2010 Şubat Anneleri

bende geldim geri biraz uyumuşum
birşeyler yedim geldim.bende haftaya gidecegim saglık ocagına
bakalım bana ne diyecek.

merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil bende simdi saglik ocagindan geldim asi olduk kolum agrıdı vala obur ay yine cagirdilar

hosgeldınız kızlar... meleksen canım bende bugun oldum tetenoz asımı 1 ay sonra yıne gıdıcem bende...

evet cnm obur ay yıne cagirdilar ve 7 ayda da saglik ocagi sut veriyomus annelere her ay galiba oyle bisi anlatilar kolum agrıyo ya ates veya gece uyuyamamazlik ola bilir dedi doktor

evet cnm obur ay yıne cagirdilar ve 7 ayda da saglik ocagi sut veriyomus annelere her ay galiba oyle bisi anlatilar kolum agrıyo ya ates veya gece uyuyamamazlik ola bilir dedi doktor

banada oyle dedı hemsıre. sısıp kızarabılır gece ustune yatma bıde kasınırsa kasıma dedı. ılk 1-2 saat cok acıdı su anda gectı gıbı ama kolumu havaya kaldırdıkca yıne agrıyor...

zeynpb cnm kızıma yenı cıcıler aldim bak profile alt acma kilot falan hfta sonrari esimle artık isimiz bir kac cici almak bebisimize bu hafta sonuda 10 parcali hastane cikiisi beyendim onu falan alcam 100/20 indirimliler

meleksen baktım sımdı canım masallah ya baya bıseyı olmus senın bebısın...
dogum ıcın gecelık falanda almıssın...
ben daha alısverıse baslamadım walla kasım-aralık gıbı tamamlıcam...
ocak-subatta rahatım anca odası hazırlanır falan...

çok ilginçmiş. acaba yaptıkları aşı mı farklı ki. ama bi tane tetanoz aşısı olur heraldeç

merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil bende simdi saglik ocagindan geldim asi olduk kolum agrıdı vala obur ay yine cagirdilar

selam meleksen. sen pek gündüz takılmıyordun uzun zamandır..yeni cicilerini gördüm, pek güzeller maşallah. allah ağız tadıyla giydirsin canım..

meleksen bende baktım canım
negüzel şeyler almışın
böyle görünce bende almak istiyorum hemen yaa:)

meleksen hani yastık ve çarşaf var üzerinde mantarlı işlemeler var
onu nekadara aldığını hatırlıyormusun canım.

tatlım yavas yavas aliyoruz bisiler bir anda da zor olur hem boyle cok keyıfli oluyo esimle hafta sonu hem geziyoruz hem bebise bisiler bakiyoruz ya bitane mevlut takımı gordum alcam ya nasil guzel kız bebek mevlut takımlari ya gelinlik gibi

gakirgozlu tatlım alt deyıstırmeler cok ucuz ben onu 8 bucuk tl ye aldim yuzde 10 indirim yaziyodu pesin fiyatina ucuzdu allalim dedim esime

evde olmak naısl bir duygu yaa.. kıskandım vallla beni evde bir sürü iş bekliyo işten çıkınca ama valla gördüğüm kadarıyla siz evde iş de yapmıyorsunuz kızlar!klava:
oh keyif çatın bakalım Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…