cnm ben topallasamda gelirimkaydirigubbakcemile3sıkıldım zaten evden ama saati çok geç ayarlamazsanız sevinirim.limonla melissa hiç girmiolar onlarada soramadık o yüzden.ama esma sen ben kesin bakıyoruz buluşma olayına sanırım.
kuşum ben gelirim bana uyar bi aksilik çıkmasa gelirim serap 1 de işten çıkıyo o saatlerde 1,5 gibi kent meydanında felan buluşuruz kesinleştiriz gene olmamı
bu arada bebişin çok şeker çıkmış maşallah
pek tatlı çıkmış cimcimen maşallah onayesin onu teyzesi:dance:
ne kadar hoş!!!!Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:
aryacım kız bu bebiş aynı sana benziyo ben öle benzettim maşallah evet ya limonla melissa girmiyo hiç nasıl haerleşcez onlarla olmazsa üçümüz buluşuruzz bende varım vallaa
ne kadar hoş!!!!
bu resimleri 4D ile mi böyle güzel alıyorsunuz??ben de istiyorum...delikafadulden
saol cnm evet şimdilik herkes bana benzetti.ama dr dediki en çirkin zamanları şuan bir iki haftaya iyice belli olur dedi bakalım değişecekmi.saol cnm senin kızında inşallah sana benzer o güzel gözlerini alır.bende varım allah nasip ederse.gezelim tozalımkaydirigubbakcemile3 ben kitlenirsem kucağınızaada alamazsınız açılmamı beklersiniz artık.kaydirigubbakcemile3
ayy ESRA çok tatlı kızın maşallah...bende çok şanslıyım o konuda benimde doktorumun usg si 4D her zaman yüzünü görebiliyorum böyle
valla canım bilmemki valla merak ediyorum inanki bu arada neyle besledin kızını bakıyım bizede tüyo ver sırnaşık şey
incirli ethicaya gidiyosun zaten dimi..ne kadarmış ayrıntılı canım
yaa yılbaşından sonra özel hst için fiyatlar değişecekmiş ssk anlaşmalı fiyatları artacakmış.aslında şimdiden doğum fiyatı soruyoruz ama korkarım onlarda değişecek.
VOLES MAŞALLAH SUPHAN ALLAH ÇOK ŞEKER YA
ay voles çok tatlı ya küçük bir hanım olmuş herbişeyi belli yerim ben onu maşallahbizim dr randevumuzda gelsin artık nerdeyse 1ay olduk görmeyeli :sinifsinif:
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞım aradaı annemler bana suprız yapacakmıŞ evlı bı kardeŞım daha var bıde dÜnyalar cadısı tatlısı yıĞenım ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞımle yıĞenımde gelecekmıŞ evlendıĞımde hamıleydı ızmırdekı dÜĞÜne gelemedı evımı gÖremedı ve Şımdı mınnoŞ yeĞenımle ,oda gelecekmıŞ Çok sevındım aĞladım valla.
ben göremiyorum açılmıyor resim ama gene de maaşallah canım
voles maşallah yaa
kıskandım valla ne güzel net görmüşsün bebişi
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
volescim kızın çok tatlı maaşallah annesine çekmiş sanırım. benim kızımında var fotoğraf ve video görüntüleri ama ben yükleyemiyorum. artık hergün 4-5 defa izliyorum yaa çok tatlı bu bebikler...
cnm ben sana benzettim walla.anne kız başbaşa kaldıkta eşime bugünlerde ihtiyacım var malum zor yürüyorum.kitlenip kalıyorum.hem ben çok özlerim onu:çok üzgünüm: bu aralar pskolojim bozuk walla benim hormonlar yeni koyuldu galiba iş başına.ALLAH sonumu hayır etsin.
Esracım küçük hanım maaşallah kocaman olmuşHer birşeyi belli yarabbim şükürler olsun bize bu duyguları yaşattı. Senin kızı görünce daha bir sabırsızlandım yaa:ecrin_bebek:
Ayyy çok tatlı maşallah, herşeyi oluşmuş maşallah ben daha hiç bu kadar net göremedimm bebeğimi.
kız o ne bu nerdekı haastane boylebende gecen hafta gırdım detaylı ultrasona 56 ytl verdım geldım.cok ahalı cnm ya sen bılırsın yınede:CüvCüv:
Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:
ya kızlar cmt bulusuyormussunuz
bende ıstanbuldayım fakat benı bılıyorsunuz gecmıtede bahsetmıstım ayaklarımı havaya dıkı yatmam lazım ıyı degılım yanı,bol bol eglenın emı fotografta cekılın ,sımdıden ıyı eglenceler
SELAM KIZLAR
çok oldu foruma girmeyeli.bebişlerin resimleri,annelerin resimleri var.ne güzel.allah hepimizin kucağıa almayı nasip etsin inşallah.bende eskisi kadar stres yapmıyorum.kızım asyam oynadıkça beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor.relax olmamı sağlıyor.ilk 4,5 ayı atlatana kadar canım çıktı.piskopatları oynuyordum.şimdi o hareket edip anne ben burdayım deyince bende rahatlıyorum.arada bir uyudumu akşama kadar ses çıkmıyor.yine bağlanıyorum eski piskopat hallerime.neyse allah bugünleri çok şükür gösterdi.bugün saat 5 te randevum var.inşallah asyam iyidir ve herşey yolundadır.bugün çok soru soracağım dr.a daha tetanoz aşımızı yaptırmadık.22+2 gündeyiz.ayrıca kabızlık sorunu çekiyorum.sizlerde aynı sorun varmı.ne yapabilirim beni çok rahatsız ediyor bu sorun?
valla canım gezelim tozalım bişiler yapalım nasılsa hepimizin derdi aynı tık dediğimiz yerde kalırız,ay canım inşallah bakalım bende açıkçası gözlerinin bana benzemesini isterim hayırlısı çirkiin kızlarım benim
banamı benzettin :sm_cool: ay çok sevindim ya... k.validemde bi baktı resme ayy volkana benziyo bu galiba dedi bi üzüldü:)) bana benzesin istiyo oda... bakalım hayırlısıyla bi gelsin bakalım nasıl bi karışım olmuş:)) canım moralini yüksek tutmaya çalış arada banada öyle oluyo ama genelde bu hamilelik beni olumlu etkiledi zaten çok gülerdim... şimdi daha çok gülüyorum... sende olumlu bakmaya çalış herşeye...
inşallah canım inşallah temiz çıkar hakkınızda hayırlısıkızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. Perşembe başlıcak .
Bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari
cnm hayırlı haberler alırsın inşallahh sende.o pskopata bağlama olayı bende de oluyor biraz hareket etmesin hemen asıyorum suratımı.tetenoz aşısının bende yaptırmadım henüz pazartesi sorucam bende.
şubat topiğinin bebişleride çok çirkin olucak cidden Aman maşallah.kızlar genelde anneye benziyor.allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsinde cnm onlar bizim için dünyanın en güzel varlıkları daha şimdiden.dr çirkin oluyorlar bu dönemde şaşırmayın dedi baktım benim kızım bana öle güzel geldiki walla.kaydirigubbakcemile3 ben çıkıyorum canlarım duş alıp gelicem.serapçım güzel haberlerini bekliyorum.
kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. Perşembe başlıcak .
Bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?