- 20 Eylül 2010
- 106
- 26
Bizde tuvalet egitimine başlamadık. Hala bezliyiz :))) bende Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorum. Gerçi bir kitapta tuvalet egitimi icin bazı işaretler vermesi gerekiyomus cocuğun. Mesela kaka yapınca rahatsız olmasi gibi. Ama bizimkinin altını zor değiştiriyorum. Bıraksam öyle oturacak :)) Bu arada biz memeyide bırakamadık daha. Babamiz KPSS ye çalıştığı icin geceleri uykusuz kalmasın istiyorum :)) yani bizim cok ısımız var cok :)) Yemek konusuna gelince bizimki sadece pilav, makarna, bulgur pilavı ve et yiyor. Kefir ve ayranı cok seviyor. Hamir islerine bayiliyor.Onun disinda sebze yemiyor. Bir kac kere yemeğin icine karıştırmayı denedim ama sipanin damak tadı cok gelişmiş hemen farkediyo ve ağzından atiyo. Bu arada bir ara hicbirsey yemiyordu kuzey. Minadex şurup aldık portakal aromali hem severek iciyo hem de iştahı açıldı. Kuzey tek cocuk :)) telefondan yazdığım icin paragraf açamadım karışık olduysa kusura bakmayın :))
Kaka yapınca oğlum da hiç rahatsız olmuyor. Aynen ben de zor değiştiriyorum. Bir de hareketli bazen çok zor oluyor altını değiştirmek. Oğlum da anne sütü alıyor hala.
Rüzgar'ın kefir sevmesi çok güzel. Çok faydalı bir içecek. Ben kefiri denemeye henüz cesaret bile edemedim. Çünkü oğlum yoğurt ve peynir bile çok zor alıştı. Hala beyaz peynir yemez. Tostun içinde olacak öyle...Geçen gün doktorda tarttırdık. 12 küsür kilo çıktı. Doktor normalde ortalama 13 olması gerektiğini söyledi ama 1 kilonun çok üzerinde durmadı. Zaten öyle hareketli ki hiç kilo tutar gibi gelmiyor bana da