Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün geçmiyorrrr bir an önce yarın olsun yavrumu bir görebilsem başka birşey istemiyorum kızlar şükredin halinize böyle belirsizlik çok kötüüüüüü
çok güzel ve saçma bir hal
kendime çok gülüyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen bırak kesenin içinde bebeği görmeği keseyi bile göremedim ama dr bak şurda kese dedi ya mutluluktan uçtum o an
bebeğimmmmmmm :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben hamilelikte hormonların etkisiyle tüyler dökülür ve daha geç çıkar diye bilirdim ben.
ama benim kaşlarım ve tüylerim daha hızlı uzamaya başladı ya... sizin de öylemi...
denizkızıl bende de sanki tüylenme arttı acaba progestandan mı diye düşünüyordum,
benim bacaklarımın üst tarafında fazla yoktu önceden şimdi olanlar uzamış üstelik hiç olmayan yerlerindekilerde belirginleşmeye ve uzamaya başlamış neden ki acepp fisfisfis
merhabalar arkadaşlar ben yeniden geldim.nasıl gidiyor hamilelik.ya hiç bulantısı olmayan varmı
Ben bazi internet sitelerinde gördüm, hamilelikte killanma artarmis ama galiba dogum sonrasi dökülüyor gibi birsey hatirliyorum.denizkızıl bende de sanki tüylenme arttı acaba progestandan mı diye düşünüyordum,
benim bacaklarımın üst tarafında fazla yoktu önceden şimdi olanlar uzamış üstelik hiç olmayan yerlerindekilerde belirginleşmeye ve uzamaya başlamış neden ki acepp fisfisfis
merhabalar arkadaşlar ben yeniden geldim.nasıl gidiyor hamilelik.ya hiç bulantısı olmayan varmı
denizatı kaç haftalıksın
benimde geç gebelik aslında 7 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalık gözüküyor canım sanırım seninkide geç gebelik
arkadaşlar ben hamilelikte hormonların etkisiyle tüyler dökülür ve daha geç çıkar diye bilirdim ben.
ama benim kaşlarım ve tüylerim daha hızlı uzamaya başladı ya... sizin de öylemi...
benimde sat.a göre 6+2 olmam lazımdı ama usg göre 6+5 im benimkide önde gidiyor,
bi de bende bulantı başlar gibi olmuştu ama şimdi tam tersine fil gibi yiyorum cokacimcoook hatta bulantım olursa diye aldığım ç.krakerleri bile öylesine habire yiyorum sırnaşık şey
canım sağol verdiğin güzel bilgiler için okudukça dahada bi heyecan basıyo insanı rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı.............
Arkadaşlar desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorUZ,
Rabbime şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duyduk, kendi doktorum izne ayrılmış 1 hafta yokmuş, başka doktor baktı, gerçi biraz zor duyuluyordu ama yine de şükürler olsun dr. bebeğin yaşıyıor dedi ya o sevinçle neredeyse giyinmeden dışarı fırlayacaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bu arada sizlere haber vermek için tam siteye girmişken bir tel. trafiği başladı ki sormayın tek tuşa dokunmaya fırsatım olmadı
hepinz dualarımdasınız, inşallah Rabbim duymayanlara da duymayı ve hepimize meleklerimizi kucaklamayı nasip eder,
bu arada tekrar rapor verdi doktor 5 gün daha haftaya da kontrole çağırdı
bu arada kızlar geçmişi okuyamadım önemli bi durum yoktur inşallah hepininizi öpüyorUZ opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar
Ben aslinda ocak annesi olarak basladim ama sonra subata kaydi. Misafir olarak sitenizi okuyordum. Ben de böyle bir durum yasiyorum su an. Bugün doktordaydim. Embrio kücük 5,7mm. ve 6+4 günlük olarak heapladi doktor ve kalp atislari görülmedi. Mis abortus olarak yorumlayip, kürtaj önerdi. Ben israr edince 1 hafta bekleyelim, ama umutsuzum dedi. Cok üzüldüm, geldigimden beri agliyorum. Tüp bebekte 3. denememdi. Fifa senin güzel haberin bana bir umut oldu. Insallah benim bebegimin de sansi vardir.
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
Selam kızlar .Bende 2009 Şubat annesiyim.2010 başlığını görünce ne kadar heyecanlandım zamanın çok hızlı akıp gittiğini farkettim .Öncelikle hepinizin gözü aydın allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bazı tavsiyelerim olucak sizlere .Birbirinize hep destek olun biz çok faydasını gördük.Kimimiz hamileliğinin yarısından çoğunu tamamen yatakta geçirdi ama hiç ümidimizi kaybetmedik hep destek verdik şimdi kocaman bir Çınar bebeğimiz var.Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar bulantılarınız sıkıntılarınız ter basmaları lekelenmeler ve çatlaklarınız ve çok kolay veremeyeceğiniz kilolarınız olacak .Ama sonunda öyle güzel bir mucizeyi alacaksınız ki kucağınıza .Herşeye değecek.Neyse çok uzatmayayım hepinizi tekrar tebrik ederiyorum.Keyfini çıkarın çok çabuk geçiyor zaman :)))
benimde sat.a göre 6+2 olmam lazımdı ama usg göre 6+5 im benimkide önde gidiyor,
bi de bende bulantı başlar gibi olmuştu ama şimdi tam tersine fil gibi yiyorum cokacimcoook hatta bulantım olursa diye aldığım ç.krakerleri bile öylesine habire yiyorum sırnaşık şey
Pardon Yalel ( yanlislikla Fifa yazmisim)