2010 Şubat Anneleri

Gözünaydın canım, maşallah prensesine :nazar

Günaydın fatma abla

Günaydın tatlım nasılsın

GÜNAYDIN KIZLAR

MAŞALLAH KIZINA.

günaydınnnnnnnnn cicişlerrrrrrrrrrrr ve güzel bebişşlerrrrrrrrrrra.s.
kızzlarrr bişey sorcam bizler grip aşısı olabiliyomuyuz acaba ,,,yaptıran varmı aramızda???

HAYIR YAPTIRAMIYOR GRIP AŞISI YASAKLAR ARASINDA

kızzlarrr bişey sorcam bizler grip aşısı olabiliyomuyuz acaba ,,,yaptıran varmı aramızda???

Günaydın canım...

Grip aşısı olabiliyoruz diye biliyorum ama sen yinede doktoruna sor istersen.

burcu ve fatmacım teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
dediğiniz gibi doktora sormak en iyisi:))))

Serapçım maaşallah kızına nazar değmesin

Günaydın bitanesi. Grip aşısı yasak değil hatta hamilelere özellikle öneriyorlarmış. Bir iki arkadaşımız doktoruna danışıp vuruldu. Bende emin olmak için doktoruma danışıp vurulmayı planlıyorum.

Gözünaydın canım maşallah kızına

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. ışe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??

Herkese günaydın kızlar... Hastaneden gelenlerin gözü aydın. Maşallah bebişlere....
Snmcim çok geçmiş olsun. Yollarmaganda dolu valla. Korkmuştur yavrum ya... Sen de gevşemeye çalış o da rahatlasın.

geçmiş olsun.oğlunda dur daha saat erken uyuyordur miskinlik yapası tutmuştur.

ben grip aşısını kendi dr uma geçen ay sordum hayır dedi bol vitamin al dikkat et aşı olma dedi.

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş çok geçmiş olsun, bazan benimde oynamıyor merak etme iyidir inş. yinede için rahat etmezse doktora gidersin.

ayyy ben bugün 20 haftalık oldum yarıladım yolu oleyyyyyy sositososito

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Sen gevşe oğlun da gerilmiştir.
Belki de uyuyordur. Hem biliyorsun şu an düzenli hareket etmiyorlar daha o yüzden her zaman hissedeceksin diye bir şey yok rahat ol.

ben grip aşısını kendi dr uma geçen ay sordum hayır dedi bol vitamin al dikkat et aşı olma dedi.

O yüzden herkes doktoruna danışsın diyoruz zaten canım ya. Her doktor farklı bir şey söyleyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…