2010 Şubat Anneleri

Kızlar bişi daha sorcam afedersiniz ama benim aceip şekilde salyam çok mahfedyo beni...midemi bulandırıyor....hep lavabodayım işyerindede çöpe çok afedersiniz sizlerde olyomuu

FıKıREVı canım benim ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 dedimde seninki kaç çıktı.....................

selammm kızlarrrropuyorumnanaktan
doktora gidicek olanlar hayırlı ve güzel haberlerle dönsünler inş.
cicilicim canım sanada tekrardan çokk geçmiş olsun,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşaallaha.s.

sagolun kızlar allah razı olsun

sagol canım benım allah hepimizinkını bize bagışlasn

kızlar ben şeker testını dün yaptırdım şekerli su içilmıyecek gibi degıl yanı bende tatlıyı sevdıgımden olsa gerek afiyetle içtim

ay bu fatoş nerde iyice merak ettim
çatlamak üzereyimakannehir
inş. şuanda iyi haberler almış kutlama yapıyodur
Kızlar bişi daha sorcam afedersiniz ama benim aceip şekilde salyam çok mahfedyo beni...midemi bulandırıyor....hep lavabodayım işyerindede çöpe çok afedersiniz sizlerde olyomuu

bende yok böle bişey cnm

burcucum teşşşk ederim yinede ayrıntı ultrason dada söleniyo ...........önceki deil

ayrıntılı usg sonuçum yanımda Plaj ama nerede yazıyor biliyorsan söyliyeyim.

bu arada FL x ? : boymuydu kaçla çarpacağım.

diş ağrısı çok kötü ben hamile kalmadan hepsini yaptırdım ama yinede ödüm kopuyor 1 tanesi çürürse diye.film çekemiyorlar yasak ama anestezi alabiliyorsun benim dişçim sorun olursa anestezi ile hallederiz dedi ellerinde her dişimin filmi olduğu için herhalde.

kızlan nasılsınzı bakalım.bizde iyiz bebişimle...
fatoş doktora gidecekti bi haber varmı..
ben bi geçmişe bakayım...

hoşgeldin Papatya artık az geliyorsun Zeyno nun kreşi nasıl alıştımı ?

kızlar ya peki vitamin kullanıyomusunuz ben Elevit içiyorum günde 1 tane

Elevit ve kan ilacı kullanıyorum.sonuna kadarda kullanacakmışısm.

aaa bide ben bebek aspirini alıyorum 1 tane

aspirin kanı sulandırır hamilelikte kan sulandırıcı iyi değildir sana dr mu verdi?

Herhalde tatlı sevmeyenleri düşünerek limon sıkıp için diyorlarkaydirigubbakcemile3
Ben şerbet sevmem şerbetli tatlı yemem nasıl içicem bilmiyorum:sinifsinif: Keşke sıcak çikolata veya kakao falan içilseymiş :icecream:

C[/Cicili Canim dikkat et kendine bol bol yat dinlen yorma kendini bebislerimiz Allaha emanet sag saglim alicaz kucagimiza hayirlisiylaOLOR]

FİKİREVİ canım benim ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 dedimde seninki kaç çıktı.....................

canım saat 4te girecegim ayrıntılıya gideyim geleyim
söylerim kaç çıktığını normali kaç diye sorarım bakim
akşama haber veririm sana olur mu?

canım nese ben nerde yazdığını bilmiom orda doktor söledide öle biliyorum boşver.....
aspirini 28.haftaya kadar kullanıcakmışım evet doktor verdihihoyyyt

C[/Cicili Canim dikkat et kendine bol bol yat dinlen yorma kendini bebislerimiz Allaha emanet sag saglim alicaz kucagimiza hayirlisiylaOLOR]

slm cnm hşg
sagol cnm dinlenıyorum valla hiç bir iş yapmıyorum bebegimden önemlı dgl inş. bu günleri atlatıp saglıklı sıhatlı kucagımıza alacaz sonra dogum hikayelerimizi paylaşırız inşşşşşş.

canım saat 4te girecegim ayrıntılıya gideyim geleyim
söylerim kaç çıktığını normali kaç diye sorarım bakim
akşama haber veririm sana olur mu?

Tamam canım hayırlı haberle gel işallah...........vereliniortak

hoşgeldin canım nasılsın bakalımm
Hosbulduk canim iyiyim saol dün baya bi yoruldum yemege misafirim vardi sabah ta misil misil uyudum dinlendim sen nasilsin

Insallah canim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…