SNM2008-SELMAKEREM çok geçmiş olsun...
of çarpıntım var kızlar yaa kalbim çıkıcak gbi sanki
Valla canım ben de iyiyim ama bu sırada iş biraz yoğundu internetin başına geçemedim hiç.
Karpal tünel sendromu dedikleri şey olabilir canlarım o dediğiniz uyuşmalar. Hamilelikte olağan irşeymiş netten araştırın isterseniz biraz basit kol ve bilek egzersizleri var ve yapınca çok işe yarıyormuş.
Bu arada snm08 ve selmacım ikinize de çok geçmiş olsun.
ben de nefes alırken çok zorlanıyorum. burnum sürekli tıkalı gibi,nefes darlığı çekiyorum sanki..
kızlar ben kacıyorum azcık uzanıyım...
anladım kızlar önemli bişiy deilse ayın 19 unda doktora gidicem son muaynemden sonra
1 ay dolucak öle giderim ozaman hemen acele edip gitmeyeyyim doktora. kaç kere usg ye girdim zaten bi zararı olursa die korkuyorum
ama c.tesi gidip bi görünsemmi sizcee ?
slm canım yaramazlık yok kimsede
girip aşısı olma diomuş bazı doktorlar sen olmuşşun
papatya hosgeldınn nasılsın zeyno nasıl?
benımde uzerıme yattıgım kolum uyusuyo gecelerı. bı kalkıyorum parmaklarımı hıssetmıyorum resmen obur yanıma yatıyorum kendılıgınden gecıyor...
kızlar ben kacıyorum azcık uzanıyım...
ayrıntılı USG yi bende devlet hastahanesinden gün aldığım için yaptırıcam aksi taktirde 300-400 veremezdim.
Papatya artık çok nadir giriyorsun.keyifler nasıl.
ben kızımı çok nadir hissediyorum ve bugün 20. haftam artık yoğun hissetmeme gerekmiyormu.bugünde sol kasığımda bugün ağrı var inaşallah geçer bir işte yapmadım ama bugün çok ağrıyor.
selamlar hayırlı hamilelikler dilerim. aranızda izmirli olanlar varsa http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-...hastanesi.html (izmirli anneler-egepol hastanesi) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?