2010 Şubat Anneleri

Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.

Yaa kızlar benim takvim 20+3 te kaldı dünde yani. Artmadı bugün:uhm: Ama adresi alıp başka yere yapıştırdığımda 20+4 görünüyor anlayamadım derdini:bbo:

günaydın canlarım... anca bitirdim geçmişi... herkes iyi maşallah dr. haberleride iyi bebişler tosuncuk olmuşlar... Rabbim nazarlardan saklasın onları... Önce Allaha sonra bize emanetler...

ohh maşallah canım senin minikte benimki gibi tosuncuk olmuş maşallah onada sanada annesi...

maşallah canım maşallah nazar değmesin... ay ne güzel haberler bunlar yaa.. hep böyle haberler duymayı nasip etsin Rabbim...

essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...

günaydın gülşah'cım çok şükür iyiyiz sen nasılsın??

maşallah canım sende yi başmışın kızına... ben yürüyüşlere başladım akşamlar yarım saat 45 dk durumuma göre yürüyorum...

canım korkma... senin anlık korkunla oda korkmuştur ama sen kendini toparladığın an atar tekmeleri annesi... merak etme.. güzel bi kahvaltı yap sonrada tepikleri bekle... yemeği yiyince hemen başlıyolar mutlu oluyolar...:)))

Çok geçmiş olsun Selmacım, ne korkmuşsundur sen şimdi ama neyseki sorun yokmuş dikkat et kendine, iş falan yapma

canımmm çokk geçmiş olsunn ya ALLAHIM korumuş...oğluşunda uyuyodur belki annesi hemen endişelenme benimki de bu saate kadar oynamadı hem bu haftalarda düzenli değilmiş hareketleri içini ferah tut canım...

günaydıın canlarım nasılsınız öpüyorum hepinizi.. Şeniz

selmacım kendine dikkat et sende iyi çok şükür bişey yokmuş..

Çok geçmiş olsun Selmacım, ne korkmuşsundur sen şimdi ama neyseki sorun yokmuş dikkat et kendine, iş falan yapma

Sağol fatımacım, yok valla sadece yemek yapacam ,temizliğide haftada bir eşim yapsın şunun şurasında 3,5 ay kalmış kendimi riske atamam

geçmiş olsun
sen içini ferah tut bişiy olmamıştır annesi

geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonra

ahh canım benim çok üzüldüm ya geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın... pozisyonunu değiştirdiğinde sorun ortadan kalkıcak yani... canım bunu idrar yollarında bi enfeksiyon varsa oda yapabilir... tahlil yaptırdın mı? sen dinlenmene bak canım... haklısın bende aslında bişey olmaz diye uzanıyorum eğiliyorum neler yapmıyorum ki... Allah korusun bişey olsa... dikkat etmek lazım... Allah korusun...

valla doktor amcasıda öle dedi maşallah bende başlıycam artık yürüyüşlere olmucak böle yoksa tüm gün oturuyoruz zaten

zeh,bitanesii,esma,voles sağolun kızlar, idrar yolları iltahabı vardı antibiyotikte kullanmıştım, herhalde tam iyileşemedim bugün kendi doktorumu arayıp söyleyecem bakalım o ne diyecek.

biz hiçmi iş yapmamıcaz önceden kadınlar ne işler yapıyomuş
akşam buzdolabımı temizledim benim oğlan nasıl taş gibi yaptı kendini itikledi resmen yandı battı ittiğinde rahatına düşkün galiba sıpam :ecrin_bebek:

Snmcim çok geçmiş olsun. Yollarmaganda dolu valla. Korkmuştur yavrum ya... Sen de gevşemeye çalış o da rahatlasın.

Allah korusun meleğini. Dinlenmene bak batsın ev işi meleğinden kıymetli mi?

canım ben 20+4 görüyorum seni...

Hadi yaa:bbo: o zaman ben kendimi öyle görüyorum sadece, düzelir herhalde kaydirigubbakcemile2

Sağol fatımacım, yok valla sadece yemek yapacam ,temizliğide haftada bir eşim yapsın şunun şurasında 3,5 ay kalmış kendimi riske atamam

Temizliği eşin yaparsa iyi olur Selamcım ama benim eşim yapmaz bende gücümün yettiğini yapıcam gittiği yere kadar doguma yakın kadın alırım yine inş.

snm sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışın canım allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…