F
fifa1415
Ziyaretçi
Derinderen illa bulanti, tiksinme olacak diye birsey yok. Bende de hic olmadi. Bunun bebegin zekasiyla filan hic ilgisi yok. Gebelik saglikli degilse zaten ilk üc ayda sonlaniyor, is bebegin zekasina pek kalmiyor acikcasi. Ama hamilelerin hatirladigim kadariyla %20 sinde filan bulanti kusma olmuyormus. Hem zaten 12. haftada 2 li, üclü testleri yaptirirsin bir anomali olmadigindan emin olur, rahatlarsin.
Yalel kabizlik icin incir kurusu denedin mi? Ben bu olaya basaldigimdan beri hergün gündüzleri arada veya aksam yatmadan önce 2 incir kurusu veya güneste kurutulmus, koyu renkli kayisi yiyorum, hic problemim olmadi. Muz, patates, hamur isleri, aci seyler kabizligi arttirabilir, kabuklu elma ye, mutlaka faydasi olur, kayisi kompostosu...
Bir de ben internette gördüm bircok yerde gebelik hormonunu (Bhcg) zayiflama programlarinda kullaniyorlar.süprizzzzz
denizatı cnm yalel ve ben anlaşılan kronik kabızız ben senin söylediklerini de yaptımm dha önce ama ıı ııııııııı, olmuyor olmuyor, neyse ben asıl şeye takldım bhcg ile nasıl zayıflanıyormuşki???
yalel cnm bence zayıflama kürünü şimdilik kullanma ne olur ne olmaz, doğumdn sonra bakarız çaresine