2010 Şubat Anneleri Doğum Hikayelerini Paylaşıyor.. :)

Ayşegülcüm tekrar gözünüz aydın Allah uzun ömürler sağlık sıhhatler versin canım, o doktordan ben de istiyorum hihoyyyt

eveeeet artık anlatalım isterseniz....
benim ikinci hamileligim bu bi evlat sahibi daha olmak beni çok mutlu edecekti.kızıma bi kardeş ilerde bizlere birşey oldugunda dayanacagı onu dinleyecegi ve bir okadar birbirlerine sahip çıkacagı bir kardeş...
rabbim beni fazla bekletmedi ve üçüncü ayımda hamie oldugumu ögrendim.sevinç ve heyecan.....
bir kızım daha olacagını ögrendim.çok mutlu olduk.büyük kızım için bi avantaj .küçük kızım için için ise bir piyangoydu.iki bacı derlerya..ne güzeldi.
dogum hep aklımda 2 şubat vardı hari bide hevez şöyle karızmatik dursun .2..2.2010 olsun dedim.doktoruma dedim.ben o gün izne ayrılıyorum ama diger dokotrlara söyleyeyim onlar doguma alsın dedibamaan kim başka dotorla girecikti doguma bende istemidim.doktorum 5 şubatta geliyordu tama sizin geldiginiz zaman olsun dogum dedim.tama dedi ve biz yatış kagıdını aldık.artık dogumda görüşmek üzare diye evimze geldik.benim evde kısa çabuk biten sancılarım olmaya başlmıştı.ilkinde hiç sancı bile yaşamadıgım için bu bi tuhaf geliyordu yani bilemiyordum.ama saate bakıyor zaman aralıkları fazlmaydı.ozaman bu dogum sancısı degil diye bekliyordum.arkadaşımla konuştum oda yeni dogum yaptı bi doktora git allah korusun kordona falan doların allah korusun su son anlarında kötü bir süprızle kerşıleşme dedibbende huylandım iyice ve hastaneye gittim.doktor nst ye bagladı.ve ayy ayşegül 6 dk aralıklarla ssancı var dedi.seni doguma almamız lagzın üztelik bu ikinci sezeryan çok bklemezsek iyi olur dedi.iyide .en 5 şubata almıştım.bugün daha 27 ocak daha on gün vardı.doktor mümkün degil on gün bile degil iki gün bile durmaz dedi.ben iyice telaşlandım.doktor bişey yedinmi dedi.haliyle kahvaltımı yaptım dedim.bak ögleye kadar bişey yeme.biz seni tekrar nst ya alalım.eger yine aralıklar kısa çıkarsı akşama doguma alalım.sen öglen gelrken doguma gelermiş gibi gel hazırlıklı gel.dediler. tamam dedim ve eve geldim.herkese aradım ablam kardeşim.adanadaki kavinvalidem bbek geliyo hemn çıkın yola diye.haliyle herkesin prognamını degiştirdik.eve gelir gelmez kızım banyo yaptırdı eşim.ben söyleyom o yapıyo.hemen banyodan sonra.kızı uyuttum.kendimi hazırlıyorum malum tüy dertleri.hemen bi duş.son kez dogum çantalarına baktım.tamam evi toparladım.atib ev temizletecektim oda olmadı.ablam geldi hemen.evi temizledi.ablamıda aldım hastaneye gittik.nst ya girdim.evet sancı çıktı.konuştuk doktorla alalım dedi.ben sessizce duruyorum.hadi ayşegül alaım akşama dedi.ben daha bakıyom kadına.ben hazır degilim olmaz dedim.neye hazır degilsin dedi.dogurmaya bizar dah kalsın çok zayıf bebek dedil.gel uytrasano alalım dedi.bebege baktı.bebek 2.960 dedi. korkma bebek iyi dedi.kesin üç kilo dogar . dedi.uzatmayalım dedi.ablamda aşyegül olmaz bekleme.hem biz varız telaşlanma dedi.ben olur diyecekken doktor bak gel bgun bekleyelim istersen sabaha alalıl.acil bişey çıkarsa zaten eviniz çok yaın hemen gelirsiniz.bende gelin dogumu yapırız.senin içene sinmeyecek böyle sabahtan gel alalım dedi.bende tatam dedim.ve biz eve geldik.arkıt diger kadeşimde geldi.evde toplu kaldık işte.sabah 7 de kalktık.ablam eşim.hastaneyi gittik.odamızı ayarladık.odaya çıktık.benden önce acil bi hamile gelmiş onu doguma almışlar.bekledim.birazd canımsıkıldı beklemkten.neyse doktorum geldi hadi hazırmısın 5 dk sonra seni alacagım dedi.bende hazırım.dedim.ve yukarı dogum bölümüne çıktık.bu arada videoya ılıyorlar ne telaşlı çıkmışım şimdi bakıyorumda..
