Kızlar bizim ayrıntılıda ense kalınlığı 3.7 çıktı doktor iyi dedi sizlerin kaç çıktı
selammm kızlarrrropuyorumnanaktan
doktora gidicek olanlar hayırlı ve güzel haberlerle dönsünler inş.
cicilicim canım sanada tekrardan çokk geçmiş olsun,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşaallaha.s.
bende bebişin hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum
bazande cok nadir midemin önündeymiş gibi geliyor
doktora sormadım ama bi gariplik olsaydı ultrasonda belli olmazmıydı
doktor hersey yolunda gidiyor dedi:uhm:
bende öyle düşündüm yerimseniben
olsa söylerdi
ay hayırlısıyla bi doğursak :Saruboceq:
canim bende tam bilmiyorum. ben yaptirmakta gec kalmistim. sonra baska bir test uyguladilar kan testi herseyin normal oldugunu söylediler ama senin gibi bana rakamsal birsey demediler!
ben şimdiye kadar hiç göbek deliğim hizasında hissetmedim hep altındaydı.birde benim göbek deliğim iyice dışarı doğru çıkmaya başladı dr soracak bi dünya sorum oluyor ama gidince fufffffffff hepsi uçuyor
ben şimdiye kadar hiç göbek deliğim hizasında hissetmedim hep altındaydı.birde benim göbek deliğim iyice dışarı doğru çıkmaya başladı dr soracak bi dünya sorum oluyor ama gidince fufffffffff hepsi uçuyor
bendede aynisi oluyo,doktordan cikinca ay sunuda sorcaktim,yok bunuda sorcaktim diyorum3.
kaydirigubbakcemile3en iyisi bi yere not almak galibayerimseniben
evet yaaa hayirlisiyla dogursak,kardesim agliyo stres yapmis,diyorum ne agliyosun yarin doguracan iste,keske bende sen gibi olsam:1rolleyes:
kızzlar herkese merhaba..
az önce doktordan geldik, kızımı gördüm uyuyordu, yandan profilinden gördüm ağzı burnu maşallah herşeyi belliydi nep net gördüm babası yok ya yanımda çektim fotosunu babasına attım mms le ayy bu kız bana çok magandalık yaptırıcak nolcam ben yandım diyor yaa. :)) az gülmedim..
kilosu 480 gr olmuş maşallah.
bide size çok önemli bişey sölicem, doktor bana baya kzdı neden biliyomusunuz balık yağı hapı kullanıyorum diye..
bebeğine faydalı olsun diye kullanıyosun ama bilmeden ona zarar veriyorsun haberin yok, öyle ne olduğunu bilmediğin yapay şeyleri neden içiyorsun onların ne olduğu bile belli değil izinli mi değilmi belirsiz dedi..
onun yerine günde 2 ceviz ye omega 3ünü zaten almış olcaksın dedi, bende hemen gelince çöpe attım. artık balık yemeye karar verdim, ve günde 1 avuç ceviz yicem..
merhaba kızlar bende 2 gün önce diş ağrısından öldüm
sonra eşimle acıbadem hastanesine gittik sözde iyi hastane sadece adı var
kadın neresi ağrıyor falan dedi anlattım ama hemen anestezi vurup kanal tedavisi yapalım dedi bende hamileyim bebeğe etkisi olmazmı dedim. yok dedi.
sonra ben kendi doktorumuda aradım yok olmaz dedi yaptır dedi. ama ağrıdan duramıyorum neyse iğneyi vurdu ben dedimki konuşurken kulağımda vuruyor ağrısı dedim. aaaaa o zaman alt dişin olabilir dedi. sinir oldum mademki tam baksana. 20lik dişin çürük gözüküyor ama ben çekemem çarşamba günü genel cerraha gel dedi. eve geldik ben sabaha kadar uyuyamadım sonra sabah ben başka özel doktora gittim. ilk iğne vurduğu dişimin kanal tedavisi olması gerekiyormuş.film çekemediği içinde uyuşturmadan yapıyor
canımdan canım kopuyor anlatamam size kızlar.
ama yinede aklımda soru işareti var var acaba anestezi bebeğime birşey yaparmı diye çok huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?