Herkese günaydın kızlar.
Fatoşçum gözün aydın
Esracım maşallah bebişine
Beni de aşıya 26. haftada çağırdılar ama salı gidip daha erken olmaz mı diye soracağım
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inş.
cicili bicili ii haberlerle gel canım.
cicili bicili güzel haberlerini bekliyoruz..
fatoş annenler geliyomuş gözün aydın canım
esmacım,cicili sizlerede günaydına.s.
Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?
tam bilmiyorum ama bana aşı için 25. haftaya randevu verdiler
Eğer kafama ve keseme göre bir özel bulamazsam ben de Ege düşünüyorum ya. Hem bana çok yakın hem universite hastanesi olduğu için içime siniyor.evet canım memnun kalmış epudural oldu bende ord ayapacam nasip olursa.
günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii
günaydın canımcanım benim ne kadar duygulu yazmışsın.yazdıkların ağlattı beni sabah sabah.bunlar alıntı filan değil heralde senin sözlerin sanıyorum.seni üzen ne ise boşver canım takma kafana.hamilelik insanları daha hassas yapıyor.güzel şeyler düşün.bak ne güzel kızın oluyormuş anladığım kadarıyla.evlat çok önemli canım.sarıl ona doyasıya doğunca.İnan insan evladına sarılınca herşeyi unutuyo bütün dertlerden tasalardan uzaklaşıyo...Herşeye rağmen hayat güzel ,anne olmak güzel,ev bark sahibi olmak güzel canım..kendine iyi bak üzülme mutlu ol...
günaydın canımgünaydınlarr...
ÇAKIRGÖZLÜ ne güzel yazmışsın çok duygulu..
.
herkes iyidir inşş...
günaydın iyiyiz sen nasılsın
kontolün iyi geçicek merak etme canımm :)
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım çok stres yaptım şuan inan valla
günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii
canım bende calci-net d3 kullanıyorum kalsiyum eksikliği var die vermişti doktor aynı şey heralde
ama zorlanıyorum içerken iğrenti geldi
Hayatım aç yada tok almak konusunda bir fikrin varmı ben doktora sormayı unuttum bunu.
Bide her gün değil haftada 2 yada 3 gün al dedi bana. sende öylemi kullanıyosun
canım benim stres yapma sakin ol mis gib hastaneye gidiyosun rahat rahat göreceksin bebeğiini hayırlı haberlerle döners inş.
inş. birşey yoktur canım
inş. herşey güzel olacak.
sağol canım inşallah herşey güzel olur evet görücez bakalım nasıl gelişmesi
çok sağol canım inşallah öle olur
Kızlar günaydın.Volescim gözün aydın cnm.maşallah cimcimene.kime benzio?kızlar geçmişi pek okuyamadım moralim bozuldu şimdi eşim istanbula gidio ansızın 3 gün yok.sinirlerim gerildi zaten çok sinirliyim buaralar nedense.son dk da böyle şeymi haber verilir annemi çağırırdım yanımda en azından.yanlız kaldım şimdi.kayınvaldemde rahat edemiyorum.ona gitmek istemiyorum.moralim sıfır bana bugün kötü başladı.
sağol canım senin erkek olduğu için belki daha uzun olabilir canım.. malum erkekler doğarkende kızlara oranla biraz daha uzun oluyolar ya... ay yaren ne zaman gidiceksin dr. a ben monitörün içine girmek istedim... resmen yatıyo ya monitörde bende kızımın yanına yatmak istedim.... nasıl güzel bi mutluluk nasıl bi his bu yarabiim ya... çok şanslıyız cidden bu duyguları yaşayabilmek çok özel bişey bence... bu arada kilosunu düzeltiyorum 580 gr yazmışım kızıma 584 gr kızım ... lütfen o 4 gr da önemli bizim için kaydirigubbakcemile3
Günaydın canlarım a.s. nasılsınız
Geçmişi okudumda geldim, hafta sonu sözde temizlik yaptırdım ben gelen kadından çok yoruldum hiçte hoşuma gitmedi ama bu son artık onu çağırmam.
Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?
slm kızlar herkese günaydın
bizimde bugün kontolümüz var bebegimi görecem inş.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?