Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.
günaydın kızlar ancak geçmişi okuyabildim.
ee Esra napacaksın ayrıntılı usg işini ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum hatta yazmıştımda burdan ben 14 Ekim e devlet hst. gün aldım birde benim hst daha pahalıya yapıyor düşün 200 tl çok yaa gerçi senin dr un doğum parasıda çokmuş.
arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.
bende yaptırcam cumartesi günü.. neden böyle bişey yapıyolar ki.. ne olcak o kadar şekerli su içince..
amin canım :Saruboceq:evet yiyeyim tabi kıpır kıpır olsunda görelim valla bu sefer öğrenmeden o masadan kalkmam çatladım ya meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok tatlı kızın maşallah yarın bende bu kadar net görürmüyüm acaba oğluşumu
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım :lepi:
kaçta gideceksin canım
doktura.
canım ya bozma moralini. sen böyle rahatsızken gitmese daha iyiymiş ya da daha önce haberiniz olsaymış dediğin gibi, ama olmuş bi kere..yalnız değilsin, bebişin var ya..bizler varız. kayınvalidenlere gitmek istemiyorsan, akşama kadar evde dur,yatmaya git canım, olmaz mı?
esracım ben de 12 ekimde, yani haftaya pazartesi göreceğim inş.benim de son gördüğümde(2 hafta önce) burnu iyice gelişmişti ama dudakları tam oluşmamıştı.. 460 gr dı kuzucuğum....mucize gerçekten, insan inanamıyor, yaradana nasıl şükredeciğini şaşırıyor..
kız Allah canını almasın emi, hamile halinle ne diye yordun kendini..kadına yaptırıp, sen otursaydın bi köşede..
canım bişey olmaz, 20.-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 1. dozu.
hadi inş iyi haberlerle gel canım.
yoktur canım, korkma..hepimiz aynı endişelerle gidiyoruz dr'a, ama çok şükür iyi haberlerle geleceksin sen de..
günaydın kızlar ancak geçmişi okuyabildim.
Mydarling iyi haberlerle gelirsin inşallah artık bulantılar falan geçti ya boy kilo karşılaştırması yaparız.ama erkek bebekler her zaman daha uzun ve kilolu oluyorlar.
ay evet en çok onları merak ediyorum bakalım yediklerimiz yaramışmı en çok onu merak ediyoruz.
ee Esra napacaksın ayrıntılı usg işini ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum hatta yazmıştımda burdan ben 14 Ekim e devlet hst. gün aldım birde benim hst daha pahalıya yapıyor düşün 200 tl çok yaa gerçi senin dr un doğum parasıda çokmuş.
********** ( ya kimdi şimdi bulamıyorum kaynı yanına okumaya gelmişti ya aryaa diye hatırladım ama arya değildi ) söyle eşine bak sapık sitelere giriyor rahatsız oluyorum söylesin eşin yengen görmüş ayıp oluyor diye.geleli 2 hafta oldu amma çabuk alışmış birde bu çekingen dediğin kaynın dimi.
Yoktur inşallah.. Selam söyle bebişine.. teyzelerin seni öpüyomuş de:)
ayy bu ne kız ne kadar belirgin bizim dr un usg si hiç böyle değil ama maşşallah kızına.
serapcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... seninkide kocaman olmuştur şimdi... oyy oyyyy tam yemelik...
sağol canım 4D bakıyo benim doktor.. o yüzden böyle...her gidişte böyle görüyorum kızımı ne mutlu... kızlar bu arada muayene ücretleri değişmiş bilginize... ben 10tl veriyodum... 25 yapmışlar...
sağol canım 4D bakıyo benim doktor.. o yüzden böyle...her gidişte böyle görüyorum kızımı ne mutlu... kızlar bu arada muayene ücretleri değişmiş bilginize... ben 10tl veriyodum... 25 yapmışlar...
halen mi öğrenemedinn ayy 21 haftalıksın nazlınında nazlısı seninki.
evet tatlım ya amma nazlı benimkide fatoşunki gibi erkek çıkacak galibakaydirigubbakcemile5 nazlılar kız oluyor derler ama yok kesin kararlıyım öğrenmeden gelmem bu sefer yerimseniben
SAĞOL CANIMfatoş annenler geliyomuş gözün aydın canım
esmacım,cicili sizlerede günaydına.s.
SAĞOL HAVACIMHerkese günaydın kızlar.
Fatoşçum gözün aydın
Esracım maşallah bebişine
Beni de aşıya 26. haftada çağırdılar ama salı gidip daha erken olmaz mı diye soracağım
GÜZEL HABERLERLE GELgünaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bugün kontrolümüz var teyzeleri bişe yoktur demiiii
AYNEN CANIMEğer kafama ve keseme göre bir özel bulamazsam ben de Ege düşünüyorum ya. Hem bana çok yakın hem universite hastanesi olduğu için içime siniyor.
VOLES MAŞALLAH SUPHAN ALLAH ÇOK ŞEKER YA
halen mi öğrenemedinn ayy 21 haftalıksın nazlınında nazlısı seninki.
evet tatlım ya amma nazlı benimkide fatoşunki gibi erkek çıkacak galibakaydirigubbakcemile5 nazlılar kız oluyor derler ama yok kesin kararlıyım öğrenmeden gelmem bu sefer yerimseniben
HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLAH ÖĞRENİRSİN
ben göremiyorum açılmıyor resim ama gene de maaşallah canım