sevindim canım senin adına hihoyyyt ne güzel ev şenlikli olacak desene yeğeninde gelince:teytey::teytey:
SAĞOLUN CANLARIMgözün aydın canım ne güzel sevdiklerine kavuşuyosun
CANIM SAĞOL GEÇMİŞ OLSUN DİKAKT ET TATLIMgunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
fatos canım gozun aydın senınde mınık yıgenınıde goruceksın bak hem altını falan degıs tecrube kazanırsın azcık hem :1hug:
SAĞOL CANIM BENİM BENDE SENİ ÇOK İİ ANLIYORUMyok cnm gece geç yatıolar taaa 2 de 3 de kalkıolar öğlen.herkesin düzeni farklı.hem zaten rahatsızım gidipte kimseye hizmet edemiyeceğim ya da çağırıpta.insana kendi annesinden başka kimse acımıo ne yazıkki.
cnm gözünaydın kendi annem babam geliomuş kadar sevindim inan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum çünkü:teytey:
gözün aydın şekerim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Selam kızlar Tünaydın herkese.... benimde randevum yarın sabah bende cok meraklanıyorum 1 aydır görmüyorum paşamı bakalım nasıl karşılacak bizi :CüvCüv:
bu arada size son halimi bırakıyorum :CüvCüv:
Aman Zeynepçim çok geçmiş olsun aman çok dikkatli ol ne olur yaa. Mümkünse evde tek başınayken özellikle tehlikeli işler yapmayın kızlar Allah korusun.:Saruboceq:gunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
fatoşcum gözün aydın ne güzel evde şenlik var ne mutlu sanaaa
gunaydın kızlar...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
fatos canım gozun aydın senınde mınık yıgenınıde goruceksın bak hem altını falan degıs tecrube kazanırsın azcık hem :1hug:
kız Allah canını almasın emi, hamile halinle ne diye yordun kendini..kadına yaptırıp, sen otursaydın bi köşede..
Selda 10 ekim cumartesi buluşma için sadece senden onay bekliyoruz Esra-ben ve Zeynep okeyiz.Senin içinde uygun ise saati siz ayarlayın esra 13.00 de çıkıyor galiba işte ben o gün evdeyim istediğiniz saatte eminönünde buluşabilirz ama basit bir yer söyleyin çok yer bilmiyorum eminönünde.
Diğer İstanbullular sizede tesüflerimizi bildiriyoruz koca İstanbul'dan çıka çıka 4 kişi buluşmaya katılıyor.
kaydirigubbakcemile3 bencede karıştı cnm neyseki sen doğruyu buldun.aryacım o ben değilim akpak canım bugün biraz karıştı kişiler
inşallah teyzesi bakalım görücez miniğimi bugün çok heycanlıyım dua edin bana kızlar buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 bencede karıştı cnm neyseki sen doğruyu buldun.
:Saruboceq: seninle cnm.
canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....
sağol canım sende çok stres yapma aman dikkat et bebişde etkileniyo sen sonuna kadar haklısın canım kızlar bu arada buluşmamız olucakmı buhafta bizim ses çıkmadı kimseden
cnm ben topallasamda gelirimkaydirigubbakcemile3sıkıldım zaten evden ama saati çok geç ayarlamazsanız sevinirim.limonla melissa hiç girmiolar onlarada soramadık o yüzden.ama esma sen ben kesin bakıyoruz buluşma olayına sanırım.
Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?