• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.

Yaa kızlar benim takvim 20+3 te kaldı dünde yani. Artmadı bugün:uhm: Ama adresi alıp başka yere yapıştırdığımda 20+4 görünüyor anlayamadım derdini:bbo:

günaydın canlarım... anca bitirdim geçmişi... herkes iyi maşallah dr. haberleride iyi bebişler tosuncuk olmuşlar... Rabbim nazarlardan saklasın onları... Önce Allaha sonra bize emanetler...

slm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:

ohh maşallah canım senin minikte benimki gibi tosuncuk olmuş maşallah onada sanada annesi...

kızlarrrr biz dr dan az evvel geldik.muayene sonrasında alışverişe gittik.daha doğrusu randevumuz 5deydi 6ya kadar bekledik sonunda sıra bize geldiii vee oğluşumu gördük.drum kesin erkek dedi.kilosu 500 gr boyuda 24 cm miş.renkli dolpler çekti.tüm içorganları,gelişimi,suyumuz çok güzel dedi.bebişimde aşağıda değilmiş gayet normal yerindeymiş.rahim ağzıda kapalıymış.
renkli dolplerde baktım gülüyo bu çocuk diyorum drumda bana gülüyo daha çirkin hali bu annesi sonraki aylarda çok yakışıklı olucak oğlun dedi.önümüzdeki ayda sabahtan gel şeker yüklemesi yapalım dedi.yarında gidip tetenoz aşısı olucam.
çok mutluyum bugün oğluşum annesine güldü...

maşallah canım maşallah nazar değmesin... ay ne güzel haberler bunlar yaa.. hep böyle haberler duymayı nasip etsin Rabbim...

essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...

günaydın gülşah'cım çok şükür iyiyiz sen nasılsın??

kızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar

maşallah canım sende yi başmışın kızına... ben yürüyüşlere başladım akşamlar yarım saat 45 dk durumuma göre yürüyorum...

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. ışe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??

canım korkma... senin anlık korkunla oda korkmuştur ama sen kendini toparladığın an atar tekmeleri annesi... merak etme.. güzel bi kahvaltı yap sonrada tepikleri bekle... yemeği yiyince hemen başlıyolar mutlu oluyolar...:)))

Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.

Çok geçmiş olsun Selmacım, ne korkmuşsundur sen şimdi ama neyseki sorun yokmuş dikkat et kendine, iş falan yapma

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??

canımmm çokk geçmiş olsunn ya ALLAHIM korumuş...oğluşunda uyuyodur belki annesi hemen endişelenme benimki de bu saate kadar oynamadı hem bu haftalarda düzenli değilmiş hareketleri içini ferah tut canım...

günaydıın canlarım nasılsınız öpüyorum hepinizi.. Şeniz

selmacım kendine dikkat et sende iyi çok şükür bişey yokmuş..

Çok geçmiş olsun Selmacım, ne korkmuşsundur sen şimdi ama neyseki sorun yokmuş dikkat et kendine, iş falan yapma

Sağol fatımacım, yok valla sadece yemek yapacam ,temizliğide haftada bir eşim yapsın şunun şurasında 3,5 ay kalmış kendimi riske atamam

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

geçmiş olsun
sen içini ferah tut bişiy olmamıştır annesi

geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonra

ahh canım benim çok üzüldüm ya geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın... pozisyonunu değiştirdiğinde sorun ortadan kalkıcak yani... canım bunu idrar yollarında bi enfeksiyon varsa oda yapabilir... tahlil yaptırdın mı? sen dinlenmene bak canım... haklısın bende aslında bişey olmaz diye uzanıyorum eğiliyorum neler yapmıyorum ki... Allah korusun bişey olsa... dikkat etmek lazım... Allah korusun...

günaydın canlarım... Anca bitirdim geçmişi... Herkes iyi maşallah dr. Haberleride iyi bebişler tosuncuk olmuşlar... Rabbim nazarlardan saklasın onları... önce allaha sonra bize emanetler...

Ohh maşallah canım senin minikte benimki gibi tosuncuk olmuş maşallah onada sanada annesi...

Maşallah canım maşallah nazar değmesin... Ay ne güzel haberler bunlar yaa.. Hep böyle haberler duymayı nasip etsin rabbim...

Günaydın gülşah'cım çok şükür iyiyiz sen nasılsın??

Maşallah canım sende yi başmışın kızına... Ben yürüyüşlere başladım akşamlar yarım saat 45 dk durumuma göre yürüyorum...

Canım korkma... Senin anlık korkunla oda korkmuştur ama sen kendini toparladığın an atar tekmeleri annesi... Merak etme.. Güzel bi kahvaltı yap sonrada tepikleri bekle... Yemeği yiyince hemen başlıyolar mutlu oluyolar...:)))

valla doktor amcasıda öle dedi maşallah bende başlıycam artık yürüyüşlere olmucak böle yoksa tüm gün oturuyoruz zaten

zeh,bitanesii,esma,voles sağolun kızlar, idrar yolları iltahabı vardı antibiyotikte kullanmıştım, herhalde tam iyileşemedim bugün kendi doktorumu arayıp söyleyecem bakalım o ne diyecek.

biz hiçmi iş yapmamıcaz önceden kadınlar ne işler yapıyomuş
akşam buzdolabımı temizledim benim oğlan nasıl taş gibi yaptı kendini itikledi resmen yandı battı ittiğinde rahatına düşkün galiba sıpam :ecrin_bebek:

Snmcim çok geçmiş olsun. Yollarmaganda dolu valla. Korkmuştur yavrum ya... Sen de gevşemeye çalış o da rahatlasın.

geçmiş olsun.oğlunda dur daha saat erken uyuyordur miskinlik yapası tutmuştur.QUOTE]

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş çok geçmiş olsun, bazan benimde oynamıyor merak etme iyidir inş. yinede için rahat etmezse doktora gidersin.

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Sen gevşe oğlun da gerilmiştir.
Belki de uyuyordur. Hem biliyorsun şu an düzenli hareket etmiyorlar daha o yüzden her zaman hissedeceksin diye bir şey yok rahat ol.QUOTE]

...korkma... senin anlık korkunla oda korkmuştur ama sen kendini toparladığın an atar tekmeleri annesi... merak etme.. güzel bi kahvaltı yap sonrada tepikleri bekle... yemeği yiyince hemen başlıyolar mutlu oluyolar...:)))

canımmm çokk geçmiş olsunn ya ALLAHIM korumuş...oğluşunda uyuyodur belki annesi hemen endişelenme benimki de bu saate kadar oynamadı hem bu haftalarda düzenli değilmiş hareketleri içini ferah tut canım...

Çok saolun arkadaslarım opuyorumnanaktan Allah hepimizi korusun walla kazadan beladan..
Oglusumda uyuyodur herhalde ogle yemegine uyanır uykucu :emir_bebek:

Allah korusun meleğini. Dinlenmene bak batsın ev işi meleğinden kıymetli mi?

canım ben 20+4 görüyorum seni...

Hadi yaa:bbo: o zaman ben kendimi öyle görüyorum sadece, düzelir herhalde kaydirigubbakcemile2

Sağol fatımacım, yok valla sadece yemek yapacam ,temizliğide haftada bir eşim yapsın şunun şurasında 3,5 ay kalmış kendimi riske atamam

Temizliği eşin yaparsa iyi olur Selamcım ama benim eşim yapmaz bende gücümün yettiğini yapıcam gittiği yere kadar doguma yakın kadın alırım yine inş.

snm sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışın canım allah korusun hepimizi

Back
X