• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ben de nefes alırken çok zorlanıyorum. burnum sürekli tıkalı gibi,nefes darlığı çekiyorum sanki..

Valla canım ben de iyiyim ama bu sırada iş biraz yoğundu internetin başına geçemedim hiç.

Karpal tünel sendromu dedikleri şey olabilir canlarım o dediğiniz uyuşmalar. Hamilelikte olağan irşeymiş netten araştırın isterseniz biraz basit kol ve bilek egzersizleri var ve yapınca çok işe yarıyormuş.
Bu arada snm08 ve selmacım ikinize de çok geçmiş olsun.

Benim ki hamile kalmadan önceydi canım, şimdi yok bişey....

SNM2008-SELMAKEREM çok geçmiş olsun...
of çarpıntım var kızlar yaa kalbim çıkıcak gbi sanki

Geçmiş olsun canım, tansiyonuna baktırsaydın yokmu baktıracak biryer

ben de nefes alırken çok zorlanıyorum. burnum sürekli tıkalı gibi,nefes darlığı çekiyorum sanki..

Burun tıkanıklığı benide rahatsız ediyor, bunalıyorum resmen...

anladım kızlar önemli bişiy deilse ayın 19 unda doktora gidicem son muaynemden sonra
1 ay dolucak öle giderim ozaman hemen acele edip gitmeyeyyim doktora. kaç kere usg ye girdim zaten bi zararı olursa die korkuyorum
ama c.tesi gidip bi görünsemmi sizcee ?

slm canım yaramazlık yok kimsede
girip aşısı olma diomuş bazı doktorlar sen olmuşşun

canım kendi doktoruma danışmakla kalmadım.başka doktoroda danıştım ikiside olabilirsin dediler...valla artık yaptırdım.ne olacaksada olacak zaten....ama ne yapayım çok grip olan birisiyim.olmam gerekiyordu...bide zeyno var....

papatya hosgeldınn nasılsın zeyno nasıl?
benımde uzerıme yattıgım kolum uyusuyo gecelerı. bı kalkıyorum parmaklarımı hıssetmıyorum resmen obur yanıma yatıyorum kendılıgınden gecıyor...

kızlar ben kacıyorum azcık uzanıyım...

iyiz canım.zeynoda iyi.uyuyo...zaten öyle açabiliyorum neti....

yaren paylaşım için sağol canım... yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım ama çoğunlukla riskli gebeliklerde uygulanır yzısını okuduktan sonra tam olarak yaptırmamaya karar verdim... zaten benim dr. 4 boyutluda bakıyo mavi kırmızı atar damar toplar damarlarada her daim bakıyoruz... bizde anlıyoruz aslında ama onlar gibi eğitim almadık dedi dr. um... ben bi problem görmüyorum ama bunun altında bi perinatologun imzasının olması daha güvenli demişti... ben yaptırmamaktan yana kullanıyorum oyumu....

ayrıntılı USG yi bende devlet hastahanesinden gün aldığım için yaptırıcam aksi taktirde 300-400 veremezdim.

Papatya artık çok nadir giriyorsun.keyifler nasıl.

ben kızımı çok nadir hissediyorum ve bugün 20. haftam artık yoğun hissetmeme gerekmiyormu.bugünde sol kasığımda bugün ağrı var inaşallah geçer bir işte yapmadım ama bugün çok ağrıyor.

ayrıntılı USG yi bende devlet hastahanesinden gün aldığım için yaptırıcam aksi taktirde 300-400 veremezdim.

Papatya artık çok nadir giriyorsun.keyifler nasıl.

ben kızımı çok nadir hissediyorum ve bugün 20. haftam artık yoğun hissetmeme gerekmiyormu.bugünde sol kasığımda bugün ağrı var inaşallah geçer bir işte yapmadım ama bugün çok ağrıyor.

evet canım ya eskisi gibi sık girmiyorum.ya dolu oluyorum.yada canım istemiyo.tam ben uygun oluyorum bu sefer kimsecikler olmuyo...

Kızlar ısrarla 26. hafta diyo bunlar aşıya ya.. neden daha erken değil dedim. Sağlık Bakanlığının yönergesi var, daha erken yapamıyoruz dediler. Kafam karıştı iyice. Bu yönerge bi tek bu sağlık ocağına mı geldi anlamadım sinirlendim iyice

yatamadım kolumdan kızlar ya... gerı geldım...
havvacım ne alaka ben bugun yaptırdım asımı gıttım dırek yaptılar 1 ay sonrada 2.dozunu yapıcaz dedıler...

Benim gittiğim saglık ocağı 20.hafta geçsin bebeğinin karnında döndügünü çok rahat hissettiğin zaman yaparız dediler ben daha gitmedim

Kafamı karıştırdılar kızlar ya. Hayır herkes yanlış da bir bunlar mı doğru. Yarın iş yerimin ordaki sağlık ocağına gidip sorcam

ya bana neden yaptılar o zaman ıcıme kurt dustu bak ben daha kadar net hıssetmıyorum kı dondugunu falan... bısey olmasın bebege...

kızlar sımdı bı yerde okudum cok guzel ya...

$oyle bir diyalog rivayet edilir...
dogacak bebek dogumundan bir gün once allah ile
goru$ur
-allahim dunyaya gidecegim orada ne yapacagim
bilmiyorum
-ben senin için bir melek yarattim ve o seninle
ilgilenecek
-allahim onlarin dilini bilmiyorum onlarla nasil
ileti$im kuracagim
-senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir
-allahim duydugum kadariyla dunyada cok kutulukler
varmi$ onlarla nasil ba$a çikacagimi bilemiyorum
-senin için yarattigim melek seni cani pahasina
kotuluklerden koruyacaktir, merak etme
-allahim sana tekrar nasil dönecegim
-senin için yarattigim melek bana nasil dönecegini
sana anlatacaktir

derken melekler gelir ve dunyaya gitme zamaninin
geldigini soylerler ve bebegi allahin huzurundan
gotururlerken bebek tekrar sorar;
-allahim benim için yarattigin melegin adi ne?
-adinin onemi yok ama sen ona anne diyeceksin!

-alıntıdır...

Back
X