2010 Şubat Anneleri

Esmacım ben perdelerimide,çamaşırlarımıda kendim asıyordum, koltukları çekip altlarını siliyordum ama aklımın başına gelmesi için bu korkuyu yaşamam gerekiyormuş artık boşverdim hiç bişey bebeğimden önemli değil.

valla doktor amcasıda öle dedi maşallah bende başlıycam artık yürüyüşlere olmucak böle yoksa tüm gün oturuyoruz zaten

Ben başladım yürüyüşlere kendimi daha iyi ve zinde hissediyorum, kilo almaktanda korkuyorum açıkçası

Valla eskiler herşeylerini son güne kadar kendileri yaparmış hiçte bişey olmazmış ama şimdi öylemi azıcık iş yapsak rahatsızlanıyoruz, yediğimizden mi içtiğimizden mi anlamıyorum valla

Çok saolun arkadaslarım opuyorumnanaktan Allah hepimizi korusun walla kazadan beladan..
Oglusumda uyuyodur herhalde ogle yemegine uyanır uykucu

Aminnn canım inş...

evet önemli deil canım
ama bukadarda nazlı olmak istemiyorum güçlü olmak istiyorum
hemen yoruluyorum

Selmacım cok gecmis olsun arakadasım sakın üzme kendini de yorma arasıra bu tarz seyler yasayabiliyoruz sonumuz iyi olacak ama merak etme sen. Yaramaz kız olacak bu annesi abilerini mum yapacak bence :)

Çok saolun arkadaslarım opuyorumnanaktan Allah hepimizi korusun walla kazadan beladan..
Oglusumda uyuyodur herhalde ogle yemegine uyanır uykucu [/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım allah hepimizi her türlü kazadan ve beledan korusun inş.

Kızlar Çok saĞolun hepınız herkese Çok teŞekkÜr ederım darısı herkesın baŞına ınsan mutlu oluyo bÖyle haberlerı duyunca

Selmacım cok gecmis olsun arakadasım sakın üzme kendini de yorma arasıra bu tarz seyler yasayabiliyoruz sonumuz iyi olacak ama merak etme sen. Yaramaz kız olacak bu annesi abilerini mum yapacak bence :)

sağol canım benim hayırlısıyla bir doğsunda her türlü yaramazlığına razıyım ben..

Kızlar ben kilo alamıyorum ya...ıki aydır aynı kilodayım.Hatta bu sabah tartıldım eğer tartı doğruysa biraz da vermişim sanki :sinifsinif:

canım benım cok uzuldum cok gecmi olsun dıkkat et kendıne

valla bende başlıcam olmuyo böle tüm gün oturuyoruz zaten

Hepiniz çok sağolun kızlar iyiki varsınız şimdi kendimi dahada iyi hissediyorum hepinizi çok seviyorum ...

Kızlar ben kilo alamıyorum ya...İki aydır aynı kilodayım.Hatta bu sabah tartıldım eğer tartı doğruysa biraz da vermişim sanki :sinifsinif:

Havvacım benim ablamdan benimle aynı hamile, şu anda hamile kaldığı kiloda ve doktor bebek iyi birşey olmaz demiş, bebeğin iyiyse kiloyu dert etme ne güzel işte dogum yapınca aynen eski haline döneceksin.

kızlar gunaydın cıcı anneler nasılsınız opuyorumnanaktan
saglık ocagından geldım az once asımızı olduk kızımla... 1 ay sonra da 2.dozu yapılıcakmıs :CüvCüv:
yarın babanemlere gıdıcem cumaya kadar kalıcam orda cok ozlemıstımmm hihoyyyt

Günaydın Zeynepcim a.s.
aşını oldun kurtuldun ne güzel, bende olucam ama canım gitmek istemiyor.

kızlar bu arada bende yuruyuslere basladım. kocısle gun asırı cıkıp 45 dk-1 saat falan yuruyoruz...
tavsıye ederım cok ıyı gelıyor ınanın bı kac gundur de cok uyumayı bıraktım daha erken kalkmaya calısıyorum kalkıp dus alıyorum hemen daha ıyı oluyor ınsan ıyıce mayışmıştım ıyı oluyo :lepi:

Havvacım benim ablamdan benimle aynı hamile, şu anda hamile kaldığı kiloda ve doktor bebek iyi birşey olmaz demiş, bebeğin iyiyse kiloyu dert etme ne güzel işte dogum yapınca aynen eski haline döneceksin.

Canım ben 71 le hamile kaldım. İlk üç ay 3 kilo verdim. Şimdi bebekten önceki kilomdayım. Doktor bebk iyi diyo ama ben evham yapıyorum işte acaba bebek beslenmiyo mu zayıf mı kalıyo diye.Kilo alamamayı dert edeceğimi hiç düşünmemiştim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…