geçmiş olsun
sen içini ferah tut bişiy olmamıştır annesi
biz hiçmi iş yapmamıcaz önceden kadınlar ne işler yapıyomuş
akşam buzdolabımı temizledim benim oğlan nasıl taş gibi yaptı kendini itikledi resmen yandı battı ittiğinde rahatına düşkün galiba sıpam :ecrin_bebek:
valla doktor amcasıda öle dedi maşallah bende başlıycam artık yürüyüşlere olmucak böle yoksa tüm gün oturuyoruz zaten
biz hiçmi iş yapmamıcaz önceden kadınlar ne işler yapıyomuş
akşam buzdolabımı temizledim benim oğlan nasıl taş gibi yaptı kendini itikledi resmen yandı battı ittiğinde rahatına düşkün galiba sıpam :ecrin_bebek:
Çok saolun arkadaslarım opuyorumnanaktan Allah hepimizi korusun walla kazadan beladan..
Oglusumda uyuyodur herhalde ogle yemegine uyanır uykucu
Esmacım ben perdelerimide,çamaşırlarımıda kendim asıyordum, koltukları çekip altlarını siliyordum ama aklımın başına gelmesi için bu korkuyu yaşamam gerekiyormuş artık boşverdim hiç bişey bebeğimden önemli değil.
Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.
Selmacım cok gecmis olsun arakadasım sakın üzme kendini de yorma arasıra bu tarz seyler yasayabiliyoruz sonumuz iyi olacak ama merak etme sen. Yaramaz kız olacak bu annesi abilerini mum yapacak bence :)
Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.
ben başladım yürüyüşlere kendimi daha iyi ve zinde hissediyorum, kilo almaktanda korkuyorum açıkçası
valla eskiler herşeylerini son güne kadar kendileri yaparmış hiçte bişey olmazmış ama şimdi öylemi azıcık iş yapsak rahatsızlanıyoruz, yediğimizden mi içtiğimizden mi anlamıyorum valla
aminnn canım inş...
Kızlar ben kilo alamıyorum ya...İki aydır aynı kilodayım.Hatta bu sabah tartıldım eğer tartı doğruysa biraz da vermişim sanki :sinifsinif:
canım benım cok uzuldum cok gecmi olsun dıkkat et kendıne
kızlar gunaydın cıcı anneler nasılsınız opuyorumnanaktan
saglık ocagından geldım az once asımızı olduk kızımla... 1 ay sonra da 2.dozu yapılıcakmıs :CüvCüv:
yarın babanemlere gıdıcem cumaya kadar kalıcam orda cok ozlemıstımmm hihoyyyt
Havvacım benim ablamdan benimle aynı hamile, şu anda hamile kaldığı kiloda ve doktor bebek iyi birşey olmaz demiş, bebeğin iyiyse kiloyu dert etme ne güzel işte dogum yapınca aynen eski haline döneceksin.
Günaydın Zeynepcim a.s.
aşını oldun kurtuldun ne güzel, bende olucam ama canım gitmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?