valla ben de doğum iznine çıkıp evde keyif yapıcam diyodum ama geçen patron sordu doğum ne zaman diye, ocak sonu dedim, o da iyi o zaman ocak 15 den sonra ayrılırsın dedi delikafadulden
canım maşallah gözün aydın hadi.kızlarrrr biz dr dan az evvel geldik.muayene sonrasında alışverişe gittik.daha doğrusu randevumuz 5deydi 6ya kadar bekledik sonunda sıra bize geldiii vee oğluşumu gördük.drum kesin erkek dedi.kilosu 500 gr boyuda 24 cm miş.renkli dolpler çekti.tüm içorganları,gelişimi,suyumuz çok güzel dedi.bebişimde aşağıda değilmiş gayet normal yerindeymiş.rahim ağzıda kapalıymış.
renkli dolplerde baktım gülüyo bu çocuk diyorum drumda bana gülüyo daha çirkin hali bu annesi sonraki aylarda çok yakışıklı olucak oğlun dedi.önümüzdeki ayda sabahtan gel şeker yüklemesi yapalım dedi.yarında gidip tetenoz aşısı olucam.
çok mutluyum bugün oğluşum annesine güldü...
oy oy maşallah yesinler prensesi gözün aydın canımkızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar
canım allah korumuş geçmiş olsun tatlım.günaydın kızlar,
sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..
Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??
canım geçmiş olsun allah yaşatmasın bir dahaKızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.
geçmiş olsun canımkızlar benim gece kolum uyuşuyo ne zaman uyansam uyşuk oluyo üstünede yatmıyorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2kızlar sımdı bı yerde okudum cok guzel ya...
$oyle bir diyalog rivayet edilir...
dogacak bebek dogumundan bir gün once allah ile
goru$ur
-allahim dunyaya gidecegim orada ne yapacagim
bilmiyorum
-ben senin için bir melek yarattim ve o seninle
ilgilenecek
-allahim onlarin dilini bilmiyorum onlarla nasil
ileti$im kuracagim
-senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir
-allahim duydugum kadariyla dunyada cok kutulukler
varmi$ onlarla nasil ba$a çikacagimi bilemiyorum
-senin için yarattigim melek seni cani pahasina
kotuluklerden koruyacaktir, merak etme
-allahim sana tekrar nasil dönecegim
-senin için yarattigim melek bana nasil dönecegini
sana anlatacaktir
derken melekler gelir ve dunyaya gitme zamaninin
geldigini soylerler ve bebegi allahin huzurundan
gotururlerken bebek tekrar sorar;
-allahim benim için yarattigin melegin adi ne?
-adinin onemi yok ama sen ona anne diyeceksin!
-alıntıdır...
oh maşallah esmacım rahatlarsın artık kesinleşti paşan maşlallahkızlar eşim geldi ben işe başlamadan bi bebeği görelim dedi hem kolum çok kötü uyuştu onu sorarım ddim gittik geldik
bebeğimi gördüm çok şükür sağlıklı dedi doktor 386 grm çıktı
günümden fazla çıktı 20+4
pipi yide gördük kesinleşti erkek olduğu rahatım artık :)
kolumdaki uyuşukluğada olur öle hamilelikte korkma dedi
birde 4 boyutlu ayrıntılı usg verdi burtoma git anlaşmalı dedi orasıda 100 liraymış
annem babam kzıkardeşim yeğenim geldi tatlım giremedim bugünfatos nerde kızlar nete yokta merak etım hep nete olur du
hayatım ben babaneme gitmiycektimki babanem yokkkkkkkkaydirigubbakcemile3babaannesine gidecekti Fatoş canım
iyim tatlım sağol bi sen merak etmişin beni sağol.fatos nasilsin
kızlar nerdesiniz ya gorunuyosunuz ama yazan yok :sinifsinif:
kızlar eşim geldi ben işe başlamadan bi bebeği görelim dedi hem kolum çok kötü uyuştu onu sorarım ddim gittik geldik
