Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞİm aradaı annemler bana suprİz yapacakmıŞ evlİ bİ kardeŞİm daha var bİde dÜnyalar cadısı tatlısı yİĞenİm ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞİmle yİĞenİmde gelecekmİŞ evlendİĞİmde hamİleydİ İzmİrdekİ dÜĞÜne gelemedİ evİmİ gÖremedİ ve Şİmdİ mİnnoŞ yeĞenİmle ,oda gelecekmİŞ Çok sevİndİm aĞladım valla.
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞİm aradaı annemler bana suprİz yapacakmıŞ evlİ bİ kardeŞİm daha var bİde dÜnyalar cadısı tatlısı yİĞenİm ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞİmle yİĞenİmde gelecekmİŞ evlendİĞİmde hamİleydİ İzmİrdekİ dÜĞÜne gelemedİ evİmİ gÖremedİ ve Şİmdİ mİnnoŞ yeĞenİmle ,oda gelecekmİŞ Çok sevİndİm aĞladım valla.
gunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
fatos canım gozun aydın senınde mınık yıgenınıde goruceksın bak hem altını falan degıs tecrube kazanırsın azcık hem :1hug:
Selam kızlar Tünaydın herkese.... benimde randevum yarın sabah bende cok meraklanıyorum 1 aydır görmüyorum paşamı bakalım nasıl karşılacak bizi :CüvCüv:
bu arada size son halimi bırakıyorum :CüvCüv:
bende yaptırcam cumartesi günü.. neden böyle bişey yapıyolar ki.. ne olcak o kadar şekerli su içince..
1 ay sonra yapılıcak canım benimki... muayenemden birkaç gün önce yaptırıcam sonucuyla gidicem muayeneye...
gebelikte şeker riskli canım o yüzden bakılıyor...
masallah gobısıne kıs hihoyyyt
gunaydın canım sıkma canını
günaydın canım... walla eşime benzettik daha çok canım çok belli olmuyo ama benden çok ona benziyo galiba:)) tatlım sıkma canını ya.. ne güzel anne kız başbaşa kalmışsınız.. keyfini çıkar... 3 gün koca sorumluluğu yok ne güzel işte... bardağa dolu tarafından bak.. ne kendini ne meleğini üz...
sağol canım evet ben 400-450 arası beklyodum kilosunu boyunada 20-25 arası diyodum ama maşallah yanılttı bizi... inşallah sizinkilerdende böyle tosuncuk haberi alırız:))
aryacım sıkma canım canını ya öle valla bende evimden başka yerde yapamıyorum.
sonradan gelen kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydınn kızlarr hayırlı günler dilerimm
voles maşallah bebişine
fatoş gözün aydın annenler geliyomuş
arya canım sıkma canını 3 gün yanlız kalıcam die üzülme bebişinlesin![]()
slm kızlar herkese günaydın
bizimde bugün kontolümüz var bebegimi görecem inş.hihoyyyt
amin canım :Saruboceq:evet yiyeyim tabi kıpır kıpır olsunda görelim valla bu sefer öğrenmeden o masadan kalkmam çatladım ya meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii
canım ya bozma moralini. sen böyle rahatsızken gitmese daha iyiymiş ya da daha önce haberiniz olsaymış dediğin gibi, ama olmuş bi kere..yalnız değilsin, bebişin var ya..bizler varız. kayınvalidenlere gitmek istemiyorsan, akşama kadar evde dur,yatmaya git canım, olmaz mı?
demiş saolsun cnm ya eşim hamile rahatsız günübirlik gidip dönsem olurmu demiş izin vermemişler.eğitime gidio.ben hazırlıksız yakalandım biraz ondan gerildim.ama hep işleri böyle herşeyleri tam o gün belli oluyor bende sinir oluyorum.cnm uzak oturuyoruz birbirimizle.zaten rahat edemem.daha önce rahatsızken giidip kaldım hiç rahat edemedim.
esracım ben de 12 ekimde, yani haftaya pazartesi göreceğim inş.benim de son gördüğümde(2 hafta önce) burnu iyice gelişmişti ama dudakları tam oluşmamıştı.. 460 gr dı kuzucuğum....mucize gerçekten, insan inanamıyor, yaradana nasıl şükredeciğini şaşırıyor..
kız Allah canını almasın emi, hamile halinle ne diye yordun kendini..kadına yaptırıp, sen otursaydın bi köşede..
canım bişey olmaz, 20.-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 1. dozu.
hadi inş iyi haberlerle gel canım.
yoktur canım, korkma..hepimiz aynı endişelerle gidiyoruz dr'a, ama çok şükür iyi haberlerle geleceksin sen de..
günaydın kızlar ancak geçmişi okuyabildim.
