Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçicek bugünlerde inşallah... gelir zamanla canım moralini yüksek tutYalnız değilmişim kızlar ya... Buna üzülmeli mi sevinmeli mi kafam karıştı. Benim göğüslerde yumuşacık.
kızlar ne değişikya doğumu bekliyoduk dört gözle şimdi bi kırk çıksa diye bekliyoz öööle büyücekler .... oyundan anlamaya başlıcağı günü iple çekiyom
sorma tatlım neysekı bı kac gune gıdıyor ewde duzen kurma zamanı yawas yawas herseyı yerıne oturturcam ınsallah...zeynepcim ne çok çektin sen bu kayınvalidenden. sana yardımcı olacağına üstüne iş bırakıyor sürekli.sinirlerinin bozulmasına sebep oluyo sadece.keşke biran önce gitsede sende düzenini kursan evinde.ipekciğimde alışacak annesi inşallah şu gaz sancıları bi çocuğu rahat bıraksa herşey yoluna girecek üzülme.
esracım benimde 3 günden sonra sütüm geldi bide göğüs uçlarım yoktu gelen hemşire çekti göğsümun ucu çıksın diye,şırıngayla çektiler off neler neler ama sonunda uç çıktı humananın çayından çok fayda gördüm ben, ayva kompostosu, kıvırcık, fındık ezmesi,tahin helvası ve en önemlisi günde 4 litre su bunlar işe yarıyor inan.ilk hafta bende çok ağlamıştım bebeğime yetemiyorum bakamıycam aç kalacak diye ama sonunda anlıyorsun emmezse mama var neden aç kalsın ama Allaha şükür emdi sen ne kadar rahat olsan bebekde o kadar rahatlıyor.senin stresin inan hemen ömere geçiyordur.ben bunu bire bir yağızda yaşadım.en ufak vaktin olduğunda hemen uyumaya çalışki sürt dolsun.
bu sıkıntıları yaşayan tek lohusa sen değilsin hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık halada yaşıyoruz ama tecrübe edinip üstesinden gelmeyi öğreniyoruz.sende öğreneceksin yeterki rahat ol ne kendini ne bebeğini üzme.
aynen bencede herkes yerınde ıyıymıs gelmesınler cok daha ıyı.üzülme canım benm kayınvalidemde 1haftalık olunca geldi.aramadı bile aynı şehirde olduğumuz halde.kayınpederimin adını koyduk baskıyla tabi o daha gelip görmedi bile adını koyduğumuz halde.hepsi aynı yani.boşverinnnnnnnnnn.gelmezlerse daha iyi bence.
sorma canım ya... bızımkı takmıs ne zaman baba dıcek dıyıp duruyo kaydirigubbakcemile3kızlar ne değişikya doğumu bekliyoduk dört gözle şimdi bi kırk çıksa diye bekliyoz öööle büyücekler .... oyundan anlamaya başlıcağı günü iple çekiyom
kızlar ne zormuş anne olmak yaaaa
yoruldum yolda kaldım valla
annem de yok artık ufffff çok korkuyorum bn ya
nası büyütcem bu sıpayı
uykumuz hiç yok yani
sürekli dizimde sallasam iyi ama beşiğe koyunca
en fazla yarım saat uyor
bide dizimde sallamaya alıştırmıcam diyodum
gel de alıştırma bas ba sbağırıyo
emmeyi çok istiyo bu kez gazı oluyo..
meleğimi çok seviyorum ama çok ta yoruldum
bir ayda doğumdan önceki kkiloma düştüm
selam kızlar
bizim bugün kırkımız çıktı banyomuzu yaptık kızımla
ama hava soğuk olduğu için çıkmıyoruz evden
kırkı çıkınca illa biyere gitmek gerekiyomu
hadi gözünüz aydın arkadaşım ne güzel kırklandınız, benim bildiğim çıkmak gerekiyor eğer apartmanda kkomsunuz tanıdıgınız varsa al prensesi bir 10 dakıka da olsa cıkın canım
selam kızlar
bizim bugün kırkımız çıktı banyomuzu yaptık kızımla
ama hava soğuk olduğu için çıkmıyoruz evden
kırkı çıkınca illa biyere gitmek gerekiyomu
Kızlar sütün yetmediğini nasıl anlarız
kızlar ne değişikya doğumu bekliyoduk dört gözle şimdi bi kırk çıksa diye bekliyoz öööle büyücekler .... oyundan anlamaya başlıcağı günü iple çekiyom
kızlar ne zormuş anne olmak yaaaa
yoruldum yolda kaldım valla
annem de yok artık ufffff çok korkuyorum bn ya
nası büyütcem bu sıpayı
uykumuz hiç yok yani
sürekli dizimde sallasam iyi ama beşiğe koyunca
en fazla yarım saat uyor
bide dizimde sallamaya alıştırmıcam diyodum
gel de alıştırma bas ba sbağırıyo
emmeyi çok istiyo bu kez gazı oluyo..
meleğimi çok seviyorum ama çok ta yoruldum
bir ayda doğumdan önceki kkiloma düştüm