2010 Şubat Anneleri

sevindim canım senin adına hihoyyyt ne güzel ev şenlikli olacak desene yeğeninde gelince:teytey::teytey:

gözün aydın canım ne güzel sevdiklerine kavuşuyosun
SAĞOLUN CANLARIM
CANIM SAĞOL GEÇMİŞ OLSUN DİKAKT ET TATLIM
SAĞOL CANIM BENİM BENDE SENİ ÇOK İİ ANLIYORUM
gözün aydın şekerim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

maşallah ikinizede hadi süper güzel haberlerle gel inş.
:Saruboceq:

Esracım küçük hanım maaşallah kocaman olmuş Her birşeyi belli yarabbim şükürler olsun bize bu duyguları yaşattı. Senin kızı görünce daha bir sabırsızlandım yaa:ecrin_bebek:

Aman Zeynepçim çok geçmiş olsun aman çok dikkatli ol ne olur yaa. Mümkünse evde tek başınayken özellikle tehlikeli işler yapmayın kızlar Allah korusun.:Saruboceq:

Evet bende farkındayım cok oldugunun tutamıyorum kendimi yedikce yiyorum hamur işi tatlı ne olursa bundan sonra çok dikkatli olmam lazım kızlar böyle gidersem sonum pek iyi değil gibi zaten senağlama

arkadaşlar hepinize puan veriyorum ama fatoş, camdankalp tuğba sizlere veremiyorum neden acaba?
gözün aydın fatoşçum anneler babalar geliyormuş sen puanı ne yapıcan hediyen büyük senin.

kızlar ben cıkmak zorundayım sımdılık aksama gelcem ama bol bol kaynatırızz yıgenlerıme ıyı bakın optum hepınızııı opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım ikinizinde iyi olduğuna sevindim :1hug: dikkat etmek lazım ya bende dün temizliği abartmışım hiçbiyerim tutmuyor belim sırtım karnımın içi bile acıyor bende korkttum bir daha bu kadar çok yüklenmeyeceğim :mymeka:

kız Allah canını almasın emi, hamile halinle ne diye yordun kendini..kadına yaptırıp, sen otursaydın bi köşede..

Yapsa yaptıracaktım ama perdeleri bile çıkartma zahmetinde bulunmadı hanım ben çıkarttım ben attım ben taktım vs vs hiç hoşuma gitmedi ama son artık gelemez bana.
kızlar tanıştıriyim kızım:)))))

Ayyy çok tatlı maşallah, herşeyi oluşmuş maşallah ben daha hiç bu kadar net göremedimm bebeğimi.

Yaa 17 ekim değilmiydi dur topiğe geliom

ZEYNEPCİM geçmiş olsun cnm Allahım korumuş çok dikkat etmek lazım bende hep evde yanlızken giriyorum duşa gündüzleri korktum şimdi.zaten düşme konularında sabıkalıyım.

kaydirigubbakcemile3 bencede karıştı cnm neyseki sen doğruyu buldun.

:Saruboceq: seninle cnm.

sağol canım sende çok stres yapma aman dikkat et bebişde etkileniyo sen sonuna kadar haklısın canım kızlar bu arada buluşmamız olucakmı buhafta bizim ses çıkmadı kimseden

kız o ne bu nerdekı haastane boylebende gecen hafta gırdım detaylı ultrasona 56 ytl verdım geldım.cok ahalı cnm ya sen bılırsın yınede:CüvCüv:

Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:

sağol canım sende çok stres yapma aman dikkat et bebişde etkileniyo sen sonuna kadar haklısın canım kızlar bu arada buluşmamız olucakmı buhafta bizim ses çıkmadı kimseden

cnm ben topallasamda gelirimkaydirigubbakcemile3sıkıldım zaten evden ama saati çok geç ayarlamazsanız sevinirim.limonla melissa hiç girmiolar onlarada soramadık o yüzden.ama esma sen ben kesin bakıyoruz buluşma olayına sanırım.

ya kızlar cmt bulusuyormussunuz
bende ıstanbuldayım fakat benı bılıyorsunuz gecmıtede bahsetmıstım ayaklarımı havaya dıkı yatmam lazım ıyı degılım yanı,bol bol eglenın emı fotografta cekılın ,sımdıden ıyı eglenceler

kuşum ben gelirim bana uyar bi aksilik çıkmasa gelirim serap 1 de işten çıkıyo o saatlerde 1,5 gibi kent meydanında felan buluşuruz kesinleştiriz gene olmamı
bu arada bebişin çok şeker çıkmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…