2010 Şubat Anneleri

aryacım kız bu bebiş aynı sana benziyo ben öle benzettim maşallah evet ya limonla melissa girmiyo hiç nasıl haerleşcez onlarla olmazsa üçümüz buluşuruzz bende varım vallaa

o saatler ve mekan bana uygun cnm.saol teyzesi ehli keyfm o benim.

pek tatlı çıkmış cimcimen maşallah ona yesin onu teyzesi:dance:

doğsada yesek cnm wallacnm ya.benim de çıkarıp kokluyasım gelio sizede oluomu bilmem.kaydirigubbakcemile3

aryacım kız bu bebiş aynı sana benziyo ben öle benzettim maşallah evet ya limonla melissa girmiyo hiç nasıl haerleşcez onlarla olmazsa üçümüz buluşuruzz bende varım vallaa

Saol cnm evet şimdilik herkes bana benzetti.ama dr dediki en çirkin zamanları şuan bir iki haftaya iyice belli olur dedi bakalım değişecekmi.saol cnm senin kızında inşallah sana benzer o güzel gözlerini alır.bende varım Allah nasip ederse.gezelim tozalımkaydirigubbakcemile3 ben kitlenirsem kucağınızaada alamazsınız açılmamı beklersiniz artık.kaydirigubbakcemile3

ne kadar hoş!!!!
bu resimleri 4D ile mi böyle güzel alıyorsunuz??ben de istiyorum...delikafadulden

teşekkürler şekercim.evet 4D ile bende ilkkez böyle gördüm insan daha bir hoş oluyor cidden bebeğini böyle görünce.yeni dr usg böyle benim ama muhakkak sende böyle bir resmini videosunu al.

SELAM KIZLAR
çok oldu foruma girmeyeli.bebişlerin resimleri,annelerin resimleri var.ne güzel.allah hepimizin kucağıa almayı nasip etsin inşallah.bende eskisi kadar stres yapmıyorum.kızım asyam oynadıkça beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor.relax olmamı sağlıyor.ilk 4,5 ayı atlatana kadar canım çıktı.piskopatları oynuyordum.şimdi o hareket edip anne ben burdayım deyince bende rahatlıyorum.arada bir uyudumu akşama kadar ses çıkmıyor.yine bağlanıyorum eski piskopat hallerime.neyse allah bugünleri çok şükür gösterdi.bugün saat 5 te randevum var.inşallah asyam iyidir ve herşey yolundadır.bugün çok soru soracağım dr.a daha tetanoz aşımızı yaptırmadık.22+2 gündeyiz.ayrıca kabızlık sorunu çekiyorum.sizlerde aynı sorun varmı.ne yapabilirim beni çok rahatsız ediyor bu sorun?

valla canım gezelim tozalım bişiler yapalım nasılsa hepimizin derdi aynı tık dediğimiz yerde kalırız,ay canım inşallah bakalım bende açıkçası gözlerinin bana benzemesini isterim hayırlısı çirkiin kızlarım benim

ayy ESRA çok tatlı kızın maşallah...bende çok şanslıyım o konuda benimde doktorumun usg si 4D her zaman yüzünü görebiliyorum böyle

sağol canım benimmmmm...çok güzel oluyo böyle renkli görmek.. detaylı görmek...

valla canım bilmemki valla merak ediyorum inanki bu arada neyle besledin kızını bakıyım bizede tüyo ver sırnaşık şey

walla canım özel bişey yapmıyorum ama dr. da aynı şeyi söyledi :))) maşallah iyi bakmışsın kızına diyo:))

incirli ethicaya gidiyosun zaten dimi..ne kadarmış ayrıntılı canım

evet canım haftada 1 gün perş günleri mustafa bey diye bi perinatolog geliyormuş.. ona bu perş için randevu verdiler... 200 tl dediler hayatım...

yaa yılbaşından sonra özel hst için fiyatlar değişecekmiş ssk anlaşmalı fiyatları artacakmış.aslında şimdiden doğum fiyatı soruyoruz ama korkarım onlarda değişecek.

pazarlığı şimdiden yapıp konuşmak lazım canım... walla zaten para yağdırıyoruz onlara... zammıda yansıtmayıversinler bize... ne konuşulduysa o....

