2010 Şubat Anneleri

ESMA gözünüz aydın canım çok sevindim eşinin işine...
SEÇiL maşallah kızına çok cilveli olcak bu kızlar...

inşallah canım inşallah temiz çıkar hakkınızda hayırlısı
fatoşum sağol canım

esmacım çok sevindim inanki kendi eşim bulmuş kadar sana dediğim duayı yapmışmıydın senn

sağol arkadaşım
evet o duayı kadir gecersinde yapmıştım eşimle ALlah a şükür inş. burası olur başlar

çok sevindim canım inşallah olur testleride güzel çıksın bebişin şanslı geldi annesi
sağol canım amin inş.. bebiş uğurlu gelicek ailemize inş. eşimin işi krizden dolayı evlendiğimizden beri kötü gidiyodu çokşükür

kızlar merhaba nasılsınız,
aryacım volescim bebişlerinizi gördüm Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah,
Seçil bu kız sana benziyor bence :)
esmacım eşinin iş durumuna çok sevindim
sağol canım
nerelerdesin sen bakalım hiç girmiyosun topiğe
cumartesi buluşma var gelicekmisin sende seçil serap ben sözleştik sende gell

canım annemleri bıraktık geldik dün izmite. artık daha müsait olucam girmek için. cmst gelebilirim nerde düşünüyorsunuz?

melisacım hoşgeldin canım nasılsın cumartesi kızlarla buluşmayı düşünüyoruz geliyosun demi limonda var ama girmiyo hiççç

Yavaş yavaş hissedersin canm merak etme . Yemek yedikten sonra sırt üstü uzan dikkat et bakalım seninkiğ hareket edecekmi.Ben ilk kez öle hissettim.
Evet canm sanırım o bebişimizin kalp etışları bende hissediyorum cünkü.

Gözün aydın canm. Cok sevindim. Bebek nasibiyle gelir derler gercekten de öyle oluyor.

Eki Görüntüle 25787

Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:

Ah canım ne de güzel uyuyor cimcime

Bende de vardı canım 3. aydan itibaren kayısı ye onu bunu ye hiç bir şey iyi gelmedi. Sonra doktor şu activialardan ye dedi 3 hafta yedim o da kar etmedi. En son Duphalac şurup verdi. 2 hafta falan düzenli içtim ve şu anda çok şükür rahatım 3 haftadır şurup ta içmiyorum ve düzene girdi. Eğer doğal yollarla falan düzene girmiyorsa doktor ilaç veriyor zaten ve bu duphalac zararsız bir ilaçmış çocuklara da veriliyormuş hatta. Doktorun ne derse onu dinle tabi ki.

Gözünüz aydın canım bak bebeğin kısmetiyle gelecek. Allah onun rızkını verir. Hayırlısı olsun inşallah.

hayırlısı canım walla bende bilmiyorum... zaten ay olarak ocağa kaymış durumdayım ben... ocak 20 den sonra kısmetse bekliyorum meleğimi... sağlıklı sıhatli vaktinde gelsin inşallah hepsi...

ay canım gözünüz aydın inşallah daimi bi iş olur çok sevindim adınıza hayırlı olsun....

Volescİm metro yemeĞe baŞladım 2 tane aldım gİdene kadar yİcem vallaa

ye canım ye bende c.tesi yedim daha muayene sıramı bekliyorum nasıl tekmeliyo sana anlatamam... süperdi ama artık çok büyüdü belli bölgeleri görüyoruz artık... ya suratına bakıyoruz ya ayaklarına... boyumuzu bile artık uyluk kemiğini ölçüp söylüyo canım...artık alamıyorum dedi...

sağol canım inşallah sende görürsün meleğini 2 hafta sonra... tekmeler artık bizim gözle görülebilir durumda...

kızlar merhaba nasılsınız,
aryacım volescim bebişlerinizi gördüm Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah,

sağol canım darısı sizlere... sizinde resimlerinizi bekliyoruz...

canım annemleri bıraktık geldik dün izmite. artık daha müsait olucam girmek için. cmst gelebilirim nerde düşünüyorsunuz?
canım cumartesi 1,bucukta kent meydanında dedik ama tam neresinde konuşmadık
ama şöle olurmu?
kent meydanının garaj tarafından girişi var kafkas var girişinde o kapıda buluşalım

Gözün aydın canm. Cok sevindim. Bebek nasibiyle gelir derler gercekten de öyle oluyor.

teşekkür canım sağol
evet nasibiyle gelir çok şükür Allah ıma

canım sağolasın burdan güzel arkadaşlarımın duasını almak beni çok mutlu ediyo hepinizden Allah razı olsun topiği açandanda :)

benim tekmelerde belli oluyor artık geçen akşam bi tarafa toplandı öle komiktiki karnım yamuk duruyodu eşimle güldük oda tepik attı yavrum Çok üzgünüm çoook

Ay herkesde buluşma telaşı var ne güsel ya .Keşke yakın olabilsem sizlere .Bol bol foto çekilin artık biz onlarla idare ederiz.

Benim varisler oluşmaya başlamış kızlar..
dün akşam aynada kendimi izlerken arkamı bir döndüm bide ne göreyim 3-4 tane irili ufaklı yuvarlak morluklar oluşmuş bozuk para büyüklüğünde.. yürüşüşü öneriyorlar vrizler için ama ben işten eve gittiğimde zaten çok yorgun oluyorum. ınşallah çoğalmaz napcaz

valla bencede büyüdüler ay çok heycanlııym kalbim durdu durucak

olur bana uyar bir yaramazlık olmazsa gelirim mydarling cim

kızlar ben gene geldım ark gelmedı daha bende sıze bakım dedım...
arya kıs o ne gusel uyumak oyle masallah senın bebegıne...
esma canım ınan cok sevındım bebegın kısmetıyle gelır ıns sıze :CüvCüv:
selda kusum o varıslerı doktoruna soyle bence belkı bı cozumu wardır...

ya kızlar 1 haftadır falan karnımın gobek delıgı altındakı bazı yerlerınde boyle ara ara gaz donuyo sankı. bısey hareket edıyo pıt dıye gaz gıbı boyle... gun ıcınde bı kac kez hıssedıyorum bunu bebısmıdır kı... dun gece de kocıs gelınce kulagını gobısıme dayadı gurk gurk seyler gelıyo su sesı gıbı bı pıtırtı var ıcerde dedı cok guldum yaaa kaydirigubbakcemile3

merhabalar şubat anaları kaydirigubbakcemile3 nasılsınız? bel ağrısına dayanamayıp kaçtım kurstan. sayenizde istanbulda olmayı aşericem yakında. kıskanıyorum şu buluşma işini.

slm güzelim. bebişten başka ne olacak. hissediyorsun artık, ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…