neyse içeri girdim sandalyede oturuyordum sohbet ettiler benle.ilk dogum genel anestezi olmuş ynımda duruyo ayılmaya başlıyordu sanırım.kadın inlamaya başladı ayyyyy.oyyyyy.ooooofffffffff anaaaaam.canım acıyoooooo.ben iyice stres oldum.ellerimi sıkmya başladım gözlerim doldu artık aglayacagım sanki hiç dogum agirmemiş gibiydi.doktor ne oldu dedi.yanlıy anlamayın ama bu kadını yanımdan alın psikolojimi bozuyo.korkmama neden oluyo dedim.doktor dogru senin yanında ne işe var bu kadının alın bunu dedi.hemen aldılar.doktorum geldi tamam gitti gel bi masaj yapayım sana dedi.omuzlarımı sıktı başımı sıktı.oldumu rahatladınmı dedi.bende daha iyim dedim.sonra içeri aldılar.hadi otur dediler oturdum.ayşegül daha önceden bilyorsun egil iyici ve kımıldama igneni yapacagız dediler.bende biliyorum ama bu igneden çok korkuyorum dedim.kızlar bnde igne fobisi var.hemen dokotrumgeldi hadi bana sarıl dedi.bu arada doktor bayan hatırlatayım...)))))ona sarıldım igneyi bi degdirdi ben bi bagırdım çabuuuuuuk.diye tamam bittiiiiii.diyolar.bitti.sıcaklık hissi alıyormusun dediler bende evet dedim.hadi şimdi uzan.uzandım.hazırlıklar yapıldı.üzerimi örttüler.hadi ayagını kaldır dediler.tabi kaldıramadım.tamam başlayalım dediler.ve başladılar.bende sohbeti başladım.kızlardım ordan burdan işten güçten konuştuk durduk.tabi ben içeri makineyle girdim.birinede teslim ettim.o dogumu çekti sagolsun.kızımı çetki.hemen başladıkları gibi kızımın aglama sesini duydum.çok tatlaydı sesin.bnde aglamaya başladım.oyy onnesi bu çok aç.ellirini emiyo dediler.benim kız susmuyo.dediler çabur olalım bu kı z bizi yiyecek.yanıma getirdiler.ayy ne güzellik öyle ben iyeci hıçkırıklara boguldum ben aglıyorum
kamerayı verdıgim kişi gözyaşlarımı siliyo.bi yandan fotograflarımız çekiyo.sonra bide babamız görsün diye kızım götürdüler.dikişler bitiyordu.ayşegül dikişlere çok özendim.çok iyi oydu hiç izi bile kalmayacak bana ğüven dedi.sonda artık bitti herşey.hadi hayırlı olsun dediler.hepsine teşekkür ettim emeginize saglık dedim ve.ameliyathaneden çıktım.beni kardeşim.ablem eşim hepsi bekliyord.tabi babamda var.eşimin kucagımda defneyi görüncae başladım aglamaya.bilmem işte mutlu oldum.
odamıza geldik.eşim sarıldı öptü.bana çok tatlı iki evlat verdigin için çok teşekkür ederim dedi.sarıldık aglaştık.bende ona teşekkür ettim.)))))))))) benim kız avaz avaz hemen emdidik ve sustuuyudu.saolsun arkadaşlar yalnız bırakmadı ziyaretçi çotu.tabi daha mutlu oluyorsun.gelen giden olunca.bir anda çiçek bahçesine döndü odamız.akşamda ablam kaldı yanımda.tabi igne ve ilaçla pek agrı hissetmedim.5 saat sonrada kaldırdılar beni.tek başıma kalkabildim.öyle rahattı.biraz yürüyüp oturdum ama ğün içerinsinde bo bol klalktım yürüdüm.ertesi günüde tburcu oldum .artık dört kişili bir aile olarak hayatımıza başladık.
cok mutluyum.sanki ilk kez anne oluyormuşum gibi.aynı heyecan ve duyguyu yaşadım.

