2010 Şubat Anneleri

sevindim canım senin adına hihoyyyt ne güzel ev şenlikli olacak desene yeğeninde gelince:teytey::teytey:

gözün aydın canım ne güzel sevdiklerine kavuşuyosun

biz çok acıktık cokacimcoook mamamızı yiyip gelelim opuyorumnanaktan

Selam kızlar Tünaydın herkese.... benimde randevum yarın sabah bende cok meraklanıyorum 1 aydır görmüyorum paşamı bakalım nasıl karşılacak bizi :CüvCüv:

bu arada size son halimi bırakıyorum :CüvCüv:

Eklentiler

• $7220_160094024904_570154904_2436912_3215432_n.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 25
gunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
fatos canım gozun aydın senınde mınık yıgenınıde goruceksın bak hem altını falan degıs tecrube kazanırsın azcık hem :1hug:

Selda 10 ekim cumartesi buluşma için sadece senden onay bekliyoruz Esra-ben ve Zeynep okeyiz.Senin içinde uygun ise saati siz ayarlayın esra 13.00 de çıkıyor galiba işte ben o gün evdeyim istediğiniz saatte eminönünde buluşabilirz ama basit bir yer söyleyin çok yer bilmiyorum eminönünde.
Diğer ıstanbullular sizede tesüflerimizi bildiriyoruz koca ıstanbul'dan çıka çıka 4 kişi buluşmaya katılıyor.

Canım cok büyük geçmiş olsun neyseki bebeğin iyiyimiş sevindim aman cok dıkkat et ...

bende yaptırcam cumartesi günü.. neden böyle bişey yapıyolar ki.. ne olcak o kadar şekerli su içince..

seldacım anne önceden şeker hastası olmasa bile hamilelikle birlikte şeker yükselmesi olabiliyormu, bu da hamilelik ve bebek açısından riskli bu yüklemeyi ondan yapıyorlar. önce aç karnına kan alıp şekerini ölçüyorlar sonrada 50 gr. glukoz içirip bir saat sonra tekrar kan alıyorlarmış. ölçümler arasındaki farka göre 100 gr.lık yükleme yapıp yapmamaya karar veriyor dr. sonuca göre de gerekirse diyet veriyor anneye. o yüzden önemli aslında ama tadı çok iğrençmiş, bütün gün bulantı yapıyormuş diye duymuştum. hatta yanında limon getir onunla ancak içebilirsin dedi eşim.

1 ay sonra yapılıcak canım benimki... muayenemden birkaç gün önce yaptırıcam sonucuyla gidicem muayeneye...

gebelikte şeker riskli canım o yüzden bakılıyor...

volescim kızın çok tatlı maaşallah annesine çekmiş sanırım. benim kızımında var fotoğraf ve video görüntüleri ama ben yükleyemiyorum. artık hergün 4-5 defa izliyorum yaa çok tatlı bu bebikler...

zeynep canım şimdi okudum çok geçmiş olsun. allahtan bebeişin iyiymiş aman dikkat et arkadaşım.allah korumuş

gunaydın canım sıkma canını

saol cnm.geçti biraz sinirim çok sıkılıyorumda yanlız evde eşimin kuzeni var onu çağırdım yanıma bakalım belki o gelicek.

cnm ben sana benzettim walla.anne kız başbaşa kaldıkta eşime bugünlerde ihtiyacım var malum zor yürüyorum.kitlenip kalıyorum.hem ben çok özlerim onu:çok üzgünüm: bu aralar pskolojim bozuk walla benim hormonlar yeni koyuldu galiba iş başına.ALLAH sonumu hayır etsin.

aryacım sıkma canım canını ya öle valla bende evimden başka yerde yapamıyorum.
sonradan gelen kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnn

yok cnm gece geç yatıolar taaa 2 de 3 de kalkıolar öğlen.herkesin düzeni farklı.hem zaten rahatsızım gidipte kimseye hizmet edemiyeceğim ya da çağırıpta.insana kendi annesinden başka kimse acımıo ne yazıkki.

haklısın cnm o var yanımda kızım korur beni.kıyamam ona ben.o da istemio babası gitsin ama tepikleyip duruo duyduğundan beri.ama mecbur işte iş seyahati.

slm kızlar herkese günaydın
bizimde bugün kontolümüz var bebegimi görecem inş.hihoyyyt

hayırlı haberlerle gel cnm bebişine teyzelerinden slm ilet.

amin canım :Saruboceq:evet yiyeyim tabi kıpır kıpır olsunda görelim valla bu sefer öğrenmeden o masadan kalkmam çatladım ya meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm inşallah öğrenirsin.ben tuvaletini etmeden gitmenide tavsiye ederim sıkışırsan çok hareket edio

günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii

cnm slm söle kızımın adaşına.güzel habelerle geliceksin inşallah.opuyorumnanaktan

yok cnm ben değilim akarhandı sanırsam.sessiz atın çiftesi pek olurmuş

kızlar tanıştıriyim kızım:)))))

maşallah cnm ne kadar büyümüş Allahım nazardan korusun.

cnm gözünaydın kendi annem babam geliomuş kadar sevindim inan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum çünkü:teytey:

özlem maaşallah bu nasıl kibar küçük bir göbek böyle.aramızda iki gün var ama beni gören doğuma birkaçgün var sanır senin yanında. maaşallah çok zarif bir hamilesin...

gözün aydın şekerim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biz çok acıktık cokacimcoook mamamızı yiyip gelelim opuyorumnanaktan
hadi afiyet olsunn bende yicemm cokacimcoook

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş
resimdede çokta şeker olmuşsun maşallah

canım doktorlar uyarıyor aslında yanlız duşa girmeyin die banada bi arkadaşım söledi
çok geçmiş olsun

özlem maaşallah bu nasıl kibar küçük bir göbek böyle.aramızda iki gün var ama beni gören doğuma birkaçgün var sanır senin yanında. maaşallah çok zarif bir hamilesin...

Sağol canım cok teşekkür ederim ama ben zaten cok kılolu degıldım 54 kılo ile hamıle kaldım suan 60 kıloyum canım yanlız ilk 3 ay cok kılo verdım 1,5 ay ıcınde almısım kiloyu .. sizce iyimi...

Sağol canım cok teşekkür ederim ama ben zaten cok kılolu degıldım 54 kılo ile hamıle kaldım suan 60 kıloyum canım yanlız ilk 3 ay cok kılo verdım 1,5 ay ıcınde almısım kiloyu .. sizce iyimi...

cnm kilo sana çok yakışmış kibar görünüyorsun gerçekten o yüzden çok almışsın gibi bir yorum yapmak istemiyorum iyki almışsın ama haftada 400 gr almak gerekiyor normalde.yani hızlı almışsın.gerçi vücut suda topluyor bazen.

verdiğin kiloyu geri alsanda sayma canım. hamile kaldığın kilonun üzerindekiler önemli.evet biraz fazla almışsın ama zaten düşük kilolu anneler ilk zamanlarda diğerlerine oranla daha çok kilo alıp önce olmaları gereken normal kilolarına çıkıyorlar. ama bundan sonra biraz dikkat et bence. aramızda iki gün var ben 67 kilo ile başladım.şimdi 70.5 kiloyum. tatlı ve hamurişinden uzak dur yeter.

inşallah teyzesi bakalım görücez miniğimi bugün çok heycanlıyım dua edin bana kızlar buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…