sağol yalelciğim şükür iyiyim,
benim de büyümesi durdu durmasına da zaten önceden de büyük olduğu için şimdi iyice gerildi, gerginliği devam ediyor,
sen merak etme cnm o sinyaller bebişindendir,
aslında biz insanlar ne garibiz değil mi, etrafımızdaki pek çok iyi güzel örneklere dikkat etmezken daha nadir meydana gelen olumsuz örneklere hemen kendimizi kaptırıyoruz, hatta bak aklıma ne geldi sen o duyduğun kötü haberden etkilendiğin için psikolojik olarak bile böyle hissediyor olabilirsin,
slm kızlaAR nasılsınız? yalelcım bende okudum o arkdaşı çok etkılendım birde o gün aksılık midem bulanmadı korktum şimdi yine bulantılarım var ve şükredıyorum bu halime ...
ebrucum inş. güzel haberlerle dönersin ...
Ben de kendimi Mart annesi sanıyordum ama doktor şubat sonu dedi. Adetten niye hesaplanıyor ki anlamadım. Kese daha çok küçük üç hafta sonra gel dedi ama benim hiç mi hiç bulantım ve kusmam yok. Adet günümde adet olmadığım zamanlarda bulantım ve hafif baş dönmem vardı ama hepsi kesildi. Üç hafta sonra gidince bakacakmış canlı var mı yok mu diye. Canımı sıkmalı mıyım?mirmirmirmir
:) olabilir... psikolojiktir belki :)
aynen ben de düşünüyorum bazen, insanoğlu ne tuhaf varlık diye..
etrafımızda onlarca normal gebe var, normal doğan bebeler var...
bizler gidip gidip kötü örnekleri kendimize referans alıyoruz, onları düşünüp kendimize yoruyoruz... :) üzülüyoruz falan falan...
ama elimizde olsaydı bu, yapmazdık sanırım :)
yani ben, melankolik bir kişilik değilimdir hiç.. hatta çok pozitif, çok hareketli, cıvıl cıvıl bir kadınımdır.. ama şimdi ne oldu bana bilemiyorum ..
sana ne olduğunu söyleyeyim cnm cevap çok basit HAMİŞSİN :lepi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :dance:
:) olabilir... psikolojiktir belki :)
aynen ben de düşünüyorum bazen, insanoğlu ne tuhaf varlık diye..
etrafımızda onlarca normal gebe var, normal doğan bebeler var...
bizler gidip gidip kötü örnekleri kendimize referans alıyoruz, onları düşünüp kendimize yoruyoruz... :) üzülüyoruz falan falan...
ama elimizde olsaydı bu, yapmazdık sanırım :)
yani ben, melankolik bir kişilik değilimdir hiç.. hatta çok pozitif, çok hareketli, cıvıl cıvıl bir kadınımdır.. ama şimdi ne oldu bana bilemiyorum ..
sana ne olduğunu söyleyeyim cnm cevap çok basit HAMİŞSİN :lepi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :dance:
:) aynen öyle.. ama geçicek bu tuhaf psikolojik gel gitlerimiz...
bulbul, denizati09, haziran20, selmakerem kızlar merhaba, siz misafir misiniz? neden muhabbette yoksunuz? :)
Hoşbulduk canım. Her hafta çağırsa ben giderdim çok merak ediyorum ve endişeliyim. Ama geçmiş yazılara baktım da 5 haftanın sonunda bulantı olur diyorlar. Umarım benimki de öyledir. Benim çok yakın iki arkadaşımda da olumsuz durum oluştuğu için aslında sanki sık rastlanan bir durummuş gibi düşündüm. Bir de doktor daha şimdiden kimseye söylemeyin üç hafta sonra bakalım o zaman söylersiniz dedi.:çok üzgünüm:
Slm kıslar
Ben ocak annesiyim derken subat annesi oldum. Bebeğim umdugumuzdan daha küçükmüş 6 şubat dedi doktor hanm. Artık bende sizinleyim . :) Bebegimi gördüm kalp atışlarını duydum inşallah minik kelebegimin kalbi bir ömür hep öyle atar.
Yalel cim merhaba nasılsın sende subat annesiydin dimi ?
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bugün,, aramıza yeni katılan hamişleride tebrik ederim .....
Slm kıslar
Ben ocak annesiyim derken subat annesi oldum. Bebeğim umdugumuzdan daha küçükmüş 6 şubat dedi doktor hanm. Artık bende sizinleyim . :) Bebegimi gördüm kalp atışlarını duydum inşallah minik kelebegimin kalbi bir ömür hep öyle atar.
Yalel cim merhaba nasılsın sende subat annesiydin dimi ?