2010 Şubat Anneleri Doğum Hikayelerini Paylaşıyor.. :)

fato sende aglattın tam oldu kaydirigubbakcemile3
ecrın dıla nı rabbım sana bagıslasın tatlım... omru uzun bahtı acık olsun ınsallah...
darısı basımıza :)
canım sağol amin inş. darısı başınıza
Offf valla gene ağladım. Ne güzel şey anne olmak...Fatocummm Canım Allah kızın auzun hayırlı ömürler versin canım beniimmmm
aminn canım
evet anne olmak hayatta yaşanıcak en güzel duyguymuş

Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş ne güzel.Ne cesaret varmış sende de maaşallah.İyi ameliyathanede paniklememişsin.İnsanın aklında kesilme durumu olursa panikler heyecanlanır tansiyonu düşer diye düşünürüm hep.Epidural ne kadar takılı kaldı belinde?Bir gün boyunca durdumu belinde?.Sürekli epiduralin diğer ucundan ağrı kesici verdilermi?Ağrı hissetmeye başlaman kaç saat sonra oldu?Birde ilk ayağa kalkmak gerçekten çokmu zordu çokmu acıdı karnın?Sütün hemen geldimi?

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş.
sağol canım aminn
ben kızımdan başka bişey düşünmediğim için kesilmek falan umrumda değildi canım onu ilk gören ben olmak istedim
iğne belimde takılı değildi o spinalde oluyo galiba ağrı kesici açılan damar yolundan koldn veriliyo 1saat sonra uyuşukluğum geçti ayağada 4 saat sonra ablamın zoruyla kalktım canım baya acıdı ama kalkmam lazımdı ve kalktım ağlayarakta olsa sütümde hemen geldi çok şükür cewapladım sorularını eksik yoktur inş. canım

"hem ağladım hem yıkandım son kez karnıma bakıp" kısmı beni çok etkiledi.bir an kendimi düşündüm ve ben de çok ağlarım herhalde sezeryana gideceğimi bilsem.Allah,hediyeni; hayırlı evlat olarak büyütmeni nasip eder inşallah.

özlemcim fatoşçum ne güzel yazmışsınız çok duygulandım okurken, Allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün canlarım
aminn canım çok sağol
çoook güzel doğum hikayeleri kızlarrr yaaa rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
bizlerede bebişler versin inşşşşşşşş
aminn inş. canım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah :ecrin_bebek:

amin hepimizin evladını inş. canım

fatoş'cum zaten sulu gözdüm iyice sulu oldum çıktım.
her hikayede muhakkak ağlıyorum.çok güzel anlatmışsın.
bende c.tesi günü sezeryan olucam inşallah benimde böyle güzel bi hikaye anlatma fırsatım olur. maşallah ecrin dila'ya da sanada.

fatoş'cum zaten sulu gözdüm iyice sulu oldum çıktım.
her hikayede muhakkak ağlıyorum.çok güzel anlatmışsın.
bende c.tesi günü sezeryan olucam inşallah benimde böyle güzel bi hikaye anlatma fırsatım olur. maşallah ecrin dila'ya da sanada.

yerim o gözyaşlarını canım benim
inş. sende bize anlatıcaksın en güzelinden doğum hikayeni
herşey çok güzel olucak sağ sağlim yağız paşaya kavuşucaksın
seninde ayaklarıana cennet serilicek varmı bundan daha güzel bi duygu heyecan

Ayşegül'cüm okurken duygulandım ağladım.
sen anlattıkça ben yaşadım resmen.
Allah analı babalı büyütsün defneyi.ablası zeyneple hep mutlu olsunlar inşallah.

tekrar gözünaydın canım rabbim hayırlı uzun ömürlü eylesin
hadi darısı başımıza inşallah

Hayırlı olsun arkadaşlar gözü yaşlı okudum valla yaa Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin darısı başımızaopuyorumnanaktan

aysegul,ozlem aglatcaksınız benı kızlar yaaa...
Allah mınıklerınızı sıze bagıslasın bızede bu gunlerı gormeyı nasıp etsın ınsallah :emir_bebek:

ayşegül ve özlem,ikiniz de öyle bir anlatmışsınız ki sanki yaşadık o anı.Gözlerim dolu dolu.Allah bize de kolay doğumlar nasip eder inşallah.Sağlıkla büyütün evlatlarınızı....

ayşegül özlemm ne kadar duygulandım.. maaşallah bebişleirnize darısı ZAMANINDA başımıza.. sağlıkla büyüsün bebeişler!!