Cnm çok güzel anlatmışsın herhalde bende tutamam gözyaşlarımı uzun süre.epidural doğumu ne kadar rahat anlatmışsın bendemi öyle yapsam acabafisfisfis yoksa biz korkmuyalım diye kötü taraflarını anlatmadınmıboshayallersmile darısı başımıza cnm.Ailecek çok mutlu olursunuz inşallah kızlarınızla bir kızın daha olursa cennetliksin öyle derler.:teytey:

Ayşegülcüm tekrar gözünüz aydın Allah uzun ömürler sağlık sıhhatler versin canım, o doktordan ben de istiyorum hihoyyyt

inan bende çok memnun kaldım.üstelik kendi doktorum degil.ama daha önceden tanışıyor.yani birbirimizi biliyorduk.nasip onaymışkaydirigubbakcemile3

Cnm çok güzel anlatmışsın herhalde bende tutamam gözyaşlarımı uzun süre.epidural doğumu ne kadar rahat anlatmışsın bendemi öyle yapsam acabafisfisfis yoksa biz korkmuyalım diye kötü taraflarını anlatmadınmıboshayallersmile darısı başımıza cnm.Ailecek çok mutlu olursunuz inşallah kızlarınızla bir kızın daha olursa cennetliksin öyle derler.:teytey:

valla kız.korkulacak bişey yok.ne anlattıysam o..aman üçüncü iztemiyorum beee.ikiylede cennetlik olunmazmıkikaydirigubbakcemile3 a..
allah isteyen herkese nasip etsin..

Ayşegül'cüm okurken duygulandım ağladım.
sen anlattıkça ben yaşadım resmen.
Allah analı babalı büyütsün defneyi.ablası zeyneple hep mutlu olsunlar inşallah.

tekrar gözünaydın canım rabbim hayırlı uzun ömürlü eylesin
hadi darısı başımıza inşallah

Hepinize merhaba kızlar, Çınar'ımı kollarıma aldım ve oğlumu kollarıma almanın mutluluğunu oğlumun karnımdayken hüznümüzüde sevincimizide paylaştığımız değerli arkadaşlarıma en baştan anlatmak istiyorum...

