2010 Şubat Anneleri

ebruli allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin bize canım .......... dualarımız seninle canım sende bolca dua et allaha ....allah büyüktür bebişini babasına ve sana bağışlasın inşallah canım...........

ebruli allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin bize canım .......... dualarımız seninle canım sende bolca dua et allaha ....allah büyüktür bebişini babasına ve sana bağışlasın inşallah canım...........

aminnnnnn canım aminnnnnn:Saruboceq:

günaydın herkese. inşallah hepimiz için güzel birgün olur.
ebruli canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

Ebruliden güzel haberler alıcaz inş, yarında ben güzel haberlerle dönmeyi ümit ediyorum, dua edin bizler için...

derinderen ben de aynı şeyleri düşünüyorum, hiç bir belirti yok.
ilk öğrendiğim gün biraz tedirgin oldum şimdi ise hayatıma normal bir şekilde devam ediyorum.
ne bulantı, ne kabızlık, ne baş dönmesi....
ben de senin gibi şüphelenmeye başladım. ama daha erken diye düşünüyorum.
benimki daha 4 haftalık.
senin ki kaç haftalık, yoksa biz bu işim gizli formülünü bulduk, sıkıntısız mı atlatacaz:):):)

sementa günaydın. senin için henüz çok erken genelde 5. haftanın sonları ile 6. haftada başlıyor bulantı ve şikayetler. ama umarım hiç olmaz. ben 6. haftadayken yaşadım bulantıyı berbat birşey. neyseki sadece birkaçgün devam etti. şimdi yok. hatta iştahım açıldı diyebilirim. bugün tam 7 haftalık oldum.şimdiye kadar hiç kilo almadım ama sanırım bundan sonra alırım çünkü artık canım sürekli birşeyler yemek istiyor. hayırlısı bakalım...

denizkızıl çok teşekkürler beni rahatlattın,
hepimize allah rahat bir hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
çocuk sahibi olmayanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsın.
kendimi şimdiden çok kıymetli ir hazinenin sahibi ve koruyucusu gibi hissediyorum:)
darısı olmayanların başına kızlar:)

kızlar ben dr.a gidiyorum ne olur dua edin güzel haberlerle döneyim sonucu size akşama yada yarın bildirebilirim allahım sen yavrumu bana bağışla meleğim bizi terk etmesin..........

hayırlı haberler getir adaşım rabbim görmek istediğini göstersin sana :))))

denizkızıl ben ölüyorum mide bulantısından şuan bulantı yazıyorum ya yine bulanıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne meyve ne de su içebiliyorum dromamine diye bir alaç verid dr um onu kullanıyorum başımı yataktan hiç ama hiç kaldırasım yok evde yemek yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki anlatamma eşime çok üzülüyorum ben mutfaga girmiyorum diye kendisi de yemek yemiyo meyve ile geçiştiriyo inş uzun sürmez ben 5 hf lıkken başladı 3. ayımızdan gün alamya başladık ama hala geçmedi mahfediyo beni ne yapacam bilmiyorum :KK43:(((((((( kızlar bulanmıyoruz diye sakın endişelenmeyin şükür diyin rabbim en kısa zamanda beni de bulantılardan kurtarsın inş

ebrucum sabret canım, hepsi geçecek, inan gülerek hatırlayacaksın bu hallerini, bildiğim birşey olsa keşke yardımcı olabilsem tatlım...

Günaydın kızlar, nasılsınız... melekler nasıllar bakalım bugün?

kızlar topiğinizi yeni görüdüm inşallah hepiniz rhat dertsiz bi hamilelik geçirirsiniz ve kuzularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız

teşekkür ederiz çiçek çiçek... sağolasın..
bebeğin kucağında sanırım, darısı bizim başımıza :)

kızlar bana dua edin bu gece yarın umarım hayırlı haberlerle dönerimallahım sen bize iyi şeyler yaşat..

inşallah canım... gidiceksin.. meleğinle el sallayacaksınız birbirinize ekrandan :) sonra da dönüp, ne muhteşem bişey oldğunu anlatacaksın inşallah :)

Ebruliden güzel haberler alıcaz inş, yarında ben güzel haberlerle dönmeyi ümit ediyorum, dua edin bizler için...

sen de öyleeee :)
meleğinle el sallayacaksınız birbirinize ekrandan :) sonra da dönüp, ne muhteşem bişey oldğunu anlatacaksın inşallah :)

denizkızıl ben ölüyorum mide bulantısından şuan bulantı yazıyorum ya yine bulanıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne meyve ne de su içebiliyorum dromamine diye bir alaç verid dr um onu kullanıyorum başımı yataktan hiç ama hiç kaldırasım yok evde yemek yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki anlatamma eşime çok üzülüyorum ben mutfaga girmiyorum diye kendisi de yemek yemiyo meyve ile geçiştiriyo inş uzun sürmez ben 5 hf lıkken başladı 3. ayımızdan gün alamya başladık ama hala geçmedi mahfediyo beni ne yapacam bilmiyorum :KK43:(((((((( kızlar bulanmıyoruz diye sakın endişelenmeyin şükür diyin rabbim en kısa zamanda beni de bulantılardan kurtarsın inş

ebru'cum, bugünleri hatırlayıp gülücez seneye bu vakitlerde..
bebekler doğduktan sonra da... meme emdi-emmedi.. gazı var-çıktı çıkmadı... yok bilmemne gibi tartışma konularımız olacak aramızda :)
bu endişelerimiz solda sıfır kalacak... bulantılar falan.. gülüşme sebebimiz olacak inşallah..

