yapabilceğimiz bişey varmı tatlım senin için dualarımız seninlee

SELDA inşallah bebişin çok uzun süre dayanır
inşallah bi aksilik çıkmaz:Saruboceq:

kızlar Allah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin inşallah.. Onların bizlere, vatana millete hayırlı birer evlat olmalarını diliyorum hep Allahtan.. Kuzucuklarımız çokk zor bir dünyaya gelecekler..
Onları zor hayat koşulları bekliyor.. Haberleri izlediğinizde, güncel olaylara göz gezdirdiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..
Tamam biz anne baba olarak onlara herşeyin en iyisini en güzelini vermeye çalışacağız ama dış ortam çok zor.. Ülkenin gidişatı.. Ohoo okadar çok şey geliyoki aklıma bazen..
hele ben bi polis eşiyim, neler olup bitiyor çok çok daha içindeyim herşeyin..
Allah hepimizin hakkında hayırlı yazılar yazsın, bizleri ve evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Tek dileğim bu..

kızlan nasılsınzı bakalım.bizde iyiz bebişimle...
fatoş doktora gidecekti bi haber varmı..
ben bi geçmişe bakayım...

evet canım zaten bu test lerin çoğu o hastalık veya bi anomali varmı diye bakılıyo Allah korusun

Amın kızlar amın en kısa zamanda bebıŞlerımız saĞlıkl gelsınler bızleree

seldacım inan çok üzüldüm Allah bebğini sana bağışlasın...ama yinede sonuç çok kötü deil umarım miniğin dayanırda dışarı çıktığında tamamiyle iyileşir işallah güzelim..... bak tedavisi varmış çok şükür işallah bişe olmıycak .......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Seldacım cok cok gecmıs olsun cok uzuldum ama sonuna dogru okuyunca en azından buyuk bır umudun var Allahım ınsallah hayırlısı ıle bebegını kucagına almayı nasıp eder canım benım üzülme dua et bol bol bızlerde senın ve miniğin için duacıyız canım..

SELDA herşey yolunda gidicek inş
PAPATYA hşg...FATOŞu bende merak ettim ya gelmesi lazımdı ama doktordan sonra başka bi yeremi gitti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…