valla bende başlıcam olmuyo böle tüm gün oturuyoruz zaten
Hepiniz çok sağolun kızlar iyiki varsınız şimdi kendimi dahada iyi hissediyorum hepinizi çok seviyorum ...
kızlar bu arada bende yuruyuslere basladım. kocısle gun asırı cıkıp 45 dk-1 saat falan yuruyoruz...
tavsıye ederım cok ıyı gelıyor ınanın bı kac gundur de cok uyumayı bıraktım daha erken kalkmaya calısıyorum kalkıp dus alıyorum hemen daha ıyı oluyor ınsan ıyıce mayışmıştım ıyı oluyo :lepi:
Canım ben 71 le hamile kaldım. İlk üç ay 3 kilo verdim. Şimdi bebekten önceki kilomdayım. Doktor bebk iyi diyo ama ben evham yapıyorum işte acaba bebek beslenmiyo mu zayıf mı kalıyo diye.Kilo alamamayı dert edeceğimi hiç düşünmemiştim:ecrin_bebek:
kolun sısebılır agrıyabılır kızarabılır dedı hemsıre... su an cok hafıf bı agrı war ama ıns artmaz :1no2:
İnşallah artmaz canım, başka yasak varmı banyo gibi falan
ben de burdayımmmm :)) artık hamile pantolonu giyiyorum :)) ilk defa göbeğim var yaw..
ben de burdayımmmm :)) artık hamile pantolonu giyiyorum :)) ilk defa göbeğim var yaw..
baska bısey yok canım,sabah dus alıp gıtmıstım ben hanı belkı su degdırme falan der dıye,ama oyle bısey demedı...
sadece sısıp kızarabılır agrı yapabılır bı kac gun uzerıne yatma ve kaşıma dedi o kadar...
allah bağışlasın canım benim.Yok seldacım ikinci olucak inş. 8 yaşında oğlum var 2.sınıfa gidiyor.
allah bağışlasın canım benim.
Bende yarın gidip yaptırsam bari şu aşıyı, nasıl agrı sızı varmı
benimde artık giysilerim dar gelmeye başladı, benimde hamile elbisesi almam lazım
kızlar bu buluşma işi ne oldu ya son durum ne?
nasılsınız kızlar
biz çok şükür iyiyiz
buralardada hava kötü yagmur yagdı yagacak.
yürüşümü yaptım geldim.
açıktım biraz
oüluşumun hareketlerini hissediyorum yavai yavaş
pıt pıt yerim ben onu
bana bu duyguları yaşattığın için şükürler olsun Allahım.
hosgeldın canım opuyorumnanaktan
bende kucuk gaz donmelerı hıssedıyorum kızım burdayım dıyooo
masallah bebeklerımıze kız
kızlar şimdi memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursuna yazıldım... doğumdan emzirmeye kadar her şey öğretiliyormuş... ister tek git ister eşinle... süper ya... gelmek isteyenlere her perşemde 18:30-20:30 saatlerinde okmeydanı memorial hastanesinde... ücretsiz... kayıt yaptırmak isterseniz 444 7 888
haklısın canım maşallahhh onlara
bebişlerimizin beyin gelişimi için ceviz ve badem diyorlar
düzenli yiyormusunuz.
kızlar şimdi memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursuna yazıldım... doğumdan emzirmeye kadar her şey öğretiliyormuş... ister tek git ister eşinle... süper ya... gelmek isteyenlere her perşemde 18:30-20:30 saatlerinde okmeydanı memorial hastanesinde... ücretsiz... kayıt yaptırmak isterseniz 444 7 888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?