- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
eskiye gittim hamilemiyim neyim dedim birden
seneye duyarız ınşallhh senden
Derin oyar valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiye gittim hamilemiyim neyim dedim birden
seneye duyarız ınşallhh senden
Derin oyar valla
aman senden ümit kesıldı artık.seraba sarayım ben en ıyısı
bı yanımda kesme dıyo bakBence de.. Kes kes
derin oyar valla burçine gittik çınarı aldım seviyorum benim annem dedi çocuk derine bakamadı o derecee ağlamaktan
ya derin okula başlamadan olucak yada okula başladıktan sonra
günaydın kızlarrrrr.
nabersizzzz...bende utkuyu okula gönderdim...işlere girişicem...hava berbat yağmurlukış bitmicek sanırım....
saba da sibel can onu dinliyorum bi yandan...yeni şarkılarını söylüyor...güzeller...
Oo yeniden mi gelinmiş buralar, iki-üç sene önce ne çok bakıyoduk buralara.. Çok şey öğrendik birbirimiziden..
Bende ikinci kuzumu bekliyorum, 35.haftadayım çok çok az kaldı. Mayıs annesi olacağım inşaAllah bu kez...
Ama bu hamileliğim de toplamda 2 - 3 kez ancak girmişimdir foruma...
Herkese selamlar...
komik gelebilir ama bi sorum var şubatta doğurmak için mayısta mı hamile kalmak gerekiyor?
aa ayşecım merhaba.sende bı kayboldun pir kayboldun canım ya.maşallh bebegın dogumuna az kalmış..gel arada ya.bak senın gıbı mayıs annesı olacak arkeos var hatırladınmı nedıme arkadaşımız.ıkınızde mayıs annesı olacaksınz ınşallh..ee bu bebegın cınsıyetı ne pekı..sız ıstanbuldamısnız hala.buralara gelmıyomusunuz
merhaba ayşegülcm...
arkeos'u hatırlıyrm ismen.. onunki de hayırlı olsun..
ikinci kızımız olacak insaAllahhhh.. :13:
ben istanbul'dayım ama yazın gelcem oralara. siz nasılsınız? alıştınız mı? memnun musunuz?
hoşgeldın masal..:) anlat bakalım senın kızda cadımı.uslumu.yemesı nasıl.az tanışalım senle hımmerhabalar benim kızımda 2010 şubat doğumlu