VOLES MAŞALLAH SUPHAN ALLAH ÇOK ŞEKER YA

sağol canım... gelinin gösteriyim dedim sana:)))))))

ay voles çok tatlı ya küçük bir hanım olmuş herbişeyi belli yerim ben onu maşallah bizim dr randevumuzda gelsin artık nerdeyse 1ay olduk görmeyeli :sinifsinif:

canım inşallah sizlerde bu kadar net görebilirsiniz meleklerinizi... kadın zaten yeterince uzun baktı usg de ama ben bitince genede bi buruldum... sabahtan akşama kadar izleyebilirim onu...

ohh ohh canım maşallah senin ev bayağı kalabalık olucak desene... gözün aydın ne güzel çok sevindim adına....

ben göremiyorum açılmıyor resim ama gene de maaşallah canım

canım niye açılmadı acaba sende... senin bebeğin resmini aldığın alıntıda bile görüyorum ben resmi ama.... yinede çok sağol..

voles maşallah yaa
kıskandım valla ne güzel net görmüşsün bebişi

inşallah sende böyle görüceksin canım... çok güzel bişey doyamadım bakmaya...

esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus

sağol canım maşallah büyüdü tosuncuk oldu teyzesi nerdeyse 600 gr.. tombiş olcak benim kız galiba:)))

hemde nasıl tatlılar canım... keşke sende koyabilsen... görebilsek senin meleğide.. video olayını benim dr. sorduk bu makinede olmuyo malesef dedi... bi üzüldüm ya... bende kızımın videosu olsun istiyorum...

banamı benzettin :sm_cool: ay çok sevindim ya... k.validemde bi baktı resme ayy volkana benziyo bu galiba dedi bi üzüldü:)) bana benzesin istiyo oda... bakalım hayırlısıyla bi gelsin bakalım nasıl bi karışım olmuş:)) canım moralini yüksek tutmaya çalış arada banada öyle oluyo ama genelde bu hamilelik beni olumlu etkiledi zaten çok gülerdim... şimdi daha çok gülüyorum... sende olumlu bakmaya çalış herşeye...

Esracım küçük hanım maaşallah kocaman olmuş Her birşeyi belli yarabbim şükürler olsun bize bu duyguları yaşattı. Senin kızı görünce daha bir sabırsızlandım yaa:ecrin_bebek:

sağol canım walla çok mutlu etti yorumlarınız beni.... çok teşekkür ederim hepinize tek tek.... inşallah sende hayırlısıyla görürsün meleğini.....

Ayyy çok tatlı maşallah, herşeyi oluşmuş maşallah ben daha hiç bu kadar net göremedimm bebeğimi.

görürsün inşallah canım sende en kısa zamanda nasıl büyüdüklerine şaşırcaksın...

kız o ne bu nerdekı haastane boylebende gecen hafta gırdım detaylı ultrasona 56 ytl verdım geldım.cok ahalı cnm ya sen bılırsın yınede:CüvCüv:

çok pahalı canım biliyorum ama napiyim... bende giriyorum o dr. yanında kendi hastalarıma dedi...

Eki Görüntüle 25787

Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:

maşallah maşallah canım rabbim nazarlardan saklasın seninkide kocaman olmuş:)))

bana ne zaman derseniz olur... c.tesileri 1 den sonra müsaitim...

Son düzenleme:

cnm hayırlı haberler alırsın inşallahh sende.o pskopata bağlama olayı bende de oluyor biraz hareket etmesin hemen asıyorum suratımı.tetenoz aşısının bende yaptırmadım henüz pazartesi sorucam bende.

