- 27 Temmuz 2011
- 3.454
- 5
Siz olsaydınız seçimi hangisinden yana kullanırdınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/530035-hangi-puset.html
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/530035-hangi-puset.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Benim oğlum da 2010 şubat doğumlu.
Benim oğlum 3 Şubat doğumlu :))
Oğlum da 16 şubat doğumlu. Şu an öğle uykusundan uyanmak üzere :))
hoşgeldın canımçmaşallh allah bagışlasın.Merhaba arkadaslar benim oğlumda Şubat 2010 doğumlu :))) ama fazla giren yok herhalde :))
sende hoşgeldın pembecım.allah bagışlasın senın yavrunuda.Selam. Benim oğlum da 2010 şubat doğumlu.
Benimki ağabey olmuş o zaman :))
hoşgeldın canımçmaşallh allah bagışlasın.
gıren olursa aktıfleşır canım..
sende hoşgeldın pembecım.allah bagışlasın senın yavrunuda.
ayy benımkı ıkınızınkındende buyukk.ablaaa..kızcem ocakta dogdu..
slm kızlar benimde 10 şubat 2010 doğumlu kızım var papatyam hatırlarsın beni evet bencde forum aktıf olsun cocuklarımızın gelısmını takıp edelım mesela tuvalet egıtımıne baslatan varmı ben dusunuyrum temmuz gıbı tam olarak konusmuyo gercı ama ne desem tekrarlıyo mesela ıkıkı cumle kuruyo en fazla sizinkiler ne alemde bıde kaç cocuk var benim buyğü 13 yaşında küçüğüde 27 aylık
slm kızlar benimde 10 şubat 2010 doğumlu kızım var papatyam hatırlarsın beni evet bencde forum aktıf olsun cocuklarımızın gelısmını takıp edelım mesela tuvalet egıtımıne baslatan varmı ben dusunuyrum temmuz gıbı tam olarak konusmuyo gercı ama ne desem tekrarlıyo mesela ıkıkı cumle kuruyo en fazla sizinkiler ne alemde bıde kaç cocuk var benim buyğü 13 yaşında küçüğüde 27 aylık
ya benımkı yemek olunca kaçan cınstenhıç sevmıyo yemek yemeyı.çhep facıa yemek olayımız.eskıden çok steresde gırıyodum ama şimdi saldım cayıra koca dana oldular halamı peşinde koşayım.artık hüürrEk gıdalar başladığından beri oğluma sebze yedirmeye gayret ettim. Örneğin brokoli ve karnabaharı devamlı verdim ve güzelce yiyordu. Fakat yavaş yavaş brokoliden soğudu. Bugün de karnabaharı tadına bakarak kesin olarak reddetti. Yerine bulgur pilavı vardı onu verdim. Önceden yemeyen bir çocuk olmadığı ben de herşeyden yedirmeye gayret ettiğim halde yemek seçmeye başladı bu çocuk. Umarım kalıcı olmaz. Sizin çocuklarınızın da yemek seçme huyları var mı veya önceden var mıydı?
ayy hatırladım ceylannkız ben bıraktıgın gıbıyım hahah.sen dıyet bolumune glıyodunya..aha işte ben hala son 5-6 kıloyu veremıyom.ayy develenıp duruyom inşallh bu sefer verrırım.senne yaptın kıloyu.:)slm kızlar benimde 10 şubat 2010 doğumlu kızım var papatyam hatırlarsın beni evet bencde forum aktıf olsun cocuklarımızın gelısmını takıp edelım mesela tuvalet egıtımıne baslatan varmı ben dusunuyrum temmuz gıbı tam olarak konusmuyo gercı ama ne desem tekrarlıyo mesela ıkıkı cumle kuruyo en fazla sizinkiler ne alemde bıde kaç cocuk var benim buyğü 13 yaşında küçüğüde 27 aylık
ya benımkı yemek olunca kaçan cınstenhıç sevmıyo yemek yemeyı.çhep facıa yemek olayımız.eskıden çok steresde gırıyodum ama şimdi saldım cayıra koca dana oldular halamı peşinde koşayım.artık hüürr [/QUOTE
Biz de eskiden beri çok iştahlı sayılmayız aslında ama belli ölçülerde herşeyden yiyordu. Tatlarına alışırsa ileride de sorun çıkartmaz sanıyordum ama öyle değilmiş. Bazı sebzelere zamanla tepki oluşturdu. Önceden yedirdiklerimi şimdi başka yiyeceklerin içine gizleyerek yedirmek zorunda kalıcam galiba...Bir de ben yemezse çok stres yapmıyorum. Acıkınca tekrar yer diye düşünüyorum çünkü. Gerçekten o öğün doğru dürüst bişey yemezse sonraki öğün telafi ediyor genelde yani hastalık veya başka bir sorun yoksa...
ya benımkı yemek olunca kaçan cınstenhıç sevmıyo yemek yemeyı.çhep facıa yemek olayımız.eskıden çok steresde gırıyodum ama şimdi saldım cayıra koca dana oldular halamı peşinde koşayım.artık hüürr
Ayy hatırladım ceylannkız ben bıraktıgın gıbıyım hahah.sen dıyet bolumune glıyodunya..aha işte ben hala son 5-6 kıloyu veremıyom.ayy develenıp duruyom inşallh bu sefer verrırım.senne yaptın kıloyu.:)
ben wc olayını agustosa bıraltım.şimdi havalara guven olmuykı bı yagmur bı serın bı kış oluyo..bakalım ınşallh sorunsuz atlatırız.benım hatırlıyosan sen gıbı bı kızım daha var.5,5 yaşında..onda çış olayımız sadece 3 gun surmuştu maşallh sonrada damla dahı yapmamaıştı.o kadarda steres gırmıştım nasıl olacak dıye.allah oyle kolaylık verırı ınşallh bu kızımdada..
Bizde tuvalet egitimine başlamadık. Hala bezliyiz :))) bende Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorum. Gerçi bir kitapta tuvalet egitimi icin bazı işaretler vermesi gerekiyomus cocuğun. Mesela kaka yapınca rahatsız olmasi gibi. Ama bizimkinin altını zor değiştiriyorum. Bıraksam öyle oturacak :)) Bu arada biz memeyide bırakamadık daha. Babamiz KPSS ye çalıştığı icin geceleri uykusuz kalmasın istiyorum :)) yani bizim cok ısımız var cok :)) Yemek konusuna gelince bizimki sadece pilav, makarna, bulgur pilavı ve et yiyor. Kefir ve ayranı cok seviyor. Hamir islerine bayiliyor.Onun disinda sebze yemiyor. Bir kac kere yemeğin icine karıştırmayı denedim ama sipanin damak tadı cok gelişmiş hemen farkediyo ve ağzından atiyo. Bu arada bir ara hicbirsey yemiyordu kuzey. Minadex şurup aldık portakal aromali hem severek iciyo hem de iştahı açıldı. Kuzey tek cocuk :)) telefondan yazdığım icin paragraf açamadım karışık olduysa kusura bakmayın :))
selam ben de tuvalet eğitimine ağustos gibi başlamayı düşünüyorum. öncesinde şehirdışında olabiliriz büyük ihtimalle sekteye uğramaması için o tarih düşünüyorum. Benim oğlumun da çok konuştuğu söylenemez. Kelime hazinesi çok ama uzun cümle kurmuyor. Sonra birden açılıyorlar 3 yaşına doğru diye okumuştum bir yerde. Benim ki tek çocuk.