2010 Şubat Anneleri

canım çok tatlısın o bebiş hareketleri aynen öle oluyo gazmış gibi tadını çıkar bebişin hareketlerinin

Senin fındık kurdu bırt bırt yapıyodur :kedi: :)
Hulencım alalım senide buraya canım..
Kızlar bide bişey sorcam ama azcık ayıp utanıyorum:)

hehe sagolun kızlar mınıgın ayaklanmıs demek kaydirigubbakcemile3
hulen kıs topla pılını pırtını gel sende :hulya:
selda ne sorcan kıs askolsun ne utanıyon

merhabalar şubat anaları kaydirigubbakcemile3 nasılsınız? Bel ağrısına dayanamayıp kaçtım kurstan. Sayenizde istanbulda olmayı aşericem yakında. Kıskanıyorum şu buluşma işini.

gel tatlım sende atla otobüse gel ne güzel olur valla

tatlım bu ayrıntılı ultrason mu?
ya kızlar ben taktım b u konuya yazdım ama kimsenin ilgisini çekmemiş sanırım
doktoruyla konuşan yada ayrıntılıya giren var mı?
2li de mi 4lü de mi bakılıyor?
ona göre hastane araştıracagım

Bilmiyorum psikolojikmi bebeğime bir zarar geleceği düşüncesinden mi yok hormanal yapımızdan dolayı bende şey konusunda tık yok.. Adamcağızımda ağzını açıp tek kelime etmiyor. Yok diyorum ne yapcaz böyle 3,5 ay diyor. Allah korusun insanın aklıona kötü kötü şeyler geliyor.. Ne yapsam bir akıl bir fikir
Ayy çok edepsizim yaaa=))

Senin fındık kurdu bırt bırt yapıyodur :kedi: :)
Hulencım alalım senide buraya canım..
Kızlar bide bişey sorcam ama azcık ayıp utanıyorum:)

hehe sagolun kızlar mınıgın ayaklanmıs demek kaydirigubbakcemile3
hulen kıs topla pılını pırtını gel sende :hulya:
selda ne sorcan kıs askolsun ne utanıyon

gel tatlım sende atla otobüse gel ne güzel olur valla

vallah kızlar yaa, çok canım çekti. severim böyle buluşmaları. kocaya kaçmadık, bari size kaçayım da : nasıl bi duyguymuş, yaşamadık demeyelim. :kedi:

kaçış planı yapsam mı?

canım benim dr. zaten 4 boyutlu usg de bakıyo bu daha farklı bi usg sanırım.. banada bu önümüzdeki perş. günü için randevu verdiler bende gidince görücem sanım... bu muayene ücreti... ayrıntılı usg için 200 dediler...

ben de anlamadım canım yaa. ben hep siyah beyaz görüyorum bebişimi. ayrıntılı ultrason olmak zorunda mı? ya da her hastanede var mı bilmem. benim randevu 10 ekimde daha. sorucam bakalım doktora, neyin nesiymiş bu ayrıntılı ultrason

Saolun Teyzeleri kızım hepinizi tekmeledi ben yazılarınızı okurken.hmms söylemeyi unuttum eşim bu resimlere bakıp bakıp ya benim kızımın saçları nie yok dio kaydirigubbakcemile3 halen erkekmi acaba dio öldürücek bu adam benikaydirigubbakcemile3

Berrincim nerlerdesin kız sen.cumartesi saati kesinleştirelimde limonada özelden msj atalım.o senin hissettiğin bende de oluyor bazen birkere elim karnımdaydı bende öyle kalp atışları duymaya başladım sonra resmen elimin altı sertleşti oraya toplandı.kuzularımız duyuyor artık bizi.

abowww, niye o kadar çok yaw. ayrıntılıda farklı olan neymiş peki? bu arada geçen gün doğum ücretlerini yazmışsın, çok pahalı değil mi. benim gittiğim özel hastaede sezeryan 220 tl, epidural normal doğum 205 tl, normal doğum 150 tl. niye bu kadar uçurum var ki????