şubat topiğinin bebişleride çok çirkin olucak cidden aman maşallah.kızlar genelde anneye benziyor.Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsinde cnm onlar bizim için dünyanın en güzel varlıkları daha şimdiden.dr çirkin oluyorlar bu dönemde şaşırmayın dedi baktım benim kızım bana öle güzel geldiki walla.kaydirigubbakcemile3ben çıkıyorum canlarım duş alıp gelicem.serapçım güzel haberlerini bekliyorum.

haklısın cnm bende en başlarda çok neşeliydim ama şimdi ne oldu anlamadım birden evden çıkamadım ya sıkıntıdan kurmaya başladım galiba.aynı şehirde olsaydık keşke hepimiz buluşurduk ne güzel olurdu.tatlım walla çok ciddiyim sana benzettim.ama 8.ayda dahada belli oluyormuş kime benzediği bakalım değişeceklermi.bencede kız anneye benzemeli babayı bayan olarak düşünemiyoruz ya kızın ona benzemesi tuhafımıza gidio galibakaydirigubbakcemile3Ama tabi herşeyin başı ilkönce sağlıklı olmaları.neyse az kaldı zamanımız yaklaşıo yavaş yavaş Allah nasip ederse öncelik senin esracım.ilk senin doğum haberini alıcakmışız gibi gelio nedense hep bana.:1rolleyes:

arya canım kızın çok şeker valla topiğimizin bütün kızları birbirinden güzel bakalım erkeklerimizde yakışıklı olcakmı

DENıZKIZIL TEŞEKKÜR CANIM SAOL BıZE YAKIN ZAMANDA VERMıŞıNDıRDE ONDAN CANIM
ARYA MAŞALLAH CANIM HARBı SANA BENZıYO KZIkaydirigubbakcemile3
KADI KADI GÜZEL HABERLERLE GEL
VOLES OY OY YESıN ONU KAYNANASI

kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:

Volescım metro yemeĞe baŞladım 2 tane aldım gıdene kadar yıcem vallaa

inşallah canım inşallah temiz çıkar hakkınızda hayırlısı

tamam canım gelince direk haber vercem eve gidince kendine iyi bak

esmacım çok sevindim inanki kendi eşim bulmuş kadar sana dediğim duayı yapmışmıydın senn

Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ?
Volescim ve aryacım bebkleriniz maşallah cok güseller herşeyleri oluşmuş maşallah allahım saglıkla kollarınıza almayı nasip etsin inşallahh.
Sizinkiler size benziyormus benim sıpa da babasına benziyor.
Bizim kontrole daha var ayın 20 gibi gidecegim bebeğim nasıl oldu büyüdümü merak ediyorum.Bende bu gittigimde video isticem doktor hanımdan acıp acıp bakarım artık .
Tekmelerle aranız nasıl kızlar ?
Ayy artık acıtmaya baslıyor benm sıpa bazen öyle kuvvetli tekmeliyorki .Bişeye mi kızdı acaba diyorum :)
Karşıdan bakıldıgında tekmelediği anlasılıyor artık .Tekmelediği yer yükselip alcalıyor :) Ayy cok hoş bir duygu yaa allahım herkese yasatsın.

çok sevindim canım inşallah olur testleride güzel çıksın bebişin şanslı geldi annesi

kızlar merhaba nasılsınız,
aryacım volescim bebişlerinizi gördüm Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah,
Seçil bu kız sana benziyor bence :)
esmacım eşinin iş durumuna çok sevindim

ben halen tekmeleri çok iyi hissetmiyorum ama bu sabah konuşurken ilginç birşey oldu. bebişimle konuşurken karnımdan kendi kalp atışımdan ayırtedebileceğim hızda kalp atışı hissettim. karnımın sağ yanını okşuyordum, sol tarafı okşamaya başlayınca bir süre sonra o tarafta da duyulmaya başladı. Temasa tepki verip o tarafa yöneliyor galiba.. doktorla görüşmemde böyle birşey mümkün olabilir mi diye sorucam. Eridim bittim mahvoldum bir an önce şubat gelse de yesem kızımı... Siz de böyle birşeye şahit oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…