2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.

bende yaptırcam cumartesi günü.. neden böyle bişey yapıyolar ki.. ne olcak o kadar şekerli su içince..

walla canım galiba seve seve yaptırıcaz... yani benim dr. bende giriyorum o dr. yanında dedi... bende başka yerde yaptıriyim dedim ama... hala bilmiyorum ama %99 yaptırıcaz...

arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.

1 ay sonra yapılıcak canım benimki... muayenemden birkaç gün önce yaptırıcam sonucuyla gidicem muayeneye...

bende yaptırcam cumartesi günü.. neden böyle bişey yapıyolar ki.. ne olcak o kadar şekerli su içince..

gebelikte şeker riskli canım o yüzden bakılıyor...

amin canım :Saruboceq:evet yiyeyim tabi kıpır kıpır olsunda görelim valla bu sefer öğrenmeden o masadan kalkmam çatladım ya meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

halen mi öğrenemedinn ayy 21 haftalıksın nazlınında nazlısı seninki.

kızlar tanıştıriyim kızım:)))))

ayy bu ne kız ne kadar belirgin bizim dr un usg si hiç böyle değil ama maşşallah kızına.

çok tatlı kızın maşallah yarın bende bu kadar net görürmüyüm acaba oğluşumu

sağol canım scanner bozulmuş o yüzden telde çekip koydum resimleri fazla net değil ama hiç yoktan:)) görürsün tabi canım artık kocaman abla abi oldular... :sm_cool:

Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım :lepi:

inşallah canım vericem haberlerimiz teyzeleri
kaçta gideceksin canım
doktura.

canım 17:00 de randevum benim

Yoktur inşallah.. Selam söyle bebişine.. teyzelerin seni öpüyomuş de:)

ay tamam tamam dememmi valla çok öpücem sizler için kızımı

ayy bu ne kız ne kadar belirgin bizim dr un usg si hiç böyle değil ama maşşallah kızına.

sağol canım 4D bakıyo benim doktor.. o yüzden böyle...her gidişte böyle görüyorum kızımı ne mutlu... kızlar bu arada muayene ücretleri değişmiş bilginize... ben 10tl veriyodum... 25 yapmışlar...

serapcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... seninkide kocaman olmuştur şimdi... oyy oyyyy tam yemelik...

ayy ESRA çok tatlı kızın maşallah...bende çok şanslıyım o konuda benimde doktorumun usg si 4D her zaman yüzünü görebiliyorum böyle

serapcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... seninkide kocaman olmuştur şimdi... oyy oyyyy tam yemelik...

valla canım bilmemki valla merak ediyorum inanki bu arada neyle besledin kızını bakıyım bizede tüyo ver sırnaşık şey

incirli ethicaya gidiyosun zaten dimi..ne kadarmış ayrıntılı canım

yaa yılbaşından sonra özel hst için fiyatlar değişecekmiş ssk anlaşmalı fiyatları artacakmış.aslında şimdiden doğum fiyatı soruyoruz ama korkarım onlarda değişecek.

fatoş annenler geliyomuş gözün aydın canım
esmacım,cicili sizlerede günaydına.s.
SAĞOL CANIM
Herkese günaydın kızlar.
Fatoşçum gözün aydın
Esracım maşallah bebişine
Beni de aşıya 26. haftada çağırdılar ama salı gidip daha erken olmaz mı diye soracağım
SAĞOL HAVACIM
günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii
GÜZEL HABERLERLE GEL
Eğer kafama ve keseme göre bir özel bulamazsam ben de Ege düşünüyorum ya. Hem bana çok yakın hem universite hastanesi olduğu için içime siniyor.
AYNEN CANIM
kızlar tanıştıriyim kızım:)))))

VOLES MAŞALLAH SUPHAN ALLAH ÇOK ŞEKER YA

ay voles çok tatlı ya küçük bir hanım olmuş herbişeyi belli yerim ben onu maşallah bizim dr randevumuzda gelsin artık nerdeyse 1ay olduk görmeyeli :sinifsinif:

Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞım aradaı annemler bana suprız yapacakmıŞ evlı bı kardeŞım daha var bıde dÜnyalar cadısı tatlısı yıĞenım ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞımle yıĞenımde gelecekmıŞ evlendıĞımde hamıleydı ızmırdekı dÜĞÜne gelemedı evımı gÖremedı ve Şımdı mınnoŞ yeĞenımle ,oda gelecekmıŞ Çok sevındım aĞladım valla.

ay evet yavaş yavaş doğum fiyatlarına geliyoruz kızlar çoğu bitti azı kaldıııı inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…