Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar yenı bakabıldım uff mısafır gelıyo canım kkaynanacım nasıl ozlemıstım sormayın geceye kadar burdalar artık uğras dur sınır oldum zaten sag kasıgım cok agrıyomafoldumben kızlar bugun hastaneden gelenler inş. ii haberlerınızı alırız canlarım benım
rahatsızsan sen hizmet etme otur dinlen
kayınvaliden yapsın ne lazımsa
ay canim ya gecmis olsun... valla ben aslinda tehlikeli diye duydum ama tabi doktorlar daha iyi bilir! ay kiz uyusturmadan nasil yapacaklar!:bbo:
canım çok sevimli birşeymiş yaa. Kendin yaparsan daha da bir güzel ve değerli olur tabi.
canım ben çok beğendim ya aklımdada böyle bişey yapmak var benimde ... çok sevimli cidden ayyyyyyy artık o günler hayırlısıyla bi gelsin ya... Her geçen gün daha bi artıyo özlemimmmmm...
Bende çok beğendim canım cumartesi gidip bakıcam malzemeleri alırım olmazsa burda olsaydınız toplanıp hep beraber yapardık nede güzel olurdu demiii
canım 1 gün var aramızda... Benimde bazen çok aşağıdan dediğin gibi vuruyo bazende göbek deliği mesafesinden vuruyo... Belli olmuyo dolanıyo içerde... Pozisyonu nasılsa ona göre... Nasıl rahatsa öyle duruyo içerde... Seninki ayakta horon tepiyo demek aşağı aşağı vuruyo kaydirigubbakcemile3
valla pipi olayına bende koptum kociş ise deli oldu ne diyoo bu ya diyo yazık şok oldu valla 2 hafta sonra gittiğimde özellikle resmini çekin diycem emin olmak istiyorum erkek ise kız diye seviyoruz bebeğim de ne diyo annemle babam diyorlardır.
Dün hastaneden çıkınca birde gittik mobilyasını aldık kızlar beyaz aldım gerci cinsiyet durumuna göre kapaklarına renk attırıcam ben kız olduğuna eminim ama olsun 2 hafta sonra kesin emin olalımda sonra devam ederiz.mobilyalar çoook güzel ve 5-6 yere girdik hepsi bian önce yapılsın 2-3 ayda zaten kokusu ancak geçiyor dedi ki doğru komşum 5.ayında eve kurdurmuştu mobilyayı.ben daha ağırdan alıcam bitimi 1 ayı bulur.
Ayyy ben dün yoktum konuyu ancak algılıyabildim geçmiş olsun canım aklından kötü geçirme sakan evin-işin sonu gelmiyor yap yap aynı hepsini boşver yat dinlen yat yat insan sıkıyor ama aç tv yi izle 10-15 gün yatsan düzelir en azından 2 ay daha dayansın bebiş sonrası kolay iş 2 ay sonra sezeryanla alsalarda korkacak birşey yok erken doğum dedikleri olay 7. Aydan başlıyor zaten.çok çok geçmiş olsun.
çok güzel fiyatıda iyiymiş sonradan sepeti şampuan -pudra için kullanırsında komidinin üstüne güzel oluyor.
Kızlar nasılsınız geldim ben.. Ben bebeğimle ilgili son durumu aşağıdaki toğiğe yazdım.. Allah hepinizden razı olsun.
Miniğim..oğlum henüz doğmadı ama çok hastaymış!!! - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızzlar herkese merhaba..
Az önce doktordan geldik, kızımı gördüm uyuyordu, yandan profilinden gördüm ağzı burnu maşallah herşeyi belliydi nep net gördüm babası yok ya yanımda çektim fotosunu babasına attım mms le ayy bu kız bana çok magandalık yaptırıcak nolcam ben yandım diyor yaa. :)) az gülmedim..
Kilosu 480 gr olmuş maşallah.
Bide size çok önemli bişey sölicem, doktor bana baya kzdı neden biliyomusunuz balık yağı hapı kullanıyorum diye..
Bebeğine faydalı olsun diye kullanıyosun ama bilmeden ona zarar veriyorsun haberin yok, öyle ne olduğunu bilmediğin yapay şeyleri neden içiyorsun onların ne olduğu bile belli değil izinli mi değilmi belirsiz dedi..
Onun yerine günde 2 ceviz ye omega 3ünü zaten almış olcaksın dedi, bende hemen gelince çöpe attım. Artık balık yemeye karar verdim, ve günde 1 avuç ceviz yicem..
kızlar nasılsınız geldim ben.. Ben bebeğimle ilgili son durumu aşağıdaki toğiğe yazdım.. Allah hepinizden razı olsun.
miniğim..oğlum henüz doğmadı ama çok hastaymış!!! - sayfa 9 - kadınlar kulübü / kadın kadınca kadınlar kulubu
sağolun kızlar 22+0 ım bugün ama doktorda 22+2 çıktım.
ya yurt disinda farkli tenkitler kullaniliyor.... ben doktora dedim ense kalinligini merak ediyorum diye. o da dediki sen merak etme biz sana gerek idrar olsun gerek kan tahlili olsun bütün herseyi uyguluyoruz ve sonuclarini buna göre belirliyoruz dedi. down sendromu icin bebete herhangi bir anormallik varmi diye yaptirdim test hersey normal cikti. senin bu ense kalinligi testin bebekte down sendromunu olup olmadigini ögrenmek icinmi ?