2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hatice
özledik cidden,ne kapattın face yi
diğer hamile topiğinde takılıyosun biliyırum :))
nasıl gidiyo 31. haftaya girilmiş maşallah
oğlunun adını ne düşünüyosunuz

canım ya ben de özledim sizleri
yeni face adresi alcam eskisini kullanmak istemiyorum da
ağustos analarına bakıyorum ama burdaki gibi yazamıyorum fazla
ilk hamilelik rahatmış walla şimdi hiçbişeye fırsat bulamıyorum
okuldan geldim ece uyuyor da bakayım dedim

daha ismi kesin değil ama emir ya da emre olabilir diye düşünüyoruz

ayyy çok özlemişim burayı ya.....
hatice maşallah canım benim 31.haftaya girmişsin bile....
benim ece de yap bozlara toplara bayılıyor...ha birde çarklar var ya yaramaz toplar gibi bayılıyor ona....
canım ya özledik seni...geri gelme imkanın yok mu face?

slm kızlar topic bomboş kalmış görmeyeli,,,niayet 3 haziranda 2.bebişim dünyaya geldi.9 ay nasıl geçti anlamadım,eşimin kardeşi evlendi 1 ay snr kayınvalidem vefat etti,vefatından 2 hafta snr ben doğum yaptım üzüntü sevinç hepsi bir arada 9 ay geçirdim.
canım ipeğim kardeşini çok kıskanıyo herkes anlamaz diye beni avutuyodu ama maşallah herşeyden anlıyo yavrum..
sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyo,,,,,,,

aaaa............. çok şaşırdım günlerdir bi kişi bile topiğe bakmadımı? kızlar nerelerdesiniz faceden mi görüşüyosunuz?

aa rengarenk bi ara senden bahsedilmişti ne yaptı acaba diye
doğurdun demek hadi gözün aydın
evet herkes face de şekerim
senin üyeliğin yokmuydu orda

başınız sağolsun bu arada herşey kader

Allah kolaylıklar versin canım

smhsmh sgl cnm bgn doğum yapalı 25 gün oldu çok uykusuz ve yorgunum.inşallah bu zor günleri sağlığım bozulmadan atlatabilirim,facede hesabım var ama nete en fazla 15-20 dk girebildğm için faceyi açmak aklıma gelmiodu

Kızlar merhaba

benim oğlum 17 aylık oldu. size sorum olacak yeni başlayan bir sinirlilik hali çıktı ortaya.
kendi kendine oynarken birden sinirlenip oyuncagını nereye olursa fırlatıyor ve arkasında bağırıp mızmızlanmaya başlıyor.
karşısındaysanız eger kafa göz gidiyor.
eşimle hiç öyle fazla tartışmamız olmamıştır oğlumun yanında. şiddet görse belki diyeceğim ama öyle bir şey de söz konusu değil.
ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
benimle aynı durumda olan anneler varsa bana yardımcı olabilir mi aceba?

bu ara aynı sıkıntı bızdede var sınırlenınce elınde ne varsa atıyor ıstedıgını vermeyınce bırde kusuyor al dıye uzattıgımda bas bas bagırıyor ıstemıyormus yada alıp kkutt yere atıyorr 2 yas sendromuna erken gırdık sanırımm...

kızlar bende artık burda takılmaya karar verdim...face girmiyorum...hepinizi çok özledim...buraya da gelin ya ara ara da olsa...

kimse yok mu kızlar....hadi gelin buraya da....

Canım sen neden face e takılmıyosun buralar hep ıssız baksana (

Rengarenk merhaba canım hayırlı uğurlu olsun yeni bebiş ismini ne koydunuz ? ipek cin gibi kız herşeyi anlıyordur tabi
ikisi bir arada büyüyecekler ne güzel ama tabi sıkıntının çoğunu çekecek olan sensin

Kayınvaliden içinde üzüldüm başınız sağolsun dünya böyle birileri geliyor birileri gidiyor maalesef....

meraba kızlar nasılsınız.
uzun zmandır giremedim.
gerçi burada kimseler kalmamