Derinderen illa bulanti, tiksinme olacak diye birsey yok. Bende de hic olmadi. Bunun bebegin zekasiyla filan hic ilgisi yok. Gebelik saglikli degilse zaten ilk üc ayda sonlaniyor, is bebegin zekasina pek kalmiyor acikcasi. Ama hamilelerin hatirladigim kadariyla %20 sinde filan bulanti kusma olmuyormus. Hem zaten 12. haftada 2 li, üclü testleri yaptirirsin bir anomali olmadigindan emin olur, rahatlarsin.
Yalel kabizlik icin incir kurusu denedin mi? Ben bu olaya basaldigimdan beri hergün gündüzleri arada veya aksam yatmadan önce 2 incir kurusu veya güneste kurutulmus, koyu renkli kayisi yiyorum, hic problemim olmadi. Muz, patates, hamur isleri, aci seyler kabizligi arttirabilir, kabuklu elma ye, mutlaka faydasi olur, kayisi kompostosu...
Bir de ben internette gördüm bircok yerde gebelik hormonunu (Bhcg) zayiflama programlarinda kullaniyorlar.süprizzzzz
Derinderen illa bulanti, tiksinme olacak diye birsey yok. Bende de hic olmadi. Bunun bebegin zekasiyla filan hic ilgisi yok. Gebelik saglikli degilse zaten ilk üc ayda sonlaniyor, is bebegin zekasina pek kalmiyor acikcasi. Ama hamilelerin hatirladigim kadariyla %20 sinde filan bulanti kusma olmuyormus. Hem zaten 12. haftada 2 li, üclü testleri yaptirirsin bir anomali olmadigindan emin olur, rahatlarsin.
Yalel kabizlik icin incir kurusu denedin mi? Ben bu olaya basaldigimdan beri hergün gündüzleri arada veya aksam yatmadan önce 2 incir kurusu veya güneste kurutulmus, koyu renkli kayisi yiyorum, hic problemim olmadi. Muz, patates, hamur isleri, aci seyler kabizligi arttirabilir, kabuklu elma ye, mutlaka faydasi olur, kayisi kompostosu...
Bir de ben internette gördüm bircok yerde gebelik hormonunu (Bhcg) zayiflama programlarinda kullaniyorlar.süprizzzzz
incir kurusu da denedim.
ben de koyu renkli-güneşte kurutulmuş kayısı alıyorum. açık renkiler kükürtle açılıyorlar.
hamur işi yapmıyorum hiç.
makarnaya mantıya hasret kaldım.
elma kayısı karışık komposto yapıyım ben bi.. iyi fikir aslında. sağolasın...
denizatı cnm yalel ve ben anlaşılan kronik kabızız ben senin söylediklerini de yaptımm dha önce ama ıı ııııııııı, olmuyor olmuyor, neyse ben asıl şeye takldım bhcg ile nasıl zayıflanıyormuşki???
yalel cnm bence zayıflama kürünü şimdilik kullanma ne olur ne olmaz, doğumdn sonra bakarız çaresine
Zayiflama kürü bence de riskli, bildigim kadariyla tarcinin östrogen hormonuna benzeyen etkileri var, karanfil de uyarici. Bence risk almaya degmez.
Bhcg etkileri diye google arama motorunda ararsaniz, bununla ilgili bir sürü site var, insanlara Bhcg enjeksiyonlari yapiyorlar, cok iyi zayiflatiyormus.
Aslinda genel olarak bir istahsizlik yapiyor bence de, ama hareketsizlikten kilo aliyoruz biz, aylarca hic egzersiz yapmayip bir de beslenmek icin kendimizi zorlayinca tabii ki kilo aliyoruz.
Ama özellikle elmanin kabuklarini soyma, icine seker de koyma kompostoyu yaparken, kendi sekeri zaten tat verir.
Arkadaslar üc ay bitince yürüme programi ile bu sorunlar azalir eminim. (Kabizlik, kilo alma) Insallah 3 ay sonrasini hep beraber görürüz:)
Bir de sanirim Bhcg özellikle yag yakiyormus, o yüzden zayiflamada kullaniyorlarmis.
Ben aksam yemegi icin simdilik ayriliyorum, sonra görüsmek üzere...
kızlar galiba benim yataktan hiç kalkmamam lazım, biraz hareket olsun diye semt pazarına bi bakayım dedim, ufak tefek 1-2 şey aldım hemen lekelenmem artmış neredeyse kanama gibi olmuş(( zaten benim keseinm biraz basık olduğunu söylemişti doktor bu da düşük riskinden kaynaklanıyormuş senağlama
benimde hiç bulantım yok allaha şükür ama korkmuyorum çünkü annemde kaç tane doğum yapmış bi defa bile çıkarmamış anneye çekermiş çoğu insan bu konularda