Mydarling iyi haberlerle gelirsin inşallah artık bulantılar falan geçti ya boy kilo karşılaştırması yaparız.ama erkek bebekler her zaman daha uzun ve kilolu oluyorlar.
ee Esra napacaksın ayrıntılı usg işini ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum hatta yazmıştımda burdan ben 14 Ekim e devlet hst. gün aldım birde benim hst daha pahalıya yapıyor düşün 200 tl çok yaa gerçi senin dr un doğum parasıda çokmuş.
********** ( ya kimdi şimdi bulamıyorum kaynı yanına okumaya gelmişti ya aryaa diye hatırladım ama arya değildi ) söyle eşine bak sapık sitelere giriyor rahatsız oluyorum söylesin eşin yengen görmüş ayıp oluyor diye.geleli 2 hafta oldu amma çabuk alışmış birde bu çekingen dediğin kaynın dimi.
Selam kızlar Tünaydın herkese.... benimde randevum yarın sabah bende cok meraklanıyorum 1 aydır görmüyorum paşamı bakalım nasıl karşılacak bizi :CüvCüv:
gözün aydın şekerim alkisalkisalkis alkisalkisalkisAy kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞım aradaı annemler bana suprız yapacakmıŞ evlı bı kardeŞım daha var bıde dÜnyalar cadısı tatlısı yıĞenım ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞımle yıĞenımde gelecekmıŞ evlendıĞımde hamıleydı ızmırdekı dÜĞÜne gelemedı evımı gÖremedı ve Şımdı mınnoŞ yeĞenımle ,oda gelecekmıŞ Çok sevındım aĞladım valla.
hadi afiyet olsunn bende yicemm cokacimcoookbiz çok acıktık cokacimcoook mamamızı yiyip gelelim opuyorumnanaktan
canım doktorlar uyarıyor aslında yanlız duşa girmeyin die banada bi arkadaşım söledigunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
:
özlem maaşallah bu nasıl kibar küçük bir göbek böyle.aramızda iki gün var ama beni gören doğuma birkaçgün var sanır senin yanında. maaşallah çok zarif bir hamilesin...
Sağol canım cok teşekkür ederim ama ben zaten cok kılolu degıldım 54 kılo ile hamıle kaldım suan 60 kıloyum canım yanlız ilk 3 ay cok kılo verdım 1,5 ay ıcınde almısım kiloyu .. sizce iyimi...
saol cnm.geçti biraz sinirim çok sıkılıyorumda yanlız evde eşimin kuzeni var onu çağırdım yanıma bakalım belki o gelicek.
cnm ben sana benzettim walla.anne kız başbaşa kaldıkta eşime bugünlerde ihtiyacım var malum zor yürüyorum.kitlenip kalıyorum.hem ben çok özlerim onu:çok üzgünüm: bu aralar pskolojim bozuk walla benim hormonlar yeni koyuldu galiba iş başına.ALLAH sonumu hayır etsin.
yok cnm gece geç yatıolar taaa 2 de 3 de kalkıolar öğlen.herkesin düzeni farklı.hem zaten rahatsızım gidipte kimseye hizmet edemiyeceğim ya da çağırıpta.insana kendi annesinden başka kimse acımıo ne yazıkki.
haklısın cnm o var yanımda kızım korur beni.kıyamam ona ben.o da istemio babası gitsin ama tepikleyip duruo duyduğundan beri.ama mecbur işte iş seyahati.
hayırlı haberlerle gel cnm bebişine teyzelerinden slm ilet.
cnm inşallah öğrenirsin.ben tuvaletini etmeden gitmenide tavsiye ederim sıkışırsan çok hareket edio
cnm slm söle kızımın adaşına.güzel habelerle geliceksin inşallah.opuyorumnanaktan
yok cnm ben değilim akarhandı sanırsam.sessiz atın çiftesi pek olurmuş
maşallah cnm ne kadar büyümüş![]()
![]()
Allahım nazardan korusun.
cnm gözünaydın kendi annem babam geliomuş kadar sevindim inan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum çünkü:teytey: