selam kızlar, herkes iyidir umarım
ebruli inşallah güzel haberlerle gelirsin canım Allah yardımcın olsun ve meleğini size bağışlar inşallah, dualarımz seninle cnm
ebru cnm bulantıların inşallah çok uzun sürmez ama üzülme canım bak meleğin sana kendini hatırlatıyor, herkeste ayrı belirtiler oluyor işte, cnm bulantın için bir dilim limonu biraz tuzlayıp yemeyi dene benim geçen hafta az biraz bulantım olmuştu işe yaramıştı sanki,
sementa cnm herkeste aynı belirtiler olmuyor ki boşuna üzülme hem daha çok erken en yeni hamişimiz sensin,
fatma cnm inşallah yarın senin güzel haberlerinizi alırız cnm, 1 güncük daha sabret cnm yarın o mucizeyi inşallah sen de yaşarsın,
denizkızıl ben de senin gibi geçen hafta bi kaç gün bulantı yaşadım sonra aynen bi iştahım açıldı ki sorma ben kilo almaya başladım bile ee o kadar yersem olacağı bu zaten
caneylom sen nasılsın cnm,
yalel haklısın cnm Allah kısmet ederse seneye de yok bebişin gazı uykusu vs diye kafaya takacağız, ama sende bu arada kendini hemen koyverme öyle, bak sen üzülüne bebişin hissediyor o da üzülür sonra, hem bak yine anneciğine kıyamamış mesaj göndermiş kaydirigubbakcemile3
bende şuan patlamaya hazır bombadan farkı kalmayan göğüsler ile lekelenmelerim olmasa ben de hamiş değilmiyin diye düşünürdüm belki ama o minik pıt pıtları duydum o bana yetiyor aklımdan hiç çıkmıyor opuyorumnanaktan
akpak cnm sınavın inşallah iyi geçer ama çok stres yapma herkesin kendince yaşadığı sıkıntılar olabilir tabi ama bebişini düşün ve mutlu ol hayatta olabilecek en güzel şeye sahip oldun daha nolsun ki değil mi cnm :ecrin_bebek: