2010 Şubat Anneleri

hadi canım inş çarşambaya güzel haberlerle gelirsin artık. biz iyiyiz sen nasılsın kimselerde yok

hadi canım inş çarşambaya güzel haberlerle gelirsin artık. biz iyiyiz sen nasılsın kimselerde yok
,

Sagol canım teşekkürler inşallah.. bende iyiyim oğluşumla konusuyoruz teyzesi yanlızız babamız gec gelıcek bu aksam babayı beklıyoruz paşamla
:CüvCüv:

kızlarrrr biz dr dan az evvel geldik.muayene sonrasında alışverişe gittik.daha doğrusu randevumuz 5deydi 6ya kadar bekledik sonunda sıra bize geldiii vee oğluşumu gördük.drum kesin erkek dedi.kilosu 500 gr boyuda 24 cm miş.renkli dolpler çekti.tüm içorganları,gelişimi,suyumuz çok güzel dedi.bebişimde aşağıda değilmiş gayet normal yerindeymiş.rahim ağzıda kapalıymış.
renkli dolplerde baktım gülüyo bu çocuk diyorum drumda bana gülüyo daha çirkin hali bu annesi sonraki aylarda çok yakışıklı olucak oğlun dedi.önümüzdeki ayda sabahtan gel şeker yüklemesi yapalım dedi.yarında gidip tetenoz aşısı olucam.
çok mutluyum bugün oğluşum annesine güldü...

Canım benim ne mutlu sana hadi gözün aydın yarında ben görücem paşamı çok merak ediyorum yaa... Çok sevindim senin adına Allahım hayırlısı ile kucagımızada almayı nasıp etsin inşallah...:asigim:

günaydın kızlar..

maşallah bebeğine ve sana :) valla böyle gidersem bana da diyetisyen yolu gözükecek gibi. hiç hareket yok, hemen yoruluyorum..amann dikkat edelim kızlar, yediklerimiz bebeklere gitse amenna ama bizde löp löp et-yağ olarak kalacak sonra

gözün aydın canım.maşallah bebişine..

Günaydınn..
SUMıFER-CıCıLıBıCıLı gözünüz aydın kızlar maşallah bebeklerinize...

essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız bugün....
Sumifer maşallah paşana kocaman olmuş
Cicilibicili seninde gözün aydın herşey yolundaymış, kiloyuda sorun etme mümkünse yürüyüş yap meyva ye

essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...

Günaydın canıma.s. Ben çok iyiyim canım oğlumda iyidir inşallah doktora gidicem bu hafta bi göreyim artık yaa özledim opuyorumnanaktan Sen nasılsın meleğin nasıl?

kızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar

Günaydın fatma abla

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın a.s.

bende iyiyim canım saolasın

Günaydın canıma.s. Ben çok iyiyim canım oğlumda iyidir inşallah doktora gidicem bu hafta bi göreyim artık yaa özledim opuyorumnanaktan Sen nasılsın meleğin nasıl?

bende iyim canım cuma günü bizimde kontrolümüz özledim kızımı...kaydirigubbakcemile2

günaydın canım maşallah kızına bizim topiğin bebeleri hep tosuncuk maşallah

mydarlıng Maşallah fıstığımıza çok mutlu oluyorum sizler böyle güzel haberlerle geldikce ayrıca edindiğiniz bilgileri paylaştığınız içinde teşekkürler..
Bu arada ne yiyosunuzda bebişler böyle güzel kilolar alıyor hadi onlarıda paylaşalım

günaydınnnnnnnnn cicişlerrrrrrrrrrrr ve güzel bebişşlerrrrrrrrrrra.s.
kızzlarrr bişey sorcam bizler grip aşısı olabiliyomuyuz acaba ,,,yaptıran varmı aramızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…