Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebruli allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin bize canım .......... dualarımız seninle canım sende bolca dua et allaha ....allah büyüktür bebişini babasına ve sana bağışlasın inşallah canım...........
aminnnnnn canım aminnnnnn:Saruboceq:
kızlar topiğinizi yeni görüdüm inşallah hepiniz rhat dertsiz bi hamilelik geçirirsiniz ve kuzularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız
kızlar bana dua edin bu gece yarın umarım hayırlı haberlerle dönerimallahım sen bize iyi şeyler yaşat..
Ebruliden güzel haberler alıcaz inş, yarında ben güzel haberlerle dönmeyi ümit ediyorum, dua edin bizler için...
denizkızıl ben ölüyorum mide bulantısından şuan bulantı yazıyorum ya yine bulanıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne meyve ne de su içebiliyorum dromamine diye bir alaç verid dr um onu kullanıyorum başımı yataktan hiç ama hiç kaldırasım yok evde yemek yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki anlatamma eşime çok üzülüyorum ben mutfaga girmiyorum diye kendisi de yemek yemiyo meyve ile geçiştiriyo inş uzun sürmez ben 5 hf lıkken başladı 3. ayımızdan gün alamya başladık ama hala geçmedi mahfediyo beni ne yapacam bilmiyorum (((((((( kızlar bulanmıyoruz diye sakın endişelenmeyin şükür diyin rabbim en kısa zamanda beni de bulantılardan kurtarsın inş
selam kızlar, herkes iyidir umarım
yalel haklısın cnm Allah kısmet ederse seneye de yok bebişin gazı uykusu vs diye kafaya takacağız, ama sende bu arada kendini hemen koyverme öyle, bak sen üzülüne bebişin hissediyor o da üzülür sonra, hem bak yine anneciğine kıyamamış mesaj göndermiş kaydirigubbakcemile3
bende şuan patlamaya hazır bombadan farkı kalmayan göğüsler ile lekelenmelerim olmasa ben de hamiş değilmiyin diye düşünürdüm belki ama o minik pıt pıtları duydum o bana yetiyor aklımdan hiç çıkmıyor opuyorumnanaktan