2010 Şubat Anneleri

denizkızıl bende de sanki tüylenme arttı acaba progestandan mı diye düşünüyordum,
benim bacaklarımın üst tarafında fazla yoktu önceden şimdi olanlar uzamış üstelik hiç olmayan yerlerindekilerde belirginleşmeye ve uzamaya başlamış neden ki acepp fisfisfis

merhabalar arkadaşlar ben yeniden geldim.nasıl gidiyor hamilelik.ya hiç bulantısı olmayan varmı

gün geçmiyorrrr bir an önce yarın olsun yavrumu bir görebilsem başka birşey istemiyorum kızlar şükredin halinize böyle belirsizlik çok kötüüüüüü

Göreceksin Ebrucum, stres yapma rahat ol lütfen...

Doktor görmüş ya yeter :lepi:

arkadaşlar ben hamilelikte hormonların etkisiyle tüyler dökülür ve daha geç çıkar diye bilirdim ben.
ama benim kaşlarım ve tüylerim daha hızlı uzamaya başladı ya... sizin de öylemi...

Ben henüz farkedemedim böyle bir şeykaydirigubbakcemile2

Benim bugün bitti ama bende başdönmesi ve uyku dışında yan etkisini görmedim

merhabalar arkadaşlar ben yeniden geldim.nasıl gidiyor hamilelik.ya hiç bulantısı olmayan varmı

Benim yoktu ama iki gündür yemek yiyemiyorum.

Ben bazi internet sitelerinde gördüm, hamilelikte killanma artarmis ama galiba dogum sonrasi dökülüyor gibi birsey hatirliyorum.

Papatya bende bastan beri ne bulanti, ne aserme oldu.

benimde bulantılar yeni başladı çok kötü degilim ama azar azar da olsa bulanıyorum buda huzursuz ediyor beni.fatıma kaç haftalık olmuştun sen

benimde geç gebelik aslında 7 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalık gözüküyor canım sanırım seninkide geç gebelik

benimde geç gebelik aslında 7 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalık gözüküyor canım sanırım seninkide geç gebelik

Evet olabiliyormus, asil gestasyon ultrason haftasina göre belirleniyormus. Yeter ki sonunda saglikli bebek olsun, yoksa her gebelik ve embriyo gelisimi cok farkli seyrediyor.

benimde sat.a göre 6+2 olmam lazımdı ama usg göre 6+5 im benimkide önde gidiyor,

bi de bende bulantı başlar gibi olmuştu ama şimdi tam tersine fil gibi yiyorum cokacimcoook hatta bulantım olursa diye aldığım ç.krakerleri bile öylesine habire yiyorum sırnaşık şey

arkadaşlar ben hamilelikte hormonların etkisiyle tüyler dökülür ve daha geç çıkar diye bilirdim ben.
ama benim kaşlarım ve tüylerim daha hızlı uzamaya başladı ya... sizin de öylemi...

bi sitede okumuştum tüyleriniz normalden daha hızlı uzuyor yada artmışsa erkek bebeğe hamilesiniz diyordu walla ben sitenin yalancısıyım bilmiyorum:))))

canım walla çok şanslısınız öpüp başınıza koyun benim hayatım zindan sürekli bulantıyla yaşıyorum bebişim için katlanıyorum... inanın bulantısız yaşam bi lüksmüş bunu şimdi anlıyorum....

selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli..
bizim ev almış başını gidiyordu, dün temizlik vardı evde.
bişey yapmadım güya ama, belim kopmuş sanki koca gün...
akşam olunca da yorgunluktan sızdım kaldım.. gelemedim muhabbete.
özledim hepiniziiiiiiii

canım sağol verdiğin güzel bilgiler için okudukça dahada bi heyecan basıyo insanı rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı.............

rica ederim şekerim :)

fifa, var ya.. dün bütün gün aklımda oturdun inanki... çok sevindim arkadaşım.
allaha bin şükürki, o kendini bilmez ahmak doktorun densiz lafını dinleyip bi hata yapmamışsınız...
hamdolsun, meleğin sizinle... ay nasıl sevindim bilemezsin canım benim. rabbim ayırmasın inşallah kuzularımızı bizlerden..

sakın umutsuz olma.. bekle canım benim. dinleme kimseyi... içsesini dinle sen.

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt

hayırlı olsuuunnnn... annesi, içindekini de görüp duyarsınız inşallah en kısa zamanda :)

merhaba .. ben geçen gün sizin eski konuşmalarınıza baktım... göbüş şovlarınıza, doğum hikayelernize... seni ve ufaklığı da ordan hatırlıyorum.
allah yavrunuzla ailece mtlu bahtiyar yaşamayı nasip etsin..
darısı bizlerin başına.. :)

aynen.. ben de bizim topikteki ikinci fil :) memnun oldum canım benim :) ağzım 5 dakka boş kalmıyor.
bizim kociş de iflas etçek benim bu gırtlağım sebebi ile :)

üff bugün hasta ve hamile halimle çok yoruldum,artık pilim bitti, göz kapaklarımı zor açık tutuyorum, saat 6 olsa da çıksam artık..

Pardon Yalel ( yanlislikla Fifa yazmisim)

farketmez :)
inşallah canım.. sakın kendini mutsuz etme..
günlük vitamin, folik asit.. ceviz içi.. kuru kayısı... protein alımını ihmal etme sen.
haftada bir balık yemeye çalış.. kırmızı et çok lazım mutlaka..

bunlara konsantre ol. ''bugün meleğime ne yedirsem.. ne versem de büyüse..'' diye düşünüyorum ben.. ona göre yemek planlıyorum..
falan filan derken, zaman geçiyor :)
tavsiye ederim.

denizatı üzülme sen pazartesi duyarsın kalp atışlarını inşallah
sıkam canını hamilelerin çoğu 7-8 haftalarda duyuyo hem embriyonda varmış
boş kesede değil bişey olmaz kalbide duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…