Ayşegül, Özlem, canlarım yaaa.. Ağlayarak okuudm yazdıklarınızı. Allah'ım yavrularunuzu size bağışlasın. Sağlıkla inşallah. Darısı başımıza. Galiba beklemek sancıdan da zor...

çoook güzel doğum hikayeleri kızlarrr yaaa rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
bizlerede bebişler versin inşşşşşşşş

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah :ecrin_bebek:

hepiniz sagolun kızlar.allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın:nazar:

Hepinize merhaba kızlar, Çınar'ımı kollarıma aldım ve oğlumu kollarıma almanın mutluluğunu oğlumun karnımdayken hüznümüzüde sevincimizide paylaştığımız değerli arkadaşlarıma en baştan anlatmak istiyorum...

29.01.2010 sabah uyandım kayınvaldemlerde kalmıştık o gece sabah ta eşimle kalkdım benı eşim evimize bırakıp işe gidecekti kalkınca hafif bir karın ağrısı ile wc 'ye giitm bir baktım pembe kan geldi tuvaletteyken hemen eşim doktoru arayıp telefonu verdi elime doktorumuz gelin bakalım dedi kayınvaldem annemi aradı onuda aldık hepbirlikte hastaneye gittik doktorumuz benı ultrasona aldı baktı suyum normal bebeişle ilgili bir problem yok çatı muaynesi yaptı açılma yok nst ye br bağlayalım dedi 15 dakika bağladı ebe geldi yanımıza ooo çok iyi sancılar başlamış dedi ama ben o sancıları hissetmiyordum çıktık doktorumuz evşn yakın şuan ilk sancılar bunlar eve git suyun gelir yada kanaman artar sancın artar hemen ara gel dedi cuma günü annemlerle evimize geldik yanımızda kaldılar cumartesi sabaholdu yine sancı ile uyandım eşim işe gitti annem ve kayınvaldem başımda hafif hafif adet sancıları çekmeye başladım yataktan kalkmadım saat 4 'e kadar ağrı cektım evde annemler bir doktora gidelim dediler kalkdık gittik tekrar nst 'ye bağlandım ebeler ilgilendi açılma varmı diye baktılar evet sancı var gözüküyor ama açılma yok kanda geliyor korktum tabi ebeler doktorumuzu aradı doktor evde çeksin sancılarını orası piskolojısını bozar demiş tekrar çıktık evimize geldik eve girmemle benim ağrılarım yoğunlaştı 10 dakikada bir agrı girmeye başladı annem ve kayınvaldem de basımdan ayrılmadılar evin içinde sürüne sürüne çektim agrıları saat 8 bucuk oldu eşim geldi sancılarımı gördükce artık doktora gidelim sezeryana alsınlar istemiyorum bu sancıları çekmeni demeye başladı 1 saat daha direndim evde artık son sacılar 5 dakikada 2 sancıolmaya başlayınca direnemedim hadi dedim gidiyoruz eşim arabayı çalıştırmaya çıktı ki bende kapıdayım annemlerle araba otomatik kitlenmiş calışmıyor dedi ugrastı olmadı gitti taksi aldı geldi taksiye bindik sancı geliyor dudaklarımı ısırıyorum bagırmamak ıcın neyse geldik hastaneyeki doktorumuz gelmiş bekliyor odanın kapısında hemen yatırdılar beni doktorum çatı ya baktıki oo 5 cm açılmış süper oğlumuz geliyor dedi...ama senin sancıları çekmeni sitemiyorum dedi sana yardımcı olucam dedi adam esortmanlarla yanımdan 1 dakika ayrılmadı elimi tut şimdi dedi tuttum diğer eli ile çatıya baktı ve suyumu patlattı evet 8 cm oldun bile son 1 saatiimiz kaldı dedi ... eline bir dergi aldı ve yellemeye başladı ben terledıkce o yelledı dergiyi ve anlattı bana neler yapmam gerektiğini... biryandanda nst yebaglıyım saat 11 e geliyordu ameliyat önlüğünü getirdiler odaya önlüğümü giydirdiler tabi eşimde odada yanımda kayınvaldemde son halimizi kameraya çekiyor annemde içerde hepimiz bekliyoruz doktorun hadi demesini ve ebelere hadi gidiyoruz dedi sandelye getirdiler beni sandelyeye aldılar ve en son kameraya el salladım eşimi öptüm doğumhaneye doğru yol aldık sancılar sıklaştı ve dogumhanede 7 tane ebe vardı hepsi birbirinden şeker benim yaşlarımda kızlardı...beni aldılar içeri saçlarım açıktı birtan3esi gazlı bezi açtı saclarımıı topuz yaptı bagladı cok terliyordum bunalmıştım iki tanesi elimi tuttu ve başladılar anlatmaya 15-20 dakıka sonra hiçbirşeyın kalmıcak dedıler bize yardımcı ol yeter dediler doktorumuz girdi içeri sancılarım çok daha sıklastı ben sancı çektikçe ebeler yüzümü ıslak bezlerle ısladılar çünkü çok terliyordum doktorum agzıma gazlı bır bez verdı dıslerını arasına al bunu sık dedı son 2 sancıdan sonra oglun kollarında dedi oan bır baktı sacları suan gözüküyor ama kordon baglandı boynuna dedi çok korktum ben size yardımcı olucam sakın vakum yapmayın dedim tamam anlastık dedi doktorum dısarı cıktı su ıcmıs gelmiş eşim kapıda neoldu demiş 5 dakıkamız var demiş...tekrar geldi evet dedi kestiğini gördüm o anda ama hissetmedim son iki sancınıda çekiyorsun ve bitiyor dedi gercekten son iki sancıdan sonra saat 11:32 doktorumuzun elinde beyaz tertemiz yakışıklı bir bey vardı işte o an herşey bitti gözümün önünden herşey şerit gibi geçti.... bütün acılar bitti hiç acı çekmedim havadan kucağıma gelmiş gibi birşey hissettim onun o ağlama sesi ile birlkite bende hıçkırıklara boğuldum doktorum ben eşine gidiyorum makine alıp gelicem dedi geldi bebeğimi kollarıma verdiler ve doktorumuz resmimimizi çekti bebeğimi babasına götürdüler... dikişlerimi bitirdi doktorum ve hiç birşey hissetmedim ebelerim beni giydirdi sandelye ile doğumhaneden çıkarttı ki kapıda bütün arkadaşlarımız ailemiz eşim hepsi ordaydı bebeğimde kollarda geziyordu beni yatagıma aldılar bebeğimi verdiler hıökırıklara boğulduk herkes aglıyordu bıryandan telefon yagmuruna tutulduk o gece gözümükırpmadan bebeğimi izledim emzirdim sevdim ve halen inanamıyorum yasananlara... hersey bitti sadece Çınar var artık Allah'ın bizlere verdiği en güzel hediye en yüce şey bu duygu Allah'ım hepinize yaşatsın arkadaşlar...

evet gelelim Ecrindila hanımın doğum hikayesine
adı daha o gelmeden kondu kızımın bide doğum günümden bi kaç gün önce aldım hamile olduğum haberini tamam dedim allah'ımın hediyesi bu bana ecrin geliyo içimden kızım olucak diyordum Allah kalbime görede verdi çok şükür
çok güzel bi hamilelik geçirdim ve artık sona gelmiştik herşey normal gidiyordu
dr.um 39.haftada çatı muaynesi yapıcağını söyedi ogün hastaneye gittim oldum muaynemi akşamı ablama gittim wc girdim çamaşırımda ıslaklık vardı ve kokuyo hemen dr.umu aradı hastaneye gidip nst çektirmme söyledi bizde eşimle gittik hastaneye nst de sancım çıktı bide çatı muaynesi yapalım dedi ebe yapmaz olaydı çok canımı yaktı bar bar bağırdım ebeler dr.umu aradılar oda eve yolayın eğer kanamsı falan olursa gelsin geri demiş bizde eve döndük ve gene wc girdim bi baktım kanamam olmuş
ben tabi gene panik içinde hemen hastaneye gittik 1cm açılmam olmuş çatı muaynesinden sonra normal dediler ve gene eve yolladılar ama o stresleri anlatamam o güne kadar normal düşünen ben hastaneden çıkar çıkmaz iki göz iki çeşme ağlıyorum eşime ben normal istemiyorum diye
neyse 1hafta sonra dr.um nst için çağırmıştı ogün gitmeden önce gene kan geldi benden artık dayancak gücüm kalmamıştı bu streslere hastaneye gittik eşimle nstye girdim herşey normal dedi dr.um
ama veysel ben ben normal doğumdan çok korkuyorum dedim bi anda oda en iyisi o bekle falan filan dedi ama ben ağlıcam nerdeyse oda ozaman yarın gel alalım dedi ben kaldım birden bi eşime bakıyorum bi dr.a ona bişey diyemedim dr.umda ozaman iyidüşün akşama beni ara kararını söle deditamam dedim
yolda eşimle konuşuyoruz ne yapalım diye bi olsun bi olmasın derken ablamı aradım oda sen bilirsin dedi hangisinde daha rahat hissediceksen kendini öle yap dedi
neyse kararımızı verdik ve aradık dr.u sezaryan olucaktım oda yarın sabah 9da gel gece 12den sonra bişey yeme dedi
herşey bianda oldu ne yapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyodum ama tek düşündüğüm kızım yarın kollarımdadaydı
hemen ablamı annemi aradım ablam gece istanbuldan geldi annemde geldi ben bu arada kayınvalidemde kalıyorum bi heyecan bi heyecan kalbim yerinden çıkıcaktı bavula baktım son kez ne eksik diye herşey tamamdı duşa girdim son kez koca göbişeme baktım kızımla vedalaştım hem ağladım hem yıkandım
yatmam lazımdı ama gözüme uyku girmiyodu eşim sıkı sıkı sarıldı yatakta o ağlıyo ben ağlıyorum sabah olmuştu artık ezan okunuyodu kalktım abdest aldım 2 reket namazımı kıldım dua ettim Allah'ıma sağsağlim kavuştursun bizi diye bide yasin okudum
annemler ablamlar kahvaltılarını yaptılar evin içinde bi kokuşturmaca öyle çıktık evden
hastaneye geldik önce odamızı gösterdiler yerleştik sonra yatış işlemlerini yaptılar
ve artık hazırlanma zamanı pembe önlüğümüz giyindik sondayı taktı hemşire gene çatıya çıkmak sinirimi bozdu ama yapcak bişey yok ablam sıkıca tuttu elimden prensese kavuşmaya son anlara gelmiştik artık odamıza geçtik beklemeye başladık ve geldiler almaya yattım gidiyorum ameliyathaneye eşim sıkıca tuttu elimde kızımızı al gel aşkım dedi ben ağlıyarak girdim doğumhaneye tirtir titriyodum anestezi uzmanı geldi yanıma ağlama herşey birazdan biticek alıcaksın kızını kollarına dedi
bana genelmi epiduralmi istiyosun dedi bende epidural dedim oan verdim kararı iyikide vermişim ve beni masaya aldılar hemşire elimi tuttu sıkıca başını aşağıya indir kıpırdama dedi kızın elini sıkıca tutttum korkama biticek şimdi dedi birden ayaklarım ısınmaya başladı yattım masaya geri dr.um geldi onlar ameliyeta başlamışlar anestezi uzmanıyal bi hemşire başımda bemi oyalıyo ben canım acıyo dedim sanki iğne tutmamşı gibi oo dedi çoktan başladık ameliyata ben hepten panik oldum kalbim sıkıştı dedim dr.a hemen masayı yükselttiler ve büyük an geldi kızım çıktı hemen yanıma koydu dr.um ben ağlayama başladım aşkım dedim sonunda geldin o ağlıyo Allah'ım sana şükürler olsun dedim
kızımı aldılar giydirmeye götürdüler benimde dikişlerim biiti çıkma vakti geldi artık kapıda eşim annem ablalarım kayınvalidem teyzem hepsi bekliyolar dört gözle hepsi ecrine odaklanmış beni kimse görmüyo :))neyse odamıza geldik aldım kızımı kollarıma kokladım öptüm doya doya ameliyattan 4 satten kalktım zor bela ayağa ve hiç oturmadım gezdim bol o gecesi gazım çıktı inş. Allah herkese böyle güzel ve kolay doğum nasip etsin
rabbime heran şükrediyorum bana bu güzel duyguyu nasip ettiği için dünyam yaşam kaynağım o benim çok seviyorum kızımı bennn
bugün 15 günlük oldu prenses rabbim uzun hayırlı ömürler nasip etsin ona :ecrin_bebek:

ikinizde çook güzel anlatmışsınız.ömür boyu mutlu olun evladınızla ve eşinizlee...

canım sağol amin inş. darısı başınıza

aminn canım
evet anne olmak hayatta yaşanıcak en güzel duyguymuş

sağol canım aminn
ben kızımdan başka bişey düşünmediğim için kesilmek falan umrumda değildi canım onu ilk gören ben olmak istedim
iğne belimde takılı değildi o spinalde oluyo galiba ağrı kesici açılan damar yolundan koldn veriliyo 1saat sonra uyuşukluğum geçti ayağada 4 saat sonra ablamın zoruyla kalktım canım baya acıdı ama kalkmam lazımdı ve kalktım ağlayarakta olsa sütümde hemen geldi çok şükür cewapladım sorularını eksik yoktur inş. canım

aminn canım çok sağol

aminn inş. canım

amin hepimizin evladını inş. canım

Evet canım hepsini cevaplamışsın çok sağol.İlk kalkmak çok acılı oluyor demekki.İnş. bizler sıkıntı yaşamayız bu konuda.Sağlıcakla büyüt bebişini bizim yerimizede kokla bol bol....

kızlar hepinizin hikayesini gözyaşlarıyla okudum ....
benide artık doğum heyecanı sardı....
ne güzel yazmışsınız....
hepinize meleklernizle mutluluklar......

hikayeler gerçekten çok güzeldi, insan hamile olunca daha da duygusal oluyor sanırım. ağlamaktan zar zor okudum. tebrikler..

özlem arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın duygularını allah bağışlasın ağlamaktan okuyumadım inş bizede böyle kolay ve normal bir doğum nasip eder allahım. fotolina ecrinine kavuşmuşsun hayırlı olsun.

off oooffffff ne güzel hikayeler.. hayırlısıyla bende atlatırım inşallah salı günü.. sağlıklı sıhhatli kavuşuruz kızımla..
Allah analı babalı büyütsün hepimizinkini. Bahtları güzel olsun inşallahh..

ikinizde çook güzel anlatmışsınız.ömür boyu mutlu olun evladınızla ve eşinizlee...
aminn canım hepimiz mutlu olalım yavrularımızla eşimizle bir ömür boyu inş.
Evet canım hepsini cevaplamışsın çok sağol.İlk kalkmak çok acılı oluyor demekki.İnş. bizler sıkıntı yaşamayız bu konuda.Sağlıcakla büyüt bebişini bizim yerimizede kokla bol bol....
seve seve canım koklarım tabi
evet ilk kalkış biraz acılı oluyo onada alışıyosun bi kaç kalkıştan sonra
hayırlısıyla alırsın inş. kucağına yavrunu canım

özlem arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın duygularını allah bağışlasın ağlamaktan okuyumadım inş bizede böyle kolay ve normal bir doğum nasip eder allahım. fotolina ecrinine kavuşmuşsun hayırlı olsun.
sağol canım teşekkür ederim :ecrin_bebek:
off oooffffff ne güzel hikayeler.. hayırlısıyla bende atlatırım inşallah salı günü.. sağlıklı sıhhatli kavuşuruz kızımla..

aminn canım sende kavuş hayırlısıyla kızına inş.

kızlar hepinizin hikayesini gözyaşlarıyla okudum ....
benide artık doğum heyecanı sardı....
ne güzel yazmışsınız....
hepinize meleklernizle mutluluklar......

hikayeler gerçekten çok güzeldi, insan hamile olunca daha da duygusal oluyor sanırım. ağlamaktan zar zor okudum. tebrikler..

kızlar sagolun.daısı sizlerin başına.tez zamanda sizlerde kurtulursunuz.

Bütün dogum hıkayelerını okudum vee anlamıyorum ki neden hıckıra hıckıra aglıyorum
ALLAHIM bizimde boyle saglıklı hayırlı dogun hıkayelerımızı yazmamızı nasıp etsin..

Bebeklerınızınle saglıklı guzel gunler inş... ALLAH :nazar: saklasın

Duygulanmamak mümkün değil, gözyaşlarımı tutamadım. her an doğum yapmak için bekleyen bi anne adayı olarak yazdıklarınızı yaşadım sanki allahım benimde oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş. herkezin allah yardımcısı olsun....

yazılan tüm doğum hikayeleri o kadar güzeldiki her birinde ayrı ayrı ben doğum yaptım sanki 38. haftam bitti benimde ben normal istiyorum doğumumu onun için ne zaman geleceğini bilemiyorum prensimin bütün doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum burdan:nazar: rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
benim gibi daha doğurmamış olanlarada rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:emir_bebek:

20 gün sonra kısmetse paylaşıcaz şubatın son bebişi benimki olabilir

hikayeleri gözyaşalarımla okudum
ne mutlu size
darısı başımıza

benim minik kızım 08.02.2010 da 37+4 haftalıkken saat 11:55 te aramıza geldi...
zaten zor tutuyorduk içerde buldugu ılk fırsatta kendını dunyaya attı :)
hamılelıgımı ogrendıgım gun dun gıbı aklımda... yasanan dusuk tehdıtlerı,rısklı cıkan testler,hamılelık sekerı derken son golumuz ıpek hanımın erken dogum tehlıkesıydı...
nıhayet cok bekleyemedı 38.haftasıında gelmeye kadar verdı...
pazartesı sabahı kanamayla uyandım. sabah 6 idi wc ye bı gıttım once nişanım geldi arkasından kan boşalmaya başladı... sancılarım da vardı bı gece oncesınden baslamıstı. esımı kaldırdım hastaneye gıtmeye karar verdık. once bı dus aldım,kahvaltı ettık nıye ettıysek :) hastanenın yolunu tuttuk ama cantamız ewdeydı oda ayrı bı dawa :) nst ye gırdım 20 dk sonunda hemsıre bebegın kalp atısları hos degıl bı 20 dk bakalım dedı... kalbım yerınden cıkıcak gıbı oldu. 20 dk daha gectı doktorum geldı sancın war zeynep ama bebegın ılk 20 dk lık nst sı sıkıntı oldugunu gosterıyor,ıkıncı 20 dk lık nst normal cıkmıs,bıde alttan bakalım dedı. acılma baslamıs... normal dogum ıstersen bugun yarın suyun gelır dogurursun ama kalp atıslarına bakarsak ben rıske atmayalım derım bı kac gun sana bısey kazandırmaz ıstersen bugun alabılırız dedı... hıc dusunmeden kabul ettım. rıske atamazdım kızımı. kahvaltıda ne yedıgımı sordu utana sıkıla tost ve sut dedım :) yatıs verıyorum oglen alıcam dedı... cıktık odaya herkese haber verdık herkes şokta,cantamızda ewde :) hemen apar topar babamlar halamlar kayınvalıdemler falan geldıler esım gıttı cantayı aldı geldı ve saat 11.30 da doguma alındım. dogumhaneye gıderken esımın gozlerıne bakamadım onunda gozlerı dolu doluydu benımde,bakarsam ıkımızde aglıcaktık,oysa ben mutluydum kızım gelıyodu sonunda...
dogumhaneye gırdım. 1 haftadır sıddetlı grıp gecırıyordum bogazlarım fena halde şişti. anestezıst genel anestezı yapamıcagını bogazımdan tupun gecemeyecegını soyledı spınal yapmamız gerek dedı. kabul ettım aslında ıstıyodum ama korkuyodum spınalden. benı sakınlestırıp uyusturdu. basta cok mıdem bulandı basım dondu ama kısa zamanda normale dondum. hıc bı acı yok... karnımda dokunuslar bastırmalar hıssedıyorum ama acı yok... doktorum zeynep boynuna kordon dolanmıs tam vaktınde almısız dedı... ve ardından bı aglama sesı. dunyanın en guzel sesı... butun amelıyathane ekıbı dolustu hemen oraya... fonda leman sam,gul guzelı calıyodu...
doktor havaya kaldırdı bak kızın burda annesı dedı. dondum kaldım. ne aglayabıldım ne gulebıldım sadece bakakaldım ona aglıyodu doktorun ellerınde... hemen temızleyı yanıma getırdıler ama fazla yaklastırmadılar grıbım dıye. bı kere kokladım optum boynundan ve goturduler melegımı. saglıklımı dedım gayet ıyı dedıler ve derın bı oh cektım...
2.900 dogdu mınık kızım boyuda 47 cm. mınyon cıtı pıtı olucak anladıgım kadarıyla :)
sonra uzuuuuunnn bı dıkme ıslemı basladı zaman gecmıyodu sankı...
odama cıkarıldım herkes orda bana bı gorsen cok tatlı dıyolar. gordum dedım hepınızden once ben gordum kızımı :)
kısa zaman sonra getırdıler,ılk emzırme,ılk bulusma,babasıyla tanısma... 2 gun boyunca yanımızdaydı hep. o aksam ayaga kalktım ve kalkıs o kalkıs hıc yatmadım mumkun oldugunca hareket ettım. su an gayet ıyıyım sezeryandan yana hıcbı problemım yok ama ıgne oluyorum grıbım hala gecmedı oksuruk nobetlerı tutuyor dıkıslerımden oksururken ıcımden bısey kopuyor sankı... fazla yuzume yaklastıramıyorum ıpegı o yuzden :KK43:
sezeryanın acısı,sıddetlı grıbım,bırbırıne karısan agzım burnum ne kadar sızlansamda sonunda gelen mınık hedıye oyle guzel kı...
babasıyla gozumuzu ondan alamıyoruz. su an uyuyor bende 3 gundur uykusuzum cok cok 5-6 saat uyumusumdur. oyle agır uyuyan ben sımdı şapırtısına kalkıyorum hemen. annelık ıste dıyor babanem bu duruma...
dogumum esnasında bol bol dua ettım,Allah herkesın evladını bagıslasın herkese saglıklı dogumlar nasıp etsın dıye... gerıde kalan herkes saglıkla meleklerıne kavusur ınsallah. oyle yuce bıseykı kızlar. garıp bı sekılde 40 yıllık anne gıbıyım. herkesını kendım yapıyorum. 5 tane buyutmusum gıbı :) en guzel anlarımız gogsumde uyudugu anlar... sımdı cekırdek bı aıle olduk,gercek bı aıle olduk...
darısı ısteyen herkese ınsallah...
:nazar::nazar::nazar:

Ayşegül, Özlem, Fato, Zeynep hepiniz birbirinden güzel anlatmışsınızopuyorumnanaktan Allah yavrularınızı size bağışlasın hiç ayırmasın.
Biz de tez vakitte yazalım artık hikayemizi dua edin:Saruboceq:

X