selammm kızlarrrropuyorumnanaktan
doktora gidicek olanlar hayırlı ve güzel haberlerle dönsünler inş.
cicilicim canım sanada tekrardan çokk geçmiş olsun,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşaallaha.s.
canım geçmiş olsun bundan sonra dikkat et.bol bol dinlen....
maşallah kınızna canım....bende ceviz yiyorum.benim doktorda önermiyor böyle şeyleri...
ya kızlar tatlı yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum..sizdede böyle olan varmı...
selam kızlar, ara ara girip okuyorum,tam cevap yazacakken kapatmak zorunda kalıyorum..selda'cım Allah yardımcın olsun,türkkahvesi gözün aydın canım.cicilibicili geçmiş olsun,bol bol dinlenerek atlatırsın inş..pince miydi şeker yük. yüksek çıkan. canım 410 sınırın üstünde ama çok değil heralde.o yüzden 2. yüklemenin sonucuna göre belki de hiç bişey çıkmayacak.. çıksa bile önlemi var, için rahat olsun.fatoşu ben de merak ediyorum, neden gelmedi acaba hala..
Desteiğiniz için tekrar teşekkür ederim..CiciliBicili hareketlerine dikkat et bitanem önce allahın izniyle sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza meleklerimizi..
Kızlar gelişim geriliği için ne önerirsiniz bana.. yemek içmek bakımından:)
Merhaba kızlar;
Fatoştan haber bekliyoruz, güzel haberlerle gelir inş.
Cicilibicili dikkat et canım kendine, Allah bebeğini sizlere bağışlasın inş.
Seldacım haberini okudum çok sevindim, moralini yüksek tut canım.
Türkkahvesi seninde gözünaydın canım...
inş. şuanda iyi haberler almış kutlama yapıyoduray bu fatoş nerde iyice merak ettim
çatlamak üzereyimakannehir
Kızlar bişi daha sorcam afedersiniz ama benim aceip şekilde salyam çok mahfedyo beni...midemi bulandırıyor....hep lavabodayım işyerindede çöpe çok afedersiniz sizlerde olyomuu
burcucum teşşşk ederim yinede ayrıntı ultrason dada söleniyo ...........önceki deil
merhaba kızlar bende 2 gün önce diş ağrısından öldüm
sonra eşimle acıbadem hastanesine gittik sözde iyi hastane sadece adı var
kadın neresi ağrıyor falan dedi anlattım ama hemen anestezi vurup kanal tedavisi yapalım dedi bende hamileyim bebeğe etkisi olmazmı dedim. yok dedi.
sonra ben kendi doktorumuda aradım yok olmaz dedi yaptır dedi. ama ağrıdan duramıyorum neyse iğneyi vurdu ben dedimki konuşurken kulağımda vuruyor ağrısı dedim. aaaaa o zaman alt dişin olabilir dedi. sinir oldum mademki tam baksana. 20lik dişin çürük gözüküyor ama ben çekemem çarşamba günü genel cerraha gel dedi. eve geldik ben sabaha kadar uyuyamadım sonra sabah ben başka özel doktora gittim. ilk iğne vurduğu dişimin kanal tedavisi olması gerekiyormuş.film çekemediği içinde uyuşturmadan yapıyor
canımdan canım kopuyor anlatamam size kızlar.
ama yinede aklımda soru işareti var var acaba anestezi bebeğime birşey yaparmı diye çok huzursuzum
kızlan nasılsınzı bakalım.bizde iyiz bebişimle...
fatoş doktora gidecekti bi haber varmı..
ben bi geçmişe bakayım...
kızlar ya peki vitamin kullanıyomusunuz ben Elevit içiyorum günde 1 tane
aaa bide ben bebek aspirini alıyorum 1 tane
FİKİREVİ canım benim ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 dedimde seninki kaç çıktı.....................
ayrıntılı usg sonuçum yanımda Plaj ama nerede yazıyor biliyorsan söyliyeyim.
bu arada FL x ? : boymuydu kaçla çarpacağım.
diş ağrısı çok kötü ben hamile kalmadan hepsini yaptırdım ama yinede ödüm kopuyor 1 tanesi çürürse diye.film çekemiyorlar yasak ama anestezi alabiliyorsun benim dişçim sorun olursa anestezi ile hallederiz dedi ellerinde her dişimin filmi olduğu için herhalde.
hoşgeldin Papatya artık az geliyorsun Zeyno nun kreşi nasıl alıştımı ?
Elevit ve kan ilacı kullanıyorum.sonuna kadarda kullanacakmışısm.
aspirin kanı sulandırır hamilelikte kan sulandırıcı iyi değildir sana dr mu verdi?
Merhaba güzel annisler biz geldikopuyorumnanaktan
C[/Cicili Canim dikkat et kendine bol bol yat dinlen yorma kendini bebislerimiz Allaha emanet sag saglim alicaz kucagimiza hayirlisiylaOLOR]
canım saat 4te girecegim ayrıntılıya gideyim geleyim
söylerim kaç çıktığını normali kaç diye sorarım bakim
akşama haber veririm sana olur mu?
canım saat 4te girecegim ayrıntılıya gideyim geleyim
söylerim kaç çıktığını normali kaç diye sorarım bakim
akşama haber veririm sana olur mu?
Hosbulduk canim iyiyim saol dün baya bi yoruldum yemege misafirim vardi sabah ta misil misil uyudum dinlendim sen nasilsinhoşgeldin canım nasılsın bakalımm
slm cnm hşg
sagol cnm dinlenıyorum valla hiç bir iş yapmıyorum bebegimden önemlı dgl inş. bu günleri atlatıp saglıklı sıhatlı kucagımıza alacaz sonra dogum hikayelerimizi paylaşırız inşşşşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?