selda canım bı sakıncası yok yapmanın senınkı tamamen ıcgudusel... annelık hormonların agır basıyo cok normal :asigim: bız basından berı yasaklıyız ılk haftalarda kanamam olmustu yasaklandı sımdı normale dondu ama esım yınede cesaret edıp yaklasmıyor yanıma ıkımızde korkuyoruz... doktorumla endıselerımı paylastıgımda (cok afedersınız kızlar ama) hıcbı erkek cınsellık organının boyutu bebege kadar ulasmaz o hıssetmez bıle ama senın ıcın rahat olmalı demıstı... bende aylardır bunu dusunuyorum daha var doguma esım benden sogucak dıye korkuyorum... hanı anlarsınız sızde kadınsınız ınsanın aklına kotu seyler gelıyor :1no2: ama hamılelıgın normal seyrınde gıdıyosa bı problem yaratmaz canım senınkı annelık gudulerınden bence :1hug:
hulen kız bana kaç atraksıyon olsun hem :roflol:
fıkırevı ben 12 sınde gıdıcem doktora hf pzt gunu benı ayrıntılıya yonlendırıcegını soyledı ama hangı hast. yonlendırıcek 4d olucakmı ınan hıc bı fıkrım yok...

canım düşük tehliken yoksa sorun olmaz biz yapıyoruz yani biraz edepsizlik oldu ama sorun olmuyo canım bence sende dene bişey olmaz doktor aksi bişey demedikçe sen bilirsinde

kaç gel gözümüz yok parada pulda hadi canımmm

offf bu ücretleri duy ondan sonrada o ücrete doğum yap olcak iş mi insan kendini enayi gibi hissediyo... benim yaptıracağım doğum parasına sizin orda 10 tane normal doğum olur... onu geçtim normal doğum benim ayrıntılı ultasondan bile uygun....

evet kızlar kesinleştirelim limonada mesaj atalımmm

arya kız yesınler senın kuzunu esınde pek alemmıs he guldurdun benı :roflol: dar bıseyler gıy uzerıne gobegıne bak dıkkatlı pıt pıt gıbı hafıf bı hareket seyırme goruceksın dıkkatlı bakınca bebısın kalp atısları :asigim:
hulen benım hastanede de tam hatırlamıyorum ama sanırım normal 400 sezeryan 500 epıdural da +100 falandı

Zaynepcim bende senin gibi düşünüyodum canım.. Bizler bayanız nefsimize hakimizde erkekler bizler gibi değiller.. Her ne kadar güvensekte bir anlık istekleri onları hata yapmaya teşvik edebilir..Allah korusun bu yüzden eşim böyle bişey yaparsa onu asla affetmem ama buna zemin hazırlyan benmişim gibime geliyor bunun için vicdan acabı çekmeye başaldım açıkcası..
Ayrıca(çok afedersiniz) fiziki yapmızda engel artık bazı pozizyonlara.. Aman ne bilim canım sıkıldı işte.. bir hal çare olmalı

arya canım kızın çok şeker valla topiğimizin bütün kızları birbirinden güzel bakalım erkeklerimizde yakışıklı olcakmı

Hiç şüphem yok cnm erkekleri hem yakışıklı olucak hem çapkın bu kadar kızın içinde kaldılar şanslılar.

cnm hayırlısı olsun Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq: inş.testleride temiz çıkar pozitif düşün sürekli olucakmış gibi düşün.

Bu konuda yanlız değilsin cnm O yüzden fikir veremiyorum sana.Ama biz kötü birşey olmasından korkuyoruz ikimizde artık.benimde aklıma o kötü şeylerden gelip kıskançlık krizlerine girmeme sebep oluyor.kötükedihüso

cnm hareket edio prensesin.konuş benimle dio annesi a.s

tamam o zaman kızlar kafkasın ordaki giriş kapısında buluşuyoruz anlaştık demi diğer bursalı arkadaşları gören olursada söylesin kızlarrr

Kızlar bişi dicem şimdi ama gülmeyin KENTMEYDANINDA kafkas nerede:uhm: ben birtek zaferin ordaki kafkası biliyorum.kaydirigubbakcemile3 banada bir tarif ediverin bakim.

Ay herkesde buluşma telaşı var ne güsel ya .Keşke yakın olabilsem sizlere .Bol bol foto çekilin artık biz onlarla idare ederiz.

cnm sen manisadamısın?ben ALLAH nasip ederse kızımın 40 çıksın gidicem manisaya bizde seninle orda buluşalımkaydirigubbakcemile5

sağol Allah razı olsun
şu işitme testide temiz çıkar inş.

:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…