hadi canım inş çarşambaya güzel haberlerle gelirsin artık. biz iyiyiz sen nasılsın kimselerde yokKızlarrrr hayırlı akşamlar ben geldim işten gelince yemege giriştim anca oturdum pc başına geçmişede bakamadım nasılsınız , bu arada hastaneden aradılar benım doktorun yarın amelıyatı varmıs carsambaya aldılar benı ufff 1 gun daha eklendi bekleyişe.... :1ninca:
,hadi canım inş çarşambaya güzel haberlerle gelirsin artık. biz iyiyiz sen nasılsın kimselerde yok
kızlarrrr biz dr dan az evvel geldik.muayene sonrasında alışverişe gittik.daha doğrusu randevumuz 5deydi 6ya kadar bekledik sonunda sıra bize geldiii vee oğluşumu gördük.drum kesin erkek dedi.kilosu 500 gr boyuda 24 cm miş.renkli dolpler çekti.tüm içorganları,gelişimi,suyumuz çok güzel dedi.bebişimde aşağıda değilmiş gayet normal yerindeymiş.rahim ağzıda kapalıymış.
renkli dolplerde baktım gülüyo bu çocuk diyorum drumda bana gülüyo daha çirkin hali bu annesi sonraki aylarda çok yakışıklı olucak oğlun dedi.önümüzdeki ayda sabahtan gel şeker yüklemesi yapalım dedi.yarında gidip tetenoz aşısı olucam.
çok mutluyum bugün oğluşum annesine güldü...
slm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:
kızlarrrr biz dr dan az evvel geldik.muayene sonrasında alışverişe gittik.daha doğrusu randevumuz 5deydi 6ya kadar bekledik sonunda sıra bize geldiii vee oğluşumu gördük.drum kesin erkek dedi.kilosu 500 gr boyuda 24 cm miş.renkli dolpler çekti.tüm içorganları,gelişimi,suyumuz çok güzel dedi.bebişimde aşağıda değilmiş gayet normal yerindeymiş.rahim ağzıda kapalıymış.
renkli dolplerde baktım gülüyo bu çocuk diyorum drumda bana gülüyo daha çirkin hali bu annesi sonraki aylarda çok yakışıklı olucak oğlun dedi.önümüzdeki ayda sabahtan gel şeker yüklemesi yapalım dedi.yarında gidip tetenoz aşısı olucam.
çok mutluyum bugün oğluşum annesine güldü...
essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...
essemayit+, ozlemzafer, snm2008, srpp, Voles+, yaren_h
kızlar günaydın nasılsınız...
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız bugün....
Sumifer maşallah paşana kocaman olmuş
Cicilibicili seninde gözün aydın herşey yolundaymış, kiloyuda sorun etme mümkünse yürüyüş yap meyva ye
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın a.s.
Günaydın canıma.s. Ben çok iyiyim canım oğlumda iyidir inşallah doktora gidicem bu hafta bi göreyim artık yaa özledim opuyorumnanaktan Sen nasılsın meleğin nasıl?
kızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?