29.01.2010 sabah uyandım kayınvaldemlerde kalmıştık o gece sabah ta eşimle kalkdım benı eşim evimize bırakıp işe gidecekti kalkınca hafif bir karın ağrısı ile wc 'ye giitm bir baktım pembe kan geldi tuvaletteyken hemen eşim doktoru arayıp telefonu verdi elime doktorumuz gelin bakalım dedi kayınvaldem annemi aradı onuda aldık hepbirlikte hastaneye gittik doktorumuz benı ultrasona aldı baktı suyum normal bebeişle ilgili bir problem yok çatı muaynesi yaptı açılma yok nst ye br bağlayalım dedi 15 dakika bağladı ebe geldi yanımıza ooo çok iyi sancılar başlamış dedi ama ben o sancıları hissetmiyordum çıktık doktorumuz evşn yakın şuan ilk sancılar bunlar eve git suyun gelir yada kanaman artar sancın artar hemen ara gel dedi cuma günü annemlerle evimize geldik yanımızda kaldılar cumartesi sabaholdu yine sancı ile uyandım eşim işe gitti annem ve kayınvaldem başımda hafif hafif adet sancıları çekmeye başladım yataktan kalkmadım saat 4 'e kadar ağrı cektım evde annemler bir doktora gidelim dediler kalkdık gittik tekrar nst 'ye bağlandım ebeler ilgilendi açılma varmı diye baktılar evet sancı var gözüküyor ama açılma yok kanda geliyor korktum tabi ebeler doktorumuzu aradı doktor evde çeksin sancılarını orası piskolojısını bozar demiş tekrar çıktık evimize geldik eve girmemle benim ağrılarım yoğunlaştı 10 dakikada bir agrı girmeye başladı annem ve kayınvaldem de basımdan ayrılmadılar evin içinde sürüne sürüne çektim agrıları saat 8 bucuk oldu eşim geldi sancılarımı gördükce artık doktora gidelim sezeryana alsınlar istemiyorum bu sancıları çekmeni demeye başladı 1 saat daha direndim evde artık son sacılar 5 dakikada 2 sancıolmaya başlayınca direnemedim hadi dedim gidiyoruz eşim arabayı çalıştırmaya çıktı ki bende kapıdayım annemlerle araba otomatik kitlenmiş calışmıyor dedi ugrastı olmadı gitti taksi aldı geldi taksiye bindik sancı geliyor dudaklarımı ısırıyorum bagırmamak ıcın neyse geldik hastaneyeki doktorumuz gelmiş bekliyor odanın kapısında hemen yatırdılar beni doktorum çatı ya baktıki oo 5 cm açılmış süper oğlumuz geliyor dedi...ama senin sancıları çekmeni sitemiyorum dedi sana yardımcı olucam dedi adam esortmanlarla yanımdan 1 dakika ayrılmadı elimi tut şimdi dedi tuttum diğer eli ile çatıya baktı ve suyumu patlattı evet 8 cm oldun bile son 1 saatiimiz kaldı dedi ... eline bir dergi aldı ve yellemeye başladı ben terledıkce o yelledı dergiyi ve anlattı bana neler yapmam gerektiğini... biryandanda nst yebaglıyım saat 11 e geliyordu ameliyat önlüğünü getirdiler odaya önlüğümü giydirdiler tabi eşimde odada yanımda kayınvaldemde son halimizi kameraya çekiyor annemde içerde hepimiz bekliyoruz doktorun hadi demesini ve ebelere hadi gidiyoruz dedi sandelye getirdiler beni sandelyeye aldılar ve en son kameraya el salladım eşimi öptüm doğumhaneye doğru yol aldık sancılar sıklaştı ve dogumhanede 7 tane ebe vardı hepsi birbirinden şeker benim yaşlarımda kızlardı...beni aldılar içeri saçlarım açıktı birtan3esi gazlı bezi açtı saclarımıı topuz yaptı bagladı cok terliyordum bunalmıştım iki tanesi elimi tuttu ve başladılar anlatmaya 15-20 dakıka sonra hiçbirşeyın kalmıcak dedıler bize yardımcı ol yeter dediler doktorumuz girdi içeri sancılarım çok daha sıklastı ben sancı çektikçe ebeler yüzümü ıslak bezlerle ısladılar çünkü çok terliyordum doktorum agzıma gazlı bır bez verdı dıslerını arasına al bunu sık dedı son 2 sancıdan sonra oglun kollarında dedi oan bır baktı sacları suan gözüküyor ama kordon baglandı boynuna dedi çok korktum ben size yardımcı olucam sakın vakum yapmayın dedim tamam anlastık dedi doktorum dısarı cıktı su ıcmıs gelmiş eşim kapıda neoldu demiş 5 dakıkamız var demiş...tekrar geldi evet dedi kestiğini gördüm o anda ama hissetmedim son iki sancınıda çekiyorsun ve bitiyor dedi gercekten son iki sancıdan sonra saat 11:32 doktorumuzun elinde beyaz tertemiz yakışıklı bir bey vardı işte o an herşey bitti gözümün önünden herşey şerit gibi geçti.... bütün acılar bitti hiç acı çekmedim havadan kucağıma gelmiş gibi birşey hissettim onun o ağlama sesi ile birlkite bende hıçkırıklara boğuldum doktorum ben eşine gidiyorum makine alıp gelicem dedi geldi bebeğimi kollarıma verdiler ve doktorumuz resmimimizi çekti bebeğimi babasına götürdüler... dikişlerimi bitirdi doktorum ve hiç birşey hissetmedim ebelerim beni giydirdi sandelye ile doğumhaneden çıkarttı ki kapıda bütün arkadaşlarımız ailemiz eşim hepsi ordaydı bebeğimde kollarda geziyordu beni yatagıma aldılar bebeğimi verdiler hıökırıklara boğulduk herkes aglıyordu bıryandan telefon yagmuruna tutulduk o gece gözümükırpmadan bebeğimi izledim emzirdim sevdim ve halen inanamıyorum yasananlara... hersey bitti sadece Çınar var artık Allah'ın bizlere verdiği en güzel hediye en yüce şey bu duygu Allah'ım hepinize yaşatsın arkadaşlar...

