2010 Şubat Anneleri

Ben de kendimi Mart annesi sanıyordum ama doktor şubat sonu dedi. Adetten niye hesaplanıyor ki anlamadım. Kese daha çok küçük üç hafta sonra gel dedi ama benim hiç mi hiç bulantım ve kusmam yok. Adet günümde adet olmadığım zamanlarda bulantım ve hafif baş dönmem vardı ama hepsi kesildi. Üç hafta sonra gidince bakacakmış canlı var mı yok mu diye. Canımı sıkmalı mıyım?mirmirmirmir

:) olabilir... psikolojiktir belki :)
aynen ben de düşünüyorum bazen, insanoğlu ne tuhaf varlık diye..
etrafımızda onlarca normal gebe var, normal doğan bebeler var...
bizler gidip gidip kötü örnekleri kendimize referans alıyoruz, onları düşünüp kendimize yoruyoruz... :) üzülüyoruz falan falan...
ama elimizde olsaydı bu, yapmazdık sanırım :)
yani ben, melankolik bir kişilik değilimdir hiç.. hatta çok pozitif, çok hareketli, cıvıl cıvıl bir kadınımdır.. ama şimdi ne oldu bana bilemiyorum ..

etkilenmemek imkansız...

merhaba canım hoşgeldin, hayırlı olsun gebeliğin.... meleğini kucağında gör inşallah.

canını sıkmamalısın. çok normal... kese ilk önce görünür, 1-2 hafta sonra meleğini görebilirsin, kalbini duyabilirsin.
5. haftanın sonu, 6. haftanın başı gibi yani... bazen 7. haftaya da sarkabiliyor bazılarında.

sanırım doktorun garantiye almak için, 3 hfta sonraya çağırdı seni.

bulbul hayırlı olsun cnm Rabbim bebişini kucaklamayı da nasip etsin,
hamileliğin daha çok yeni o yüzden dr. sana randevunu geç verniştir, kalbini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun cnm

Hoşbulduk canım. Her hafta çağırsa ben giderdim çok merak ediyorum ve endişeliyim. Ama geçmiş yazılara baktım da 5 haftanın sonunda bulantı olur diyorlar. Umarım benimki de öyledir. Benim çok yakın iki arkadaşımda da olumsuz durum oluştuğu için aslında sanki sık rastlanan bir durummuş gibi düşündüm. Bir de doktor daha şimdiden kimseye söylemeyin üç hafta sonra bakalım o zaman söylersiniz dedi.:çok üzgünüm:

evet, ama her kadın birbirinden farklıdır... farklı gebelik belirtileri gösterir. hatta bir kadının farklı hamileliklerindeki belirtileri bile birbirinden başkadır.
dolayısıyla genellemeleri kabaca kafamıza almamız lazım, ama biz kendi şahsımıza özel tepkiler ve belirtiler veriyoruz...
bunu kafandan çıkartma sakın..

doktorun da haklı bence. bazı gebeler ilk 3 ay kimseye söylemezler bile :)
hele bi kalp atışlarını duyun, sağlıkla görün meleğinizi. sonra paylaşırsınız.... bence yani.

Slm kıslar
Ben ocak annesiyim derken subat annesi oldum. Bebeğim umdugumuzdan daha küçükmüş 6 şubat dedi doktor hanm. Artık bende sizinleyim . :) Bebegimi gördüm kalp atışlarını duydum inşallah minik kelebegimin kalbi bir ömür hep öyle atar.
Yalel cim merhaba nasılsın sende subat annesiydin dimi ?

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bugün,, aramıza yeni katılan hamişleride tebrik ederim .....

ben haftaya salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum.
6. haftamızın başında gitmiştik.. kalp atışlarımızı duymuştu.
teee temmuz sonunda - 2li test için çağırdı yeniden beni.
dayanamıcam ben o kadar...
10. haftamızın başı olacak salı günü, gdicem valla... napıyım yaa

canım merhaba, bana ''kız'' geliyor sana dedin... bakalım ne gelicek.. ne ekşi yiyorum ne tatlı... :) bilemiyorum, meraktayım... daha da var yani epeyce :)

benim 1 şubat SAT'a göre. ama sanmam o kadar bekleyeceğimizi, ocak sonunda gelir bu sıpa nasipse... ben de erken doğmuşum, annem de erken doğmuş, kuzenlerim de hep erken doğumlular :) bizimki de geç gelmez diye sanıyorum.

aslında ocak annesi sayılırım yani.

Biraz önce doktordan geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarınıda duydum tam 8 haftalık hamileyim doktorum bebeğimin gebelik haftasıyla tam uyumlu olduğunu söyledi gayet sağlıklıymış çok şükür...muhtemel doğum tarihinede 3 şubat dedi ay çok mutluyum.... ebruli inş sendende güzel haberler alırız canım darısı diğer bekleyenlerin başına inş......

Selam Herkese

Bugün herkes biraz karamsar. acikcasi ben de bugün tersimden kalktim galiba, endise ve kuruntular tavan yapmis durumda. Karnimdaki gaz sifirlanip, bir de normal bluejeanimi üstüme gecirince iyice bunalima girdim, esimin olur olmaz meselerle beynini yemekle mesgulum. Sonunda elde koca da kalmayacak:)
Sizin de caninizi sikmayayim diye girmedim ama demek ki hepimizde süpheli durumlar ve korkular var. O zaman evrenin pozitif enerjisinden yararlanacagiz hep beraber ve belirtilerimiz ne kadar umutsuz olursa olsun, hepimiz birden sanki kesinlikle bebegimiz bizimle ve cok saglikli bir sekilde dogacak ve seneye onlarla oynuyor olacagiz diye kendimizi inandiralim ve pozitif gücün sonucuna bakalim. Pozitif düsündügümüz sürece hersey güzel sonuclanir, negatif düsünce dominant oldugu icin negatif sonuc getirir.
Hadi hepberaber inanalim bebeklerimiz cok saglikli dogacak ve biz onlari öpüyor olacagiz, kokluyor olacagiz seneye KESINLIKLE

bişey sorucam kızlar, balık meselesini napıyorsunuz?
yiyebiliyor musunuz?

be bu balığı yiyemiyorum pek ya... kokusu beni rahatsız ediyor. benim ufaklığın IQ'su düşük mü olcak bu durumda acaba?

İkili test için bir ay sonraya randevu aldım inş hayırlısıyla onuda atlatırız ......

Ahhh ahh benm kaderim sanırım bu hep yazdıklarım son kısımda kalıyor . yeni sayfa gelincee benimkiler okunmuyor senağlamasenağlama

hoşgeldin cnm, hayırlı olsun bebişin Allah kucağında görmeyi denasip eder inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…