2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatocum ne iyi yapmışsın topiği açmakla..devam edebilicez ne güzel burdan.benim oüluşumda 31 ocakta geliverdi dayanamadık 12 şubata kadar :)) ama iyiki gelmişşş hoşgelmişş.. :)) uyku aynen bendede var ama ne hikmetse gık dese uyanıyorum eskiden olsa nerdee top atsalar kalkmazdım. işte mucize dedikleri bu allah'ım hepsine uzun ömür tatlı uykular versin

ohh canım gözün aydın tekrardan
evet ya gece uykularına veda ettik bizde gündüz uykuda gece ayaktayız
inş. düzene girer canım

selam kızzlarrr ya benim kızda geceleri hiç uyumuo sürekli emmek istio napcam ben ya taş çatlasın bir saat uyuyup kalkıo zilli herkes bölemi kırkı çıkınca geçer diyolarrr ama

Selam kızlar bu topik çok iyi oluş fatmacım teşekkür ederiz...

Bizim Çınar'ımız da eceleci bebeişlerden 14 şubatta gelecekken 30 ocakda dünyaya gözlerini açtı bizim paşamız,çok şükür bize problem yaratmıyor fakat sarılık olduk 3 gün üst üste kan verdık hastanede düşene kadar bol bol emzirdim ve sonunda düştü çok şükür şuanda iyiyiz Allaha şükürler olsun uyku ve emme problemimiz yok bakalım böyle devam eder inşallah...

selam kızzlarrr ya benim kızda geceleri hiç uyumuo sürekli emmek istio napcam ben ya taş çatlasın bir saat uyuyup kalkıo zilli herkes bölemi kırkı çıkınca geçer diyolarrr ama
sorma aynı dert bendede var canım ah bi gelse şu kırk bakalım neler oluyo

kızlar epidural yaptıran var mı aranızda? devam eden yan etkileri vs var mı bilgilendirir misiniz?

zehra ve bıtanesı emzırın sakın emıyo dıye sıkayet etmeyın memenız yara olsa dahı verın sut kadar faydalı bısey yok sarılıktan koruyor bebıslerı.Emzırmeye devamdelikafadulden

hepinizin bebişleri hayırlı olsun güle güle büyütün bol sütlü günler
yanlız uyku meselesine gelince 40 bekleyipte boşuna heveslenmeyin bizimkiler yaşına giriyor
ama hala uyku yok :nazar:

ayşegülcüm canım defnenin resimlerini gördüm çok tatlı bir bebek maşallah tekrar tebrik ederim seni, benimde kızım bugün 15 günlük oldu, bir hafta annem kaldı bizimle,bir haftadırda kaldım 3 çocukla okullarda tatil, bütün gün koşturuyorum allahtan kızım uslu, beni fazla üzmüyor çok şükür, alışacaz artık canım .....

canım benim sagol.senin kızında çok tatlı maşallah.bended kimse kalmadı.dünden beri evde yalnızım.ama maşallah zeyno pek arıza çıkarmıyo kardeşini sevip öpüp duruyobkıskanacak sandık ama tersi oldu şükür.onunla ikinsini idare edecegim bakalım .allah yardım eder.

kızlar epidural yaptıran var mı aranızda? devam eden yan etkileri vs var mı bilgilendirir misiniz?

ben yaptırdım canım.hiç bi problem yaşamadım ne şimdi nede ameliyatta.

bende epidural sezaryan oldum şükürler olsun hiç bi sorun yaşamadım canım
Selam kızlar bu topik çok iyi oluş fatmacım teşekkür ederiz...

Bizim Çınar'ımız da eceleci bebeişlerden 14 şubatta gelecekken 30 ocakda dünyaya gözlerini açtı bizim paşamız,çok şükür bize problem yaratmıyor fakat sarılık olduk 3 gün üst üste kan verdık hastanede düşene kadar bol bol emzirdim ve sonunda düştü çok şükür şuanda iyiyiz Allaha şükürler olsun uyku ve emme problemimiz yok bakalım böyle devam eder inşallah...

ben teşekkür ederim canım hoşgeldiniz
çok şükür atlatmış çınar sarılığı
inş. böyle devam ederde üzmez annesini

evet 40 çıkınca düzene girer diyolar ama yaşayıp görücez bakalım
geceyle gündüzü ayırt edemiyolar daha inş. düzen girer uykuları

inş canım yaaa ben de artık gece yle gündüzü karıştırdım bide üstüne eksik olmasınlar gelen giden kafamçokkarıştı

benim kızda gündüz uyandırmazsam hiç uyunmıyo.ama geceleri saat başı uyanıyo.inşallah en kısa sürede ayırımını yapar.

Bizim Yağızımızda geceleri hep uyanık gündüz maşallah mışıl mışıl uyuyor. Hamileykende böyleydi bıcırığım..opuyorumnanaktan
celwe bende epidural sezeryan oldum canım çok şükür sorun yaşamadım..:Saruboceq:
özlemzafer bizdede sarılık vardı bizde 3 kere kan testi yaptırdık son testte düşüşe geçti çok şükür şimdi sürekli emziriyorum..
Arkeos çok haklısın canım emzirmeye devam..yerimseniben
Selmakerem ve papatya Allah yardımcınız olsun biz bir taneyle başa çıkmaya çalışıyoruz.. Süpersiniz gerçekten nazar değmesin...:nazar:

zehracım sarılığımız geriledi demişsin bizde olsuk sarılık:KK43:( hastaneye yattık siz evdemisiniz nasıl tedavi oluyor bebişin

Canım öncelikle gözün aydın güle güle büyüt bebeğini..
Bizim sarılığımız 3. günümüzde başladı. değerimiz önce 10.8 sonra 14.3 çıktı. Doktorumuz 17 ve üzeri olmadan hastaneye yatırılmayacağını ve sürekli beslememizi söyledi. Bol bol ılık su ve sütün yetmediği durumda mama takviyesi yaptık 2 gün sonra 12.3'e düştü değerimiz doktorumuz artık kan testi istemedi. Dünde kontrolümüz vardı çok şükür daha iyi dedi doktor ama yinede çok dikkat ediyoruz teyzesi. Artık sadece emziriyorum. Canım sizde iyileşmişsinizdir inşallah nasıl oldu Gencer Kuzey?

Canım öncelikle gözün aydın güle güle büyüt bebeğini..
Bizim sarılığımız 3. günümüzde başladı. değerimiz önce 10.8 sonra 14.3 çıktı. Doktorumuz 17 ve üzeri olmadan hastaneye yatırılmayacağını ve sürekli beslememizi söyledi. Bol bol ılık su ve sütün yetmediği durumda mama takviyesi yaptık 2 gün sonra 12.3'e düştü değerimiz doktorumuz artık kan testi istemedi. Dünde kontrolümüz vardı çok şükür daha iyi dedi doktor ama yinede çok dikkat ediyoruz teyzesi. Artık sadece emziriyorum. Canım sizde iyileşmişsinizdir inşallah nasıl oldu Gencer Kuzey?

sagol zehracım.evlat olunca katlanıyorsun işte.uykusuz ve kkoşturmayla geçiyo.hayırlısıyla yazı getirirsek hepimiz daha rahat ediriz dimi.
bide sarılık için bol bol ılık su demişsin o neki.banyo falanmı..
eliferdi canım çok gemiş olsun.mrak etme annesi 2+3 gün içinde geçer.nede olsa yeni dogum sarılıgı kalıcı olmuyo.
benim kızda bol bol emiyo ama bu aralar kusmaya başladı.fazlamı geliyo sütüm ne.gazınıda çıkarıyo koayca..

papatyacım benım oglusumda cok kusuyor cok emıyor galıba ondan fazlasını cıkarıyorakannehir

neysekii problemlerimiz aynı kusması uyuması emmesi ben çok evhamlı olmuştum ayy kustu acaba şu mu oldu bu mu diye iyiki sizler varsınız beraberce alışıcaz anneliğe:)

Zeynebin şimdilik uyku problemi yok ama benim kızımda kusuyor o yüzden gözüm hep üstünde, sarılığıda hastanede yatmadan atlattık çok şükür kızlar,, doktorumuz vitamin verdi (Devit-3) sizlerde başladınızmı,,,,

bende başladım d vitaminine..uykuyu iyi uyuyor hatta fazla bile uyuyor ben uyandırıyorum emsin diye.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.ama dayanamıyorum aç aça uyuyo sanıyorum.iki saate bir uyundırıp emdiriyorum.bıraksam beş saat uyur.ama çok geliyo gözüme uyundırıyorum.siz ne yapıyorsunuz.bebekleniz ne kadaruyuyo.geceleri.ya saat başı uyanıyo.emip yatıyo.yada iki saate bir kalkıp emip uyuyo.geceleri iyide.gündüz daha fazla uyuyo...

bende başladım d vitaminine..uykuyu iyi uyuyor hatta fazla bile uyuyor ben uyandırıyorum emsin diye.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.ama dayanamıyorum aç aça uyuyo sanıyorum.iki saate bir uyundırıp emdiriyorum.bıraksam beş saat uyur.ama çok geliyo gözüme uyundırıyorum.siz ne yapıyorsunuz.bebekleniz ne kadaruyuyo.geceleri.ya saat başı uyanıyo.emip yatıyo.yada iki saate bir kalkıp emip uyuyo.geceleri iyide.gündüz daha fazla uyuyo...

canım bende iki saatte bir uyandırıp emziriyorum, uykucu bu bizim kızlar, sonradan huy değiştirmezseler tabi inş.hep böyle uslu olurlar....sabah bir, birbuçuk saat,akşamlarıda bir saat kadar uyanık kalıyor etrafı seyrediyor,babamız şimdi kucağa alıştırdı kucak istiyor küçükhanım her ağladığında almayayım diyorum ama alıyorum ne yapayım kıyamıyorum.....

zehra_s,eliferdi,özlemzafer bebişleriniz sarılık olmuş geçmiş olsun kızlar şimdi nasıllar inş.bir sorun yoktur.....

X