aynen.. ben de bizim topikteki ikinci fil :) memnun oldum canım benim :) ağzım 5 dakka boş kalmıyor.
bizim kociş de iflas etçek benim bu gırtlağım sebebi ile :)
canım geçen sene bu zamanlar o bahsettiğimiz filin orjinal haliydim zaten , hamiş kalmadan bari zayıflayayım dedim ve çok şükür 1 sene içerisinde 83 kilodan tam 55 kiloya kadar düşmüştüm, ama tekrar kilo almaya başladım ve 57 kiloda hamiş kaldım şimdi 59,5 oldum bile offffff, bu yeme işine bi çözüm bulmam lazım aslında kabızlık problemim de olduğu için ne kadar az yersem yiyeyim yine de kilo alıyorum şimdi 1 aydır aralıksız evde yattığım için tabi daha kolay kilo alıyorum biraz kalkıp hareket edebilsem, şu düşük riskini atlatayım hemen sabah ve akşam yürüyüşlere başlayacağım
selam kızlar bugün ilk olarak bulantıyı yaşadım araba tuttu baya az daha kayınpederin arasının içine ediyodum son anda açtım kapıyı bööö:)))
anladım şimdi sizi
bizim bebişler bizden beslenmeye başladımı yahu ben 8 haftalık oldum bi bakim hele
kim demişti sadece bize kilo yapıyo yediklerimiz bebişlere bişey yaramıyo diye yanlış mı hatırlıyorum acaba kafamçokkarıştı
canım böyle şeylerle karıştırma kafanı boşuna.
sen beslenmene dikkat et... gerisini boşver :)
diyelimki bizden beslenmiyor... nerden besleniyor peki bu sıpalar? bizden beslenmiyorsa ne diye folik asit bilmemne alıyoruz biz?
valla canım iştahımda yok hiç doğru dürüst bişey yediğim yok
açıkcası üzülüyorumda yiyemiyorum diye ama
bu şişkinliği ne yapıcaz ya folik beni maf etti kabızlıkta var
yandık ne yandık mafoldumben
kabızlık bendede oluyo çok kötü bişey
bol su iç canım bide kayısı kurusu ye
valla canım iştahımda yok hiç doğru dürüst bişey yediğim yok
açıkcası üzülüyorumda yiyemiyorum diye ama
bu şişkinliği ne yapıcaz ya folik beni maf etti kabızlıkta var
yandık ne yandık mafoldumben
bi arkadasında kabızlık sorunu vardı canım bende kuru kayısı ye demistim ama onada faydası olmamıs sanırım
bisey soracam ya bu mide bulantısı ile ilgili seyleri okudulkca cok uzuluyorum bende yok ama IQ su dusuk mu olacak simid bazı yerlerde de saglıklı gebelik te mide bulantısı olur diye yazmıslar esiömde diyor sen nasıl hamilesin hicbi belirti yok insan biseylerden tiksinir diye aklıma takılıyor hep doktorda sordu ama ben ilac verecek diye sordu sandım acaba saglıklı mı degilmi diye mi sordu aslında dusununce hormonlarla ilgili dimi
walla kabızlık için ne yaparsam yapayım banamısın demiyor meret yaww, geçende de yazmıştım son çare dr.un verdiği şurup ama o da iyide tembellik yapmasın diye sürekli kullanmıyorum,
kayısının yaşını da kurusunuda, zeytinyağı, bol su içme daha neler neler ama cııkkk, ben inatçı kabızlığım benden inatçı yahuu
yalel cnm zayıflama işinin büyük çoğunluğunu elma limon tarçın ve karanfili suda kaynatıp suyunu içerek beraberind de yine bol bol ılık su içerek vermiştim, ama açıkçası son zamanlarında (4-5 ay kadar) bu karışımı yapmamıştım resmen depresyonda olduğum için iştahsızlıktan vermiştim
bende aynı boyle seyleride okuyunca daha da uzuluyorum herkes diyor bi bulantında mı yok diye o zaman daha da takıyorum simdi misafirlerim vardı mesela gorumcem ogrenir ogrenmez bulanmaya baslamıs diyor ki sen de cok garıpsin ne bulanıyorsun ne tiksiniyorsun diyor bende dedim herkeste farklıdır illaki bulanacak diye bisey yok ya dedim sonra girdim gecmisi okudum bu sefer iyice uzuldum IQ filan diye yazınca