2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

derin oyar valla burçine gittik çınarı aldım seviyorum benim annem dedi çocuk derine bakamadı o derecee ağlamaktan

günaydın kızlarrrrr.:KK16:

nabersizzzz...bende utkuyu okula gönderdim...işlere girişicem...hava berbat yağmurlu:KK43:kış bitmicek sanırım....

saba da sibel can onu dinliyorum bi yandan...yeni şarkılarını söylüyor...güzeller...

günaydın kızlarrrrr.:KK16:

nabersizzzz...bende utkuyu okula gönderdim...işlere girişicem...hava berbat yağmurlu:KK43:kış bitmicek sanırım....

saba da sibel can onu dinliyorum bi yandan...yeni şarkılarını söylüyor...güzeller...

hoşgeldın sıboş.bende gonderdım kızçemı..hafta sonu az iş yaptım ben..ütüde yaptım .gerçi tam bıtmedı ama..oslun yarıladım:)
sana kolay gelsın..sıbel can ın yalnızlar trenı pek severım yaa..ne hoşşşş..

Oo yeniden mi gelinmiş buralar, iki-üç sene önce ne çok bakıyoduk buralara.. Çok şey öğrendik birbirimiziden..

Bende ikinci kuzumu bekliyorum, 35.haftadayım çok çok az kaldı. Mayıs annesi olacağım inşaAllah bu kez...
Ama bu hamileliğim de toplamda 2 - 3 kez ancak girmişimdir foruma...

Herkese selamlar...

Oo yeniden mi gelinmiş buralar, iki-üç sene önce ne çok bakıyoduk buralara.. Çok şey öğrendik birbirimiziden..

Bende ikinci kuzumu bekliyorum, 35.haftadayım çok çok az kaldı. Mayıs annesi olacağım inşaAllah bu kez...
Ama bu hamileliğim de toplamda 2 - 3 kez ancak girmişimdir foruma...

Herkese selamlar...

aa ayşecım merhaba.sende bı kayboldun pir kayboldun canım ya.maşallh bebegın dogumuna az kalmış..gel arada ya.bak senın gıbı mayıs annesı olacak arkeos var hatırladınmı nedıme arkadaşımız.ıkınızde mayıs annesı olacaksınz ınşallh..ee bu bebegın cınsıyetı ne pekı..sız ıstanbuldamısnız hala.buralara gelmıyomusunuz:KK53:

aa ayşecım merhaba.sende bı kayboldun pir kayboldun canım ya.maşallh bebegın dogumuna az kalmış..gel arada ya.bak senın gıbı mayıs annesı olacak arkeos var hatırladınmı nedıme arkadaşımız.ıkınızde mayıs annesı olacaksınz ınşallh..ee bu bebegın cınsıyetı ne pekı..sız ıstanbuldamısnız hala.buralara gelmıyomusunuz:KK53:

merhaba ayşegülcm...
arkeos'u hatırlıyrm ismen.. onunki de hayırlı olsun..
ikinci kızımız olacak insaAllahhhh.. :13:
ben istanbul'dayım ama yazın gelcem oralara. siz nasılsınız? alıştınız mı? memnun musunuz?

merhaba ayşegülcm...
arkeos'u hatırlıyrm ismen.. onunki de hayırlı olsun..
ikinci kızımız olacak insaAllahhhh.. :13:
ben istanbul'dayım ama yazın gelcem oralara. siz nasılsınız? alıştınız mı? memnun musunuz?

maşallh bişey kalmamış zaten.allah saglıkla gelmeyı nasıp etsın .
bız alıştıkta şimdi bıraz durumlar karışık belkı taşınabılırız:) ama yzın burdayım ınşallh goruşuruz canım.facen yada msn adresın varsa ekleyeyım ozele yaz olurmu.opuyorum.

X