selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli..
bizim ev almış başını gidiyordu, dün temizlik vardı evde.
bişey yapmadım güya ama, belim kopmuş sanki koca gün...
akşam olunca da yorgunluktan sızdım kaldım.. gelemedim muhabbete.
özledim hepiniziiiiiiii
canım sağol verdiğin güzel bilgiler için okudukça dahada bi heyecan basıyo insanı rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı.............
rica ederim şekerim :)
Arkadaşlar desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorUZ,
Rabbime şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duyduk, kendi doktorum izne ayrılmış 1 hafta yokmuş, başka doktor baktı, gerçi biraz zor duyuluyordu ama yine de şükürler olsun dr. bebeğin yaşıyıor dedi ya o sevinçle neredeyse giyinmeden dışarı fırlayacaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bu arada sizlere haber vermek için tam siteye girmişken bir tel. trafiği başladı ki sormayın tek tuşa dokunmaya fırsatım olmadı
hepinz dualarımdasınız, inşallah Rabbim duymayanlara da duymayı ve hepimize meleklerimizi kucaklamayı nasip eder,
bu arada tekrar rapor verdi doktor 5 gün daha haftaya da kontrole çağırdı
bu arada kızlar geçmişi okuyamadım önemli bi durum yoktur inşallah hepininizi öpüyorUZ opuyorumnanaktan
fifa, var ya.. dün bütün gün aklımda oturdun inanki... çok sevindim arkadaşım.
allaha bin şükürki, o kendini bilmez ahmak doktorun densiz lafını dinleyip bi hata yapmamışsınız...
hamdolsun, meleğin sizinle... ay nasıl sevindim bilemezsin canım benim. rabbim ayırmasın inşallah kuzularımızı bizlerden..
Merhaba arkadaslar
Ben aslinda ocak annesi olarak basladim ama sonra subata kaydi. Misafir olarak sitenizi okuyordum. Ben de böyle bir durum yasiyorum su an. Bugün doktordaydim. Embrio kücük 5,7mm. ve 6+4 günlük olarak heapladi doktor ve kalp atislari görülmedi. Mis abortus olarak yorumlayip, kürtaj önerdi. Ben israr edince 1 hafta bekleyelim, ama umutsuzum dedi. Cok üzüldüm, geldigimden beri agliyorum. Tüp bebekte 3. denememdi. Fifa senin güzel haberin bana bir umut oldu. Insallah benim bebegimin de sansi vardir.
sakın umutsuz olma.. bekle canım benim. dinleme kimseyi... içsesini dinle sen.
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
hayırlı olsuuunnnn... annesi, içindekini de görüp duyarsınız inşallah en kısa zamanda :)
Selam kızlar .Bende 2009 Şubat annesiyim.2010 başlığını görünce ne kadar heyecanlandım zamanın çok hızlı akıp gittiğini farkettim .Öncelikle hepinizin gözü aydın allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bazı tavsiyelerim olucak sizlere .Birbirinize hep destek olun biz çok faydasını gördük.Kimimiz hamileliğinin yarısından çoğunu tamamen yatakta geçirdi ama hiç ümidimizi kaybetmedik hep destek verdik şimdi kocaman bir Çınar bebeğimiz var.Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar bulantılarınız sıkıntılarınız ter basmaları lekelenmeler ve çatlaklarınız ve çok kolay veremeyeceğiniz kilolarınız olacak .Ama sonunda öyle güzel bir mucizeyi alacaksınız ki kucağınıza .Herşeye değecek.Neyse çok uzatmayayım hepinizi tekrar tebrik ederiyorum.Keyfini çıkarın çok çabuk geçiyor zaman :)))
merhaba .. ben geçen gün sizin eski konuşmalarınıza baktım... göbüş şovlarınıza, doğum hikayelernize... seni ve ufaklığı da ordan hatırlıyorum.
allah yavrunuzla ailece mtlu bahtiyar yaşamayı nasip etsin..
darısı bizlerin başına.. :)