ya kızlar 1 haftadır falan karnımın gobek delıgı altındakı bazı yerlerınde boyle ara ara gaz donuyo sankı. Bısey hareket edıyo pıt dıye gaz gıbı boyle... Gun ıcınde bı kac kez hıssedıyorum bunu bebısmıdır kı... Dun gece de kocıs gelınce kulagını gobısıme dayadı gurk gurk seyler gelıyo su sesı gıbı bı pıtırtı var ıcerde dedı cok guldum yaaa kaydirigubbakcemile3
ya kızlar 1 haftadır falan karnımın gobek delıgı altındakı bazı yerlerınde boyle ara ara gaz donuyo sankı. bısey hareket edıyo pıt dıye gaz gıbı boyle... gun ıcınde bı kac kez hıssedıyorum bunu bebısmıdır kı... dun gece de kocıs gelınce kulagını gobısıme dayadı gurk gurk seyler gelıyo su sesı gıbı bı pıtırtı var ıcerde dedı cok guldum yaaa kaydirigubbakcemile3
merhabalar şubat anaları kaydirigubbakcemile3 nasılsınız? Bel ağrısına dayanamayıp kaçtım kurstan. Sayenizde istanbulda olmayı aşericem yakında. Kıskanıyorum şu buluşma işini.
senin fındık kurdu bırt bırt yapıyodur :kedi: :)
hulencım alalım senide buraya canım..
Kızlar bide bişey sorcam ama azcık ayıp utanıyorum:)
sağol canım 4D bakıyo benim doktor.. o yüzden böyle...her gidişte böyle görüyorum kızımı ne mutlu... kızlar bu arada muayene ücretleri değişmiş bilginize... ben 10tl veriyodum... 25 yapmışlar...
Senin fındık kurdu bırt bırt yapıyodur :kedi: :)
Hulencım alalım senide buraya canım..
Kızlar bide bişey sorcam ama azcık ayıp utanıyorum:)
hehe sagolun kızlar mınıgın ayaklanmıs demek kaydirigubbakcemile3
hulen kıs topla pılını pırtını gel sende :hulya:
selda ne sorcan kıs askolsun ne utanıyon
gel tatlım sende atla otobüse gel ne güzel olur valla
tatlım bu ayrıntılı ultrason mu?
ya kızlar ben taktım b u konuya yazdım ama kimsenin ilgisini çekmemiş sanırım
doktoruyla konuşan yada ayrıntılıya giren var mı?
2li de mi 4lü de mi bakılıyor?
ona göre hastane araştıracagım
tatlım bu ayrıntılı ultrason mu?
ya kızlar ben taktım b u konuya yazdım ama kimsenin ilgisini çekmemiş sanırım
doktoruyla konuşan yada ayrıntılıya giren var mı?
2li de mi 4lü de mi bakılıyor?
ona göre hastane araştıracagım
canım benim dr. zaten 4 boyutlu usg de bakıyo bu daha farklı bi usg sanırım.. banada bu önümüzdeki perş. günü için randevu verdiler bende gidince görücem sanım... bu muayene ücreti... ayrıntılı usg için 200 dediler...
bilmiyorum psikolojikmi bebeğime bir zarar geleceği düşüncesinden mi yok hormanal yapımızdan dolayı bende şey konusunda tık yok.. Adamcağızımda ağzını açıp tek kelime etmiyor. Yok diyorum ne yapcaz böyle 3,5 ay diyor. Allah korusun insanın aklıona kötü kötü şeyler geliyor.. Ne yapsam bir akıl bir fikir
ayy çok edepsizim yaaa=))
vallah kızlar yaa, çok canım çekti. Severim böyle buluşmaları. Kocaya kaçmadık, bari size kaçayım da : Nasıl bi duyguymuş, yaşamadık demeyelim. :kedi:
Kaçış planı yapsam mı? Kaydirigubbakcemile4
abowww, niye o kadar çok yaw. ayrıntılıda farklı olan neymiş peki? bu arada geçen gün doğum ücretlerini yazmışsın, çok pahalı değil mi. benim gittiğim özel hastaede sezeryan 220 tl, epidural normal doğum 205 tl, normal doğum 150 tl. niye bu kadar uçurum var ki????
saolun teyzeleri kızım hepinizi tekmeledi ben yazılarınızı okurken.hmms söylemeyi unuttum eşim bu resimlere bakıp bakıp ya benim kızımın saçları nie yok dio kaydirigubbakcemile3 halen erkekmi acaba dio öldürücek bu adam benikaydirigubbakcemile3
valla inanırım kocana benimkide bayramda doktora telefonda sordu dğişirmi diye doktorda dedi senin kocanla işimiz var dedi:))
berrincim nerlerdesin kız sen.cumartesi saati kesinleştirelimde limonada özelden msj atalım.o senin hissettiğin bende de oluyor bazen birkere elim karnımdaydı bende öyle kalp atışları duymaya başladım sonra resmen elimin altı sertleşti oraya toplandı.kuzularımız duyuyor artık bizi.
arya canım kızın çok şeker valla topiğimizin bütün kızları birbirinden güzel bakalım erkeklerimizde yakışıklı olcakmı
kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
Bilmiyorum psikolojikmi bebeğime bir zarar geleceği düşüncesinden mi yok hormanal yapımızdan dolayı bende şey konusunda tık yok.. Adamcağızımda ağzını açıp tek kelime etmiyor. Yok diyorum ne yapcaz böyle 3,5 ay diyor. Allah korusun insanın aklıona kötü kötü şeyler geliyor.. Ne yapsam bir akıl bir fikir
Ayy çok edepsizim yaaa=))
ya kızlar 1 haftadır falan karnımın gobek delıgı altındakı bazı yerlerınde boyle ara ara gaz donuyo sankı. bısey hareket edıyo pıt dıye gaz gıbı boyle... gun ıcınde bı kac kez hıssedıyorum bunu bebısmıdır kı... dun gece de kocıs gelınce kulagını gobısıme dayadı gurk gurk seyler gelıyo su sesı gıbı bı pıtırtı var ıcerde dedı cok guldum yaaa kaydirigubbakcemile3
tamam o zaman kızlar kafkasın ordaki giriş kapısında buluşuyoruz anlaştık demi diğer bursalı arkadaşları gören olursada söylesin kızlarrr
Ay herkesde buluşma telaşı var ne güsel ya .Keşke yakın olabilsem sizlere .Bol bol foto çekilin artık biz onlarla idare ederiz.
sağol Allah razı olsun
şu işitme testide temiz çıkar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?