Hayırlı olsun arkadaşlar gözü yaşlı okudum valla yaa Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin darısı başımızaopuyorumnanaktan

aysegul,ozlem aglatcaksınız benı kızlar yaaa...
Allah mınıklerınızı sıze bagıslasın bızede bu gunlerı gormeyı nasıp etsın ınsallah :emir_bebek:

ayşegül ve özlem,ikiniz de öyle bir anlatmışsınız ki sanki yaşadık o anı.Gözlerim dolu dolu.Allah bize de kolay doğumlar nasip eder inşallah.Sağlıkla büyütün evlatlarınızı....

özlemcim ne yaptın canım sen bize yaaa.
okurken ağladım her zamanki gibi.
bi yandan da sancılar girdi karnıma yaşadım o anı.
senin çektiğin acılara değdi sonunda dünya tatlısı çınarın artık kollarında.
darısı başımıza inşallah.

ayşegül özlemm ne kadar duygulandım.. maaşallah bebişleirnize darısı ZAMANINDA başımıza.. sağlıkla büyüsün bebeişler!!

Ayşegül, Özlem, canlarım yaaa.. Ağlayarak okuudm yazdıklarınızı. Allah'ım yavrularunuzu size bağışlasın. Sağlıkla inşallah. Darısı başımıza. Galiba beklemek sancıdan da zor...

evet gelelim Ecrindila hanımın doğum hikayesine
adı daha o gelmeden kondu kızımın bide doğum günümden bi kaç gün önce aldım hamile olduğum haberini tamam dedim allah'ımın hediyesi bu bana ecrin geliyo içimden kızım olucak diyordum Allah kalbime görede verdi çok şükür
çok güzel bi hamilelik geçirdim ve artık sona gelmiştik herşey normal gidiyordu
dr.um 39.haftada çatı muaynesi yapıcağını söyedi ogün hastaneye gittim oldum muaynemi akşamı ablama gittim wc girdim çamaşırımda ıslaklık vardı ve kokuyo hemen dr.umu aradı hastaneye gidip nst çektirmme söyledi bizde eşimle gittik hastaneye nst de sancım çıktı bide çatı muaynesi yapalım dedi ebe yapmaz olaydı çok canımı yaktı bar bar bağırdım ebeler dr.umu aradılar oda eve yolayın eğer kanamsı falan olursa gelsin geri demiş bizde eve döndük ve gene wc girdim bi baktım kanamam olmuş
ben tabi gene panik içinde hemen hastaneye gittik 1cm açılmam olmuş çatı muaynesinden sonra normal dediler ve gene eve yolladılar ama o stresleri anlatamam o güne kadar normal düşünen ben hastaneden çıkar çıkmaz iki göz iki çeşme ağlıyorum eşime ben normal istemiyorum diye
neyse 1hafta sonra dr.um nst için çağırmıştı ogün gitmeden önce gene kan geldi benden artık dayancak gücüm kalmamıştı bu streslere hastaneye gittik eşimle nstye girdim herşey normal dedi dr.um
ama veysel ben ben normal doğumdan çok korkuyorum dedim bi anda oda en iyisi o bekle falan filan dedi ama ben ağlıcam nerdeyse oda ozaman yarın gel alalım dedi ben kaldım birden bi eşime bakıyorum bi dr.a ona bişey diyemedim dr.umda ozaman iyidüşün akşama beni ara kararını söle deditamam dedim
yolda eşimle konuşuyoruz ne yapalım diye bi olsun bi olmasın derken ablamı aradım oda sen bilirsin dedi hangisinde daha rahat hissediceksen kendini öle yap dedi
neyse kararımızı verdik ve aradık dr.u sezaryan olucaktım oda yarın sabah 9da gel gece 12den sonra bişey yeme dedi
herşey bianda oldu ne yapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyodum ama tek düşündüğüm kızım yarın kollarımdadaydı
hemen ablamı annemi aradım ablam gece istanbuldan geldi annemde geldi ben bu arada kayınvalidemde kalıyorum bi heyecan bi heyecan kalbim yerinden çıkıcaktı bavula baktım son kez ne eksik diye herşey tamamdı duşa girdim son kez koca göbişeme baktım kızımla vedalaştım hem ağladım hem yıkandım
yatmam lazımdı ama gözüme uyku girmiyodu eşim sıkı sıkı sarıldı yatakta o ağlıyo ben ağlıyorum sabah olmuştu artık ezan okunuyodu kalktım abdest aldım 2 reket namazımı kıldım dua ettim Allah'ıma sağsağlim kavuştursun bizi diye bide yasin okudum
annemler ablamlar kahvaltılarını yaptılar evin içinde bi kokuşturmaca öyle çıktık evden
hastaneye geldik önce odamızı gösterdiler yerleştik sonra yatış işlemlerini yaptılar
ve artık hazırlanma zamanı pembe önlüğümüz giyindik sondayı taktı hemşire gene çatıya çıkmak sinirimi bozdu ama yapcak bişey yok ablam sıkıca tuttu elimden prensese kavuşmaya son anlara gelmiştik artık odamıza geçtik beklemeye başladık ve geldiler almaya yattım gidiyorum ameliyathaneye eşim sıkıca tuttu elimde kızımızı al gel aşkım dedi ben ağlıyarak girdim doğumhaneye tirtir titriyodum anestezi uzmanı geldi yanıma ağlama herşey birazdan biticek alıcaksın kızını kollarına dedi
bana genelmi epiduralmi istiyosun dedi bende epidural dedim oan verdim kararı iyikide vermişim ve beni masaya aldılar hemşire elimi tuttu sıkıca başını aşağıya indir kıpırdama dedi kızın elini sıkıca tutttum korkama biticek şimdi dedi birden ayaklarım ısınmaya başladı yattım masaya geri dr.um geldi onlar ameliyeta başlamışlar anestezi uzmanıyal bi hemşire başımda bemi oyalıyo ben canım acıyo dedim sanki iğne tutmamşı gibi oo dedi çoktan başladık ameliyata ben hepten panik oldum kalbim sıkıştı dedim dr.a hemen masayı yükselttiler ve büyük an geldi kızım çıktı hemen yanıma koydu dr.um ben ağlayama başladım aşkım dedim sonunda geldin o ağlıyo Allah'ım sana şükürler olsun dedim
kızımı aldılar giydirmeye götürdüler benimde dikişlerim biiti çıkma vakti geldi artık kapıda eşim annem ablalarım kayınvalidem teyzem hepsi bekliyolar dört gözle hepsi ecrine odaklanmış beni kimse görmüyo :))neyse odamıza geldik aldım kızımı kollarıma kokladım öptüm doya doya ameliyattan 4 satten kalktım zor bela ayağa ve hiç oturmadım gezdim bol o gecesi gazım çıktı inş. Allah herkese böyle güzel ve kolay doğum nasip etsin
rabbime heran şükrediyorum bana bu güzel duyguyu nasip ettiği için dünyam yaşam kaynağım o benim çok seviyorum kızımı bennn
bugün 15 günlük oldu prenses rabbim uzun hayırlı ömürler nasip etsin ona :ecrin_bebek:

fato sende aglattın tam oldu kaydirigubbakcemile3
ecrın dıla nı rabbım sana bagıslasın tatlım... omru uzun bahtı acık olsun ınsallah...
darısı basımıza :)

Offf valla gene ağladım. Ne güzel şey anne olmak...Fatocummm Canım Allah kızın auzun hayırlı ömürler versin canım beniimmmm

evet gelelim Ecrindila hanımın doğum hikayesine
adı daha o gelmeden kondu kızımın bide doğum günümden bi kaç gün önce aldım hamile olduğum haberini tamam dedim allah'ımın hediyesi bu bana ecrin geliyo içimden kızım olucak diyordum Allah kalbime görede verdi çok şükür
çok güzel bi hamilelik geçirdim ve artık sona gelmiştik herşey normal gidiyordu
dr.um 39.haftada çatı muaynesi yapıcağını söyedi ogün hastaneye gittim oldum muaynemi akşamı ablama gittim wc girdim çamaşırımda ıslaklık vardı ve kokuyo hemen dr.umu aradı hastaneye gidip nst çektirmme söyledi bizde eşimle gittik hastaneye nst de sancım çıktı bide çatı muaynesi yapalım dedi ebe yapmaz olaydı çok canımı yaktı bar bar bağırdım ebeler dr.umu aradılar oda eve yolayın eğer kanamsı falan olursa gelsin geri demiş bizde eve döndük ve gene wc girdim bi baktım kanamam olmuş
ben tabi gene panik içinde hemen hastaneye gittik 1cm açılmam olmuş çatı muaynesinden sonra normal dediler ve gene eve yolladılar ama o stresleri anlatamam o güne kadar normal düşünen ben hastaneden çıkar çıkmaz iki göz iki çeşme ağlıyorum eşime ben normal istemiyorum diye
neyse 1hafta sonra dr.um nst için çağırmıştı ogün gitmeden önce gene kan geldi benden artık dayancak gücüm kalmamıştı bu streslere hastaneye gittik eşimle nstye girdim herşey normal dedi dr.um
ama veysel ben ben normal doğumdan çok korkuyorum dedim bi anda oda en iyisi o bekle falan filan dedi ama ben ağlıcam nerdeyse oda ozaman yarın gel alalım dedi ben kaldım birden bi eşime bakıyorum bi dr.a ona bişey diyemedim dr.umda ozaman iyidüşün akşama beni ara kararını söle deditamam dedim
yolda eşimle konuşuyoruz ne yapalım diye bi olsun bi olmasın derken ablamı aradım oda sen bilirsin dedi hangisinde daha rahat hissediceksen kendini öle yap dedi
neyse kararımızı verdik ve aradık dr.u sezaryan olucaktım oda yarın sabah 9da gel gece 12den sonra bişey yeme dedi
herşey bianda oldu ne yapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyodum ama tek düşündüğüm kızım yarın kollarımdadaydı
hemen ablamı annemi aradım ablam gece istanbuldan geldi annemde geldi ben bu arada kayınvalidemde kalıyorum bi heyecan bi heyecan kalbim yerinden çıkıcaktı bavula baktım son kez ne eksik diye herşey tamamdı duşa girdim son kez koca göbişeme baktım kızımla vedalaştım hem ağladım hem yıkandım
yatmam lazımdı ama gözüme uyku girmiyodu eşim sıkı sıkı sarıldı yatakta o ağlıyo ben ağlıyorum sabah olmuştu artık ezan okunuyodu kalktım abdest aldım 2 reket namazımı kıldım dua ettim Allah'ıma sağsağlim kavuştursun bizi diye bide yasin okudum
annemler ablamlar kahvaltılarını yaptılar evin içinde bi kokuşturmaca öyle çıktık evden
hastaneye geldik önce odamızı gösterdiler yerleştik sonra yatış işlemlerini yaptılar
ve artık hazırlanma zamanı pembe önlüğümüz giyindik sondayı taktı hemşire gene çatıya çıkmak sinirimi bozdu ama yapcak bişey yok ablam sıkıca tuttu elimden prensese kavuşmaya son anlara gelmiştik artık odamıza geçtik beklemeye başladık ve geldiler almaya yattım gidiyorum ameliyathaneye eşim sıkıca tuttu elimde kızımızı al gel aşkım dedi ben ağlıyarak girdim doğumhaneye tirtir titriyodum anestezi uzmanı geldi yanıma ağlama herşey birazdan biticek alıcaksın kızını kollarına dedi
bana genelmi epiduralmi istiyosun dedi bende epidural dedim oan verdim kararı iyikide vermişim ve beni masaya aldılar hemşire elimi tuttu sıkıca başını aşağıya indir kıpırdama dedi kızın elini sıkıca tutttum korkama biticek şimdi dedi birden ayaklarım ısınmaya başladı yattım masaya geri dr.um geldi onlar ameliyeta başlamışlar anestezi uzmanıyal bi hemşire başımda bemi oyalıyo ben canım acıyo dedim sanki iğne tutmamşı gibi oo dedi çoktan başladık ameliyata ben hepten panik oldum kalbim sıkıştı dedim dr.a hemen masayı yükselttiler ve büyük an geldi kızım çıktı hemen yanıma koydu dr.um ben ağlayama başladım aşkım dedim sonunda geldin o ağlıyo Allah'ım sana şükürler olsun dedim
kızımı aldılar giydirmeye götürdüler benimde dikişlerim biiti çıkma vakti geldi artık kapıda eşim annem ablalarım kayınvalidem teyzem hepsi bekliyolar dört gözle hepsi ecrine odaklanmış beni kimse görmüyo :))neyse odamıza geldik aldım kızımı kollarıma kokladım öptüm doya doya ameliyattan 4 satten kalktım zor bela ayağa ve hiç oturmadım gezdim bol o gecesi gazım çıktı inş. Allah herkese böyle güzel ve kolay doğum nasip etsin
rabbime heran şükrediyorum bana bu güzel duyguyu nasip ettiği için dünyam yaşam kaynağım o benim çok seviyorum kızımı bennn
bugün 15 günlük oldu prenses rabbim uzun hayırlı ömürler nasip etsin ona :ecrin_bebek:

Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş ne güzel.Ne cesaret varmış sende de maaşallah.ıyi ameliyathanede paniklememişsin.ınsanın aklında kesilme durumu olursa panikler heyecanlanır tansiyonu düşer diye düşünürüm hep.Epidural ne kadar takılı kaldı belinde?Bir gün boyunca durdumu belinde?.Sürekli epiduralin diğer ucundan ağrı kesici verdilermi?Ağrı hissetmeye başlaman kaç saat sonra oldu?Birde ilk ayağa kalkmak gerçekten çokmu zordu çokmu acıdı karnın?Sütün hemen geldimi?

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş.

"hem ağladım hem yıkandım son kez karnıma bakıp" kısmı beni çok etkiledi.bir an kendimi düşündüm ve ben de çok ağlarım herhalde sezeryana gideceğimi bilsem.Allah,hediyeni; hayırlı evlat olarak büyütmeni nasip eder inşallah.

özlemcim fatoşçum ne güzel yazmışsınız çok duygulandım okurken, Allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün canlarım

çoook güzel doğum hikayeleri kızlarrr yaaa rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
bizlerede bebişler versin inşşşşşşşş

X