günaydın kızlar,
sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..
Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??
Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.
Kızlar ben kilo alamıyorum ya...İki aydır aynı kilodayım.Hatta bu sabah tartıldım eğer tartı doğruysa biraz da vermişim sanki :sinifsinif:
tabiki canım ne öğrenirsem aynen ertesi gün tüm bilgiler sizde...
bende üye oldum bendeee kıskanç mıyım neyimmm:roflol::roflol:
Kızlar ben aşıya gidiyorum....Görüşürüz
kızlar milupanın annebebek kulübüne üyeyim, şimdi ordan bana bir paket geldi içinde (niveanın) şampuan,pişik önleyici, ıslak mendil, yenidoğan bebek bezi (huggies)numunesi vs.bebeğimi beklerken diye bir kitapçık ve bir cd geldi , sizlerden üye olan varmıydı sizede gönderdilermi böyle numuneler.
gene açıktım yahuuu
birazcık birşeyler atıştırayım gelirim.
geçmiş olsun canım..:
ayyy ben gecmıse hıc bakmadım bugun yaa neler olmus meger...
snm2008 canım cok gecmıs olsun gercekten ucuz atlatmıssınız... bende hala araba kullanıyorum ama malum ıst. da hayvan cok,Allah korusun hepımızı...
Saolun kızlar...
selma kuzum bende uye oldum sımdı opuyorumnanaktan
cucus ıyıyz canım sen nasılsın nerelerdesın?
Karpal tünel sendromu dedikleri şey olabilir canlarım o dediğiniz uyuşmalar. Hamilelikte olağan irşeymiş netten araştırın isterseniz biraz basit kol ve bilek egzersizleri var ve yapınca çok işe yarıyormuş.Benim kolumdada uyuşma oluyordu doktor sinir sıkışması dedi ilaç kullandım şimdi yok çok nadiren oluyor ama eskisi gibi sürekli uyuşmuyor.
Benim kolumdada uyuşma oluyordu doktor sinir sıkışması dedi ilaç kullandım şimdi yok çok nadiren oluyor ama eskisi gibi sürekli uyuşmuyor.
Karpal tünel sendromu dedikleri şey olabilir canlarım o dediğiniz uyuşmalar. Hamilelikte olağan irşeymiş netten araştırın isterseniz biraz basit kol ve bilek egzersizleri var ve yapınca çok işe yarıyormuş.
.
selam kızlar..geçmişi okumadım güzel haberler varımı...
ben iyim çok şükür.bugun grip aşısı oldum doktorum ol demişti.bende oldum bakalım..
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?