ayy ESRA çok tatlı kızın maşallah...bende çok şanslıyım o konuda benimde doktorumun usg si 4D her zaman yüzünü görebiliyorum böyle
sağol canım benimmmmm...çok güzel oluyo böyle renkli görmek.. detaylı görmek...
valla canım bilmemki valla merak ediyorum inanki bu arada neyle besledin kızını bakıyım bizede tüyo ver sırnaşık şey
walla canım özel bişey yapmıyorum ama dr. da aynı şeyi söyledi :))) maşallah iyi bakmışsın kızına diyo:))
incirli ethicaya gidiyosun zaten dimi..ne kadarmış ayrıntılı canım
evet canım haftada 1 gün perş günleri mustafa bey diye bi perinatolog geliyormuş.. ona bu perş için randevu verdiler... 200 tl dediler hayatım...
yaa yılbaşından sonra özel hst için fiyatlar değişecekmiş ssk anlaşmalı fiyatları artacakmış.aslında şimdiden doğum fiyatı soruyoruz ama korkarım onlarda değişecek.
pazarlığı şimdiden yapıp konuşmak lazım canım... walla zaten para yağdırıyoruz onlara... zammıda yansıtmayıversinler bize... ne konuşulduysa o....
VOLES MAŞALLAH SUPHAN ALLAH ÇOK ŞEKER YA
sağol canım... gelinin gösteriyim dedim sana:)))))))
ay voles çok tatlı ya küçük bir hanım olmuş herbişeyi belli yerim ben onu maşallah

bizim dr randevumuzda gelsin artık nerdeyse 1ay olduk görmeyeli :sinifsinif:
canım inşallah sizlerde bu kadar net görebilirsiniz meleklerinizi... kadın zaten yeterince uzun baktı usg de ama ben bitince genede bi buruldum... sabahtan akşama kadar izleyebilirim onu...
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞım aradaı annemler bana suprız yapacakmıŞ evlı bı kardeŞım daha var bıde dÜnyalar cadısı tatlısı yıĞenım ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞımle yıĞenımde gelecekmıŞ evlendıĞımde hamıleydı ızmırdekı dÜĞÜne gelemedı evımı gÖremedı ve Şımdı mınnoŞ yeĞenımle ,oda gelecekmıŞ Çok sevındım aĞladım valla.
ohh ohh canım maşallah senin ev bayağı kalabalık olucak desene... gözün aydın ne güzel çok sevindim adına....
ben göremiyorum açılmıyor resim ama gene de maaşallah canım
canım niye açılmadı acaba sende... senin bebeğin resmini aldığın alıntıda bile görüyorum ben resmi ama.... yinede çok sağol..
voles maşallah yaa
kıskandım valla ne güzel net görmüşsün bebişi
inşallah sende böyle görüceksin canım... çok güzel bişey doyamadım bakmaya...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
sağol canım maşallah büyüdü tosuncuk oldu teyzesi nerdeyse 600 gr.. tombiş olcak benim kız galiba:)))
volescim kızın çok tatlı maaşallah annesine çekmiş sanırım. benim kızımında var fotoğraf ve video görüntüleri ama ben yükleyemiyorum. artık hergün 4-5 defa izliyorum yaa çok tatlı bu bebikler...
hemde nasıl tatlılar canım... keşke sende koyabilsen... görebilsek senin meleğide.. video olayını benim dr. sorduk bu makinede olmuyo malesef dedi... bi üzüldüm ya... bende kızımın videosu olsun istiyorum...
cnm ben sana benzettim walla.anne kız başbaşa kaldıkta eşime bugünlerde ihtiyacım var malum zor yürüyorum.kitlenip kalıyorum.hem ben çok özlerim onu:çok üzgünüm: bu aralar pskolojim bozuk walla benim hormonlar yeni koyuldu galiba iş başına.ALLAH sonumu hayır etsin.
banamı benzettin :sm_cool: ay çok sevindim ya... k.validemde bi baktı resme ayy volkana benziyo bu galiba dedi bi üzüldü:)) bana benzesin istiyo oda... bakalım hayırlısıyla bi gelsin bakalım nasıl bi karışım olmuş:)) canım moralini yüksek tutmaya çalış arada banada öyle oluyo ama genelde bu hamilelik beni olumlu etkiledi zaten çok gülerdim... şimdi daha çok gülüyorum... sende olumlu bakmaya çalış herşeye...
Esracım küçük hanım maaşallah kocaman olmuş

Her birşeyi belli yarabbim şükürler olsun bize bu duyguları yaşattı. Senin kızı görünce daha bir sabırsızlandım yaa:ecrin_bebek:
sağol canım walla çok mutlu etti yorumlarınız beni.... çok teşekkür ederim hepinize tek tek.... inşallah sende hayırlısıyla görürsün meleğini.....
Ayyy çok tatlı maşallah, herşeyi oluşmuş maşallah ben daha hiç bu kadar net göremedimm bebeğimi.
görürsün inşallah canım sende en kısa zamanda nasıl büyüdüklerine şaşırcaksın...
kız o ne bu nerdekı haastane boylebende gecen hafta gırdım detaylı ultrasona 56 ytl verdım geldım.cok ahalı cnm ya sen bılırsın yınede:CüvCüv:
çok pahalı canım biliyorum ama napiyim... bende giriyorum o dr. yanında kendi hastalarıma dedi...
Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.

:1rolleyes:
maşallah maşallah canım rabbim nazarlardan saklasın seninkide kocaman olmuş:)))
ya kızlar cmt bulusuyormussunuz
bende ıstanbuldayım fakat benı bılıyorsunuz gecmıtede bahsetmıstım ayaklarımı havaya dıkı yatmam lazım ıyı degılım yanı,bol bol eglenın emı fotografta cekılın ,sımdıden ıyı eglenceler
bana ne zaman derseniz olur... c.tesileri 1 den sonra müsaitim...