2010 Şubat Anneleri

aynen.. ben de bizim topikteki ikinci fil :) memnun oldum canım benim :) ağzım 5 dakka boş kalmıyor.
bizim kociş de iflas etçek benim bu gırtlağım sebebi ile :)

canım geçen sene bu zamanlar o bahsettiğimiz filin orjinal haliydim zaten , hamiş kalmadan bari zayıflayayım dedim ve çok şükür 1 sene içerisinde 83 kilodan tam 55 kiloya kadar düşmüştüm, ama tekrar kilo almaya başladım ve 57 kiloda hamiş kaldım şimdi 59,5 oldum bile offffff, bu yeme işine bi çözüm bulmam lazım aslında kabızlık problemim de olduğu için ne kadar az yersem yiyeyim yine de kilo alıyorum şimdi 1 aydır aralıksız evde yattığım için tabi daha kolay kilo alıyorum biraz kalkıp hareket edebilsem, şu düşük riskini atlatayım hemen sabah ve akşam yürüyüşlere başlayacağım

selam kızlar bugün ilk olarak bulantıyı yaşadım araba tuttu baya az daha kayınpederin arasının içine ediyodum son anda açtım kapıyı bööö:)))
anladım şimdi sizi
bizim bebişler bizden beslenmeye başladımı yahu ben 8 haftalık oldum bi bakim hele
kim demişti sadece bize kilo yapıyo yediklerimiz bebişlere bişey yaramıyo diye yanlış mı hatırlıyorum acaba kafamçokkarıştı

anam anam.. 1 yılda, onca kiloyu nasıl verdin yavrucum sen :)
irade muhteşemmiş hakkatten.... yöntemi yazsana nolur.. lazım olacak hepimize :)

kızlar bende sat a göre 6+6 iken usg de 6+2 çıkmıştı normal şeyler bunlar galiba doktor çok iyi demişti bana çünkü

valla bana, şu folik asit ile gyno ferro sanol kilo yaptı.. bir de elevit :)
budur yani :)
fırtlağımın açılmış olmasıyla alakası yok.. zaten yediğimi ağız yoluyla çıkartıyorum yeniden.

canım böyle şeylerle karıştırma kafanı boşuna.
sen beslenmene dikkat et... gerisini boşver :)
diyelimki bizden beslenmiyor... nerden besleniyor peki bu sıpalar? bizden beslenmiyorsa ne diye folik asit bilmemne alıyoruz biz?

bende 10 dakkada 3 tane top kek yedim valla canım çekti
bide ben iştede kalkmadan oturuyorum iyice şişerim artık :)

ben 9. haftamın içindeyim.
57 kg. ile başladım, şimdi 59,9 kg olduğumu gördüm bu sabah :)

ama göbüşüme sinir olmuyorum.. bebişim var orda.

valla canım iştahımda yok hiç doğru dürüst bişey yediğim yok
açıkcası üzülüyorumda yiyemiyorum diye ama
bu şişkinliği ne yapıcaz ya folik beni maf etti kabızlıkta var
yandık ne yandık mafoldumben

kabızlık bendede oluyo çok kötü bişey
bol su iç canım bide kayısı kurusu ye

kabızlık bendede oluyo çok kötü bişey
bol su iç canım bide kayısı kurusu ye

canım zaten gün içinde içtiğim suyun haddi hesabı yok
kayısı yedim ama kuru değil kuru alıyım bari
inşallah faydası olur yoksa baya bi sıkıntı çekicez bu konuda ilaç
içmekte istemiyorum içtiklerim yettide arttı bile kilo olarak kendini gösteriyolar şuan :)))

bi arkadasında kabızlık sorunu vardı canım bende kuru kayısı ye demistim ama onada faydası olmamıs sanırım
bisey soracam ya bu mide bulantısı ile ilgili seyleri okudulkca cok uzuluyorum bende yok ama IQ su dusuk mu olacak simid bazı yerlerde de saglıklı gebelik te mide bulantısı olur diye yazmıslar esiömde diyor sen nasıl hamilesin hicbi belirti yok insan biseylerden tiksinir diye aklıma takılıyor hep doktorda sordu ama ben ilac verecek diye sordu sandım acaba saglıklı mı degilmi diye mi sordu aslında dusununce hormonlarla ilgili dimi

üzülme hiç.. zararlıları alma, kendini üzme.
ters bişeyler olma ihtimali olsaydı, doktorun bi çözüm üretirdi bu konu için mutlaka. merak etme.. ferah tut içini annesi :)

kabızlık çok fena..
bence bu folik asit ve gyno ferro sanol yaptı bunu bana :)

kuru kayısı çok tatlı geliyor.. içim kalkıyor.. yaş kayısı yesek olmuyor mu kızlar?

aslında olmuyor heralde.. ki ben hala kabızım.

walla kabızlık için ne yaparsam yapayım banamısın demiyor meret yaww, geçende de yazmıştım son çare dr.un verdiği şurup ama o da iyide tembellik yapmasın diye sürekli kullanmıyorum,

kayısının yaşını da kurusunuda, zeytinyağı, bol su içme daha neler neler ama cııkkk, ben inatçı kabızlığım benden inatçı yahuu

yalel cnm zayıflama işinin büyük çoğunluğunu elma limon tarçın ve karanfili suda kaynatıp suyunu içerek beraberind de yine bol bol ılık su içerek vermiştim, ama açıkçası son zamanlarında (4-5 ay kadar) bu karışımı yapmamıştım resmen depresyonda olduğum için iştahsızlıktan vermiştim

hayııırrrrr
kafaya takmayalım böyle şeyleriiiiii
ben de pek bulanmıyorum.. bazıları öğürmekten nefes alamıyor nerdeyse :) ben çok rahatım.
ağrılarım da kalmadı aslında.
sadece yorgunluk-bitkinlik var üstümde.. bi uyuşukluk var... budur yani.
başka da bişeycik yok.
bazen ben hamile değil myim yoksa diye üzülüyorum ama, bu düşünceler bebeklere zararlı caım benim.
yapmamak lazım.

alma-limon-tarçın-karanfil.. acaba bunlar şimdi zararlı mıdırlar bizim için?
kaynatsak içsek olur mu dersin?

ben zaten eskiden de kabızdım fifacım, kendimi bildim bileli hep kabızım yani. 2-3 günde bir ancak ...... :)
ama şimdi hepten tıkandım yahu.. işkence oldu bu iş..
mecburen doktordan ilaç isteyeceğim gibi bi his var içimde.

bende aynı boyle seyleride okuyunca daha da uzuluyorum herkes diyor bi bulantında mı yok diye o zaman daha da takıyorum simdi misafirlerim vardı mesela gorumcem ogrenir ogrenmez bulanmaya baslamıs diyor ki sen de cok garıpsin ne bulanıyorsun ne tiksiniyorsun diyor bende dedim herkeste farklıdır illaki bulanacak diye bisey yok ya dedim sonra girdim gecmisi okudum bu sefer iyice uzuldum IQ filan diye yazınca

takılma takılma bu tip yazılıp çizilenlere.
her kadın farklıdır.. bir kadının farklı hamilelikleri bile farklıdır.

benim kayınvalidem (6 kez doğurmuş) ve görümcem (2 kez doğurdu).... ikisi de çok rahat gebelikler yşamışlar. hele görümcem, evi kendi badana boya falan yapmış.. ne bulantı-ne tiksinme-ne aşerme... hiçbişey olmamış ikisine de.

annem... 2 kardeşiz biz.. ikisinde de çok hafif geçirmiş.. az biraz bulantısı olmuş ama, ''tuh eyvah'' diyecek kadar değilmiş.

yengem... 2 kez doğurdu... ikisinde de yattı resmen. yatarak doğurdu. günde 4-5 kez istifra ederdi.. hiçbişey yiyemezdi..

kimsenin çocuğu aptal değil çok şükür.. IQ'ları tartışmak imkansız.. zehir gibi valla herkes.. :)

takma böyle şeyleri kafana yerimseniben

derinderen cnm takılma böyle şeylere, o IQ meseleside yaren tarafından eğlence olsun diye eklenen kocakarı sözleri, hem o bilgilerin hepsi kesin doğru diye bişey yok ki, bak topikte kaç kişiyiz herkesin şikayeti farklı bende de bulantı falan yok mesela bi ara başlar gibi oldu ama şimdi yine yok hata tam tersine iştahım acayip açıldı bile,

Derinderen illa bulanti, tiksinme olacak diye birsey yok. Bende de hic olmadi. Bunun bebegin zekasiyla filan hic ilgisi yok. Gebelik saglikli degilse zaten ilk üc ayda sonlaniyor, is bebegin zekasina pek kalmiyor acikcasi. Ama hamilelerin hatirladigim kadariyla %20 sinde filan bulanti kusma olmuyormus. Hem zaten 12. haftada 2 li, üclü testleri yaptirirsin bir anomali olmadigindan emin olur, rahatlarsin.

Yalel kabizlik icin incir kurusu denedin mi? Ben bu olaya basaldigimdan beri hergün gündüzleri arada veya aksam yatmadan önce 2 incir kurusu veya güneste kurutulmus, koyu renkli kayisi yiyorum, hic problemim olmadi. Muz, patates, hamur isleri, aci seyler kabizligi arttirabilir, kabuklu elma ye, mutlaka faydasi olur, kayisi kompostosu...

Bir de ben internette gördüm bircok yerde gebelik hormonunu (Bhcg) zayiflama programlarinda kullaniyorlar.süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…