bebeğimi gördüm çok şükür sağlıklı dedi doktor 386 grm çıktı
günümden fazla çıktı 20+4
pipi yide gördük kesinleşti erkek olduğu rahatım artık :)
kolumdaki uyuşukluğada olur öle hamilelikte korkma dedi
birde 4 boyutlu ayrıntılı usg verdi burtoma git anlaşmalı dedi orasıda 100 liraymış
merhabalar,araniza benide alirmisiniz,bende subat annesiyim sizler gibi,ALLAH hepimize saglikli gebelik ve hayirli evlat nasip etsin,ben simdiden daralmaya basladim,dunde kardesime diyorum subat gelmiycek heralde diye,,isin guzel tarafi benim iki kardesimde hamile ve bugun yarin dogum yapacaklar,,,
ve sizlere sormak istedigim bi soru var,,kizkardesimde seker cikti ve suan insulin kullaniyo gunde iki kez,
dun ogrendimki obur kardesimdede cikmis,diyet yapiyomus simdi,,doktor demis boyle giderse hastaneye yatiririm doguma kadar,,simdi benide aldi bi korku,gerci bende cok sukur hersey yolunda ama korktum iste,bide arastirdigima gore bebegi 2 yada 3 hafta onde olanlarda bu risk altinda imis,benim kizimda 2 hafta oncedenmis,iyisallah boyle bi sorunla karsilasmam,doktorum her ay idrar testi yaptigi icin bu korkumdanda bahsetmiyorum,olsa cikar dusuncesi ile ama yinede icim rahat degil,,,,,,,
sabah yanlis bi topige yazmistim bu mesajimi,zeynep arkadasimin uyarisi ile dogru adresi buldumkaydirigubbakcemile3
Selmacım bugün arayacaktım doktoru ama unuttum bak ya...Artık gittiğimde soracağım. Muhtemel beni de seni yönlendirdiği yere yönlendirir. Bugün İbni Sina sağlık ocağına gittim aşı için illa 26. haftada gel diyolar. Burda herkes aşısını oldu neden beni 26 da çağırıyo anlamadım Sinir oldum. Doktoru aramayı unuttum
iyiz canım çok sağolfatoşcum sağol canım allah kimseye yaşatmasın,sen nasılsın annenler nasılllar.
öle canım sağolaaa evet fatoşçum annenler gelecekti değil mi. Kusura bakma canım. Gözün aydın tekrar
merhabalar,araniza benide alirmisiniz,bende subat annesiyim sizler gibi,allah hepimize saglikli gebelik ve hayirli evlat nasip etsin,ben simdiden daralmaya basladim,dunde kardesime diyorum subat gelmiycek heralde diye,,isin guzel tarafi benim iki kardesimde hamile ve bugun yarin dogum yapacaklar,,,
ve sizlere sormak istedigim bi soru var,,kizkardesimde seker cikti ve suan insulin kullaniyo gunde iki kez,
dun ogrendimki obur kardesimdede cikmis,diyet yapiyomus simdi,,doktor demis boyle giderse hastaneye yatiririm doguma kadar,,simdi benide aldi bi korku,gerci bende cok sukur hersey yolunda ama korktum iste,bide arastirdigima gore bebegi 2 yada 3 hafta onde olanlarda bu risk altinda imis,benim kizimda 2 hafta oncedenmis,iyisallah boyle bi sorunla karsilasmam,doktorum her ay idrar testi yaptigi icin bu korkumdanda bahsetmiyorum,olsa cikar dusuncesi ile ama yinede icim rahat degil,,,,,,,
.
sabah yanlis bi topige yazmistim bu mesajimi,zeynep arkadasimin uyarisi ile dogru adresi buldumkaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve ablalarına. Doktoruna güveniyosan endişe etme bence. Bu durumu da bildir bence doktora. BNilgisi olsun ne olur ne olmaz.
hoşgeldin canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.prensesini.
Havvacım genelde aşı olan herkes 20.haftasından sonra yaptırdı aşısını, seni neden 26.haftada çağırıyorlar anlamadım, sen en iyisi başka bir sağlık ocağına daha danış canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?