dünden beri kendi kendimi yedim ben mesela.. ... bulanmıyorum ve kasık ağrılarım geçti diye, sinirlerim bozuldu... endişelere kapıldım.
bir de dün birisinin bebeğinin kalbi durmuş, 3-4 gün sonra kürtajı olacakmış.. başka topikte okudum.. hiç belirtisi olmamış falan..
hepsi üstste geldi.. oturdum ağladım dün gece. bebeğimi merak ediyorum ben diye... :)

bu sabah, kasıklarımda hafif ağrım var. çok hafif... sızı şeklinde.
sanırım kuzum bana işaret gönderdi, üzmeyeyim kendimi diye :)

kızlar gebeliği stresli geen var mı?
benim kpss sınavı vs..
:çok üzgünüm:

selam kızlar, herkes iyidir umarım

ebruli inşallah güzel haberlerle gelirsin canım Allah yardımcın olsun ve meleğini size bağışlar inşallah, dualarımz seninle cnm

ebru cnm bulantıların inşallah çok uzun sürmez ama üzülme canım bak meleğin sana kendini hatırlatıyor, herkeste ayrı belirtiler oluyor işte, cnm bulantın için bir dilim limonu biraz tuzlayıp yemeyi dene benim geçen hafta az biraz bulantım olmuştu işe yaramıştı sanki,

sementa cnm herkeste aynı belirtiler olmuyor ki boşuna üzülme hem daha çok erken en yeni hamişimiz sensin,

fatma cnm inşallah yarın senin güzel haberlerinizi alırız cnm, 1 güncük daha sabret cnm yarın o mucizeyi inşallah sen de yaşarsın,
denizkızıl ben de senin gibi geçen hafta bi kaç gün bulantı yaşadım sonra aynen bi iştahım açıldı ki sorma ben kilo almaya başladım bile ee o kadar yersem olacağı bu zaten

caneylom sen nasılsın cnm,

yalel haklısın cnm Allah kısmet ederse seneye de yok bebişin gazı uykusu vs diye kafaya takacağız, ama sende bu arada kendini hemen koyverme öyle, bak sen üzülüne bebişin hissediyor o da üzülür sonra, hem bak yine anneciğine kıyamamış mesaj göndermiş kaydirigubbakcemile3

bende şuan patlamaya hazır bombadan farkı kalmayan göğüsler ile lekelenmelerim olmasa ben de hamiş değilmiyin diye düşünürdüm belki ama o minik pıt pıtları duydum o bana yetiyor aklımdan hiç çıkmıyor opuyorumnanaktan

akpak cnm sınavın inşallah iyi geçer ama çok stres yapma herkesin kendince yaşadığı sıkıntılar olabilir tabi ama bebişini düşün ve mutlu ol hayatta olabilecek en güzel şeye sahip oldun daha nolsun ki değil mi cnm :ecrin_bebek::emir_bebek:

selam kızlar, herkes iyidir umarım

yalel haklısın cnm Allah kısmet ederse seneye de yok bebişin gazı uykusu vs diye kafaya takacağız, ama sende bu arada kendini hemen koyverme öyle, bak sen üzülüne bebişin hissediyor o da üzülür sonra, hem bak yine anneciğine kıyamamış mesaj göndermiş kaydirigubbakcemile3

bende şuan patlamaya hazır bombadan farkı kalmayan göğüsler ile lekelenmelerim olmasa ben de hamiş değilmiyin diye düşünürdüm belki ama o minik pıt pıtları duydum o bana yetiyor aklımdan hiç çıkmıyor opuyorumnanaktan

naber, naslsın fifa'cım?

ay evet, inşallah doğru algılıyorumdur bu işareti :) gaz maz değildir.. bebeğimle alakalıdır umarım.

benim göğüslerim durdu sanırım, büyümüyor gibi hissediyorum. birara çok hızlı büyüdüler.. acıyla dolu günlerin ardından durdular heralde :KK43:

sağol yalelciğim şükür iyiyim,

benim de büyümesi durdu durmasına da zaten önceden de büyük olduğu için şimdi iyice gerildi, gerginliği devam ediyor,

sen merak etme cnm o sinyaller bebişindendir,

aslında biz insanlar ne garibiz değil mi, etrafımızdaki pek çok iyi güzel örneklere dikkat etmezken daha nadir meydana gelen olumsuz örneklere hemen kendimizi kaptırıyoruz, hatta bak aklıma ne geldi sen o duyduğun kötü haberden etkilendiğin için psikolojik olarak bile böyle hissediyor olabilirsin,

slm kızlaAR nasılsınız? yalelcım bende okudum o arkdaşı çok etkılendım birde o gün aksılık midem bulanmadı korktum şimdi yine bulantılarım var ve şükredıyorum bu halime ...
ebrucum inş. güzel haberlerle dönersin ...

X