2010 Şubat Anneleri

valla ben de doğum iznine çıkıp evde keyif yapıcam diyodum ama geçen patron sordu doğum ne zaman diye, ocak sonu dedim, o da iyi o zaman ocak 15 den sonra ayrılırsın dedi delikafadulden

calisanlara cok zor vala biz evde bile yoruluyo sikiliyoruz calisanlar ne yapiyo vala allah sabir versin

haklısında canım devlet hastaneside doktor gerek görürse yönlendiriyoruz dedi
ben anlamadım birşey
ben mi yanlış anlatıyorum
bunlar mı beni anlamıyor akannehir

MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL

CANIM BENDE EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRCAM SİGORTAYA BAKIYO 30 TL YE YAPTIRCAM

BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ne kadar ucuza bulmuşsun
ben cerrahpaşayı bilem aradım
dogru düzgün cevap verebilen yok :hulya: kaçırdım keçileri valla
ayrıntılıyla
zaten ben 100 tl telefon parası ödedim

çok teşekkür ederim canım bakalım bir yer buldum gibi şimdi telde
özel bayrampaşa hastanesi 90 tl dedi
olmazsa oraya gideceğim

süperdi canım
:gitme:

kızlar eşim geldi ben işe başlamadan bi bebeği görelim dedi hem kolum çok kötü uyuştu onu sorarım ddim gittik geldik
bebeğimi gördüm çok şükür sağlıklı dedi doktor 386 grm çıktı
günümden fazla çıktı 20+4
pipi yide gördük kesinleşti erkek olduğu rahatım artık :)
kolumdaki uyuşukluğada olur öle hamilelikte korkma dedi
birde 4 boyutlu ayrıntılı usg verdi burtoma git anlaşmalı dedi orasıda 100 liraymış

Son düzenleme:

maşallah esma'cım ne güzel geçmiş randevun öyle... oğluşunda hemen doğmak istiyo galiba önden önden gidiyo maşallah... Rabbim nazarlardan saklasın onu... hayırlısıyla gelsin inşallah hepsi... :Saruboceq:

Allah razı olsun canım benim amin inş. cümlemizinkinii inş.
çok mutlu oldum

gözün aydın canım. maşallah bebişine

maşallah cnm ne guzel işte.
kızlar bısey dicem.ayrıntılı ultrasonla bu farklı bıseymı ya anlamadımkı ben.4 boyutlu ayrıntılı usg ne ya?ben gecen persembe ayrıntılı ultrasona gırdım ama kac boyutlusuydu bılmıyorum.
56 ytlye gırdım.özel 29 mayıs ıstanbul hastanesınde hemdekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım istanbul buluşmasına sen gelmiyo musun?? bu c.tesi eminönünde saat 2 de...

ben çıkıyorum kızlar... hepinize iyi akşamlar... kocaman kocaman öptüm Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar bende kaçıyorum
iyi akşamlar
yarın görüşmek üzereee
meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…