• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Herkese günaydın kızlar.
Fatoşçum gözün aydın
Esracım maşallah bebişine :nazar:
Beni de aşıya 26. haftada çağırdılar ama salı gidip daha erken olmaz mı diye soracağım

Havvacım günaydın canım nasılsın bebişin nasıl , ben aşının ilk dozunu 24 eylülde yaptırdım ikinci doz içinde bir ay sonra gel demişlerdi seni neden 26.haftada çağırmışlar geç değilmi acaba

Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?

tam bilmiyorum ama bana aşı için 25. haftaya randevu verdiler

Günaydın kızlarrr!!

Aşı dediğiniz tetanoz aşısı ise, bana hemşire 20. ci haftadan sonra gel dedi.. Ben daha önceden işe girişte tehlikeli işte çalışabilir raporu aldığımız için 1 doz olmuştum, 81 yılından sonra doğanlarda aşı takibi bilindiğinden de daha önceki dozlarımı da saydı, dolayısıyla 1 tane daha olsan yeterli dedi ve bu hafta gidip hem kan tahlili yaptırıcam (şeker,hemoglobin, demir vs. ) hem de idrar tahlili yaptırıcam kısmetse perşembe doktora gideceğimden bu sonuçları alıp doktora gidicem.. :) herşeyi planladım yani ;))opuyorumnanaktanbir deee çok hyecanlıyım yaa 1 ay oldu tam sabrettim yani..:dance:

günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii

canım benim ne kadar duygulu yazmışsın.yazdıkların ağlattı beni sabah sabah.bunlar alıntı filan değil heralde senin sözlerin sanıyorum.seni üzen ne ise boşver canım takma kafana.hamilelik insanları daha hassas yapıyor.güzel şeyler düşün.bak ne güzel kızın oluyormuş anladığım kadarıyla.evlat çok önemli canım.sarıl ona doyasıya doğunca.İnan insan evladına sarılınca herşeyi unutuyo bütün dertlerden tasalardan uzaklaşıyo...Herşeye rağmen hayat güzel ,anne olmak güzel,ev bark sahibi olmak güzel canım..kendine iyi bak üzülme mutlu ol...
günaydın canım
yok canım kendim yazmadım
alıntı.
bende çok severim yazıyı.
benim oğlum olacak inş. canım.
günaydınlarr...
ÇAKIRGÖZLÜ ne güzel yazmışsın çok duygulu..
.

herkes iyidir inşş...
günaydın canım
alıntı yazı canım.
bizde iyiyiz kahvaltı yapıyoruz oğluşumla.
benimde doktura gittimeme 2 hafta var.

canım bende calci-net d3 kullanıyorum kalsiyum eksikliği var die vermişti doktor aynı şey heralde
ama zorlanıyorum içerken iğrenti geldi

Hayatım aç yada tok almak konusunda bir fikrin varmı ben doktora sormayı unuttum bunu.
Bide her gün değil haftada 2 yada 3 gün al dedi bana. sende öylemi kullanıyosun

Hayatım aç yada tok almak konusunda bir fikrin varmı ben doktora sormayı unuttum bunu.
Bide her gün değil haftada 2 yada 3 gün al dedi bana. sende öylemi kullanıyosun

canım banada ezcaneden tok karnına iç dediler günde 2 tane içiyorum doktorum öle yazdı
2 tane içtiim için ondan iğrendim zaten zor içiyorum

Kızlar günaydın.Volescim gözün aydın cnm.maşallah cimcimene.kime benzio?kızlar geçmişi pek okuyamadım moralim bozuldu şimdi eşim istanbula gidio ansızın 3 gün yok.sinirlerim gerildi zaten çok sinirliyim buaralar nedense.son dk da böyle şeymi haber verilir annemi çağırırdım yanımda en azından.yanlız kaldım şimdi.:( kayınvaldemde rahat edemiyorum.ona gitmek istemiyorum.moralim sıfır bana bugün kötü başladı.

canım ya bozma moralini. sen böyle rahatsızken gitmese daha iyiymiş ya da daha önce haberiniz olsaymış dediğin gibi, ama olmuş bi kere..yalnız değilsin, bebişin var ya..bizler varız. kayınvalidenlere gitmek istemiyorsan, akşama kadar evde dur,yatmaya git canım, olmaz mı?

sağol canım senin erkek olduğu için belki daha uzun olabilir canım.. malum erkekler doğarkende kızlara oranla biraz daha uzun oluyolar ya... ay yaren ne zaman gidiceksin dr. a ben monitörün içine girmek istedim... resmen yatıyo ya monitörde bende kızımın yanına yatmak istedim.... nasıl güzel bi mutluluk nasıl bi his bu yarabiim ya... çok şanslıyız cidden bu duyguları yaşayabilmek çok özel bişey bence... bu arada kilosunu düzeltiyorum 580 gr yazmışım kızıma 584 gr kızım ... lütfen o 4 gr da önemli bizim için kaydirigubbakcemile3

esracım ben de 12 ekimde, yani haftaya pazartesi göreceğim inş.benim de son gördüğümde(2 hafta önce) burnu iyice gelişmişti ama dudakları tam oluşmamıştı.. 460 gr dı kuzucuğum..:nazar:..mucize gerçekten, insan inanamıyor, yaradana nasıl şükredeciğini şaşırıyor..

Günaydın canlarım a.s. nasılsınız

Geçmişi okudumda geldim, hafta sonu sözde temizlik yaptırdım ben gelen kadından çok yoruldum hiçte hoşuma gitmedi ama bu son artık onu çağırmam.

kız Allah canını almasın emi, hamile halinle ne diye yordun kendini..kadına yaptırıp, sen otursaydın bi köşede..

Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?

canım bişey olmaz, 20.-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 1. dozu.

slm kızlar herkese günaydın
bizimde bugün kontolümüz var bebegimi görecem inş.hihoyyyt

hadi inş iyi haberlerle gel canım.

günaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii

yoktur canım, korkma..hepimiz aynı endişelerle gidiyoruz dr'a, ama çok şükür iyi haberlerle geleceksin sen de..

günaydın kızlar ancak geçmişi okuyabildim.

Mydarling iyi haberlerle gelirsin inşallah artık bulantılar falan geçti ya boy kilo karşılaştırması yaparız.ama erkek bebekler her zaman daha uzun ve kilolu oluyorlar.

ee Esra napacaksın ayrıntılı usg işini ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum hatta yazmıştımda burdan ben 14 Ekim e devlet hst. gün aldım birde benim hst daha pahalıya yapıyor düşün 200 tl çok yaa gerçi senin dr un doğum parasıda çokmuş.

********** ( ya kimdi şimdi bulamıyorum kaynı yanına okumaya gelmişti ya aryaa diye hatırladım ama arya değildi ) söyle eşine bak sapık sitelere giriyor rahatsız oluyorum söylesin eşin yengen görmüş ayıp oluyor diye.geleli 2 hafta oldu amma çabuk alışmış birde bu çekingen dediğin kaynın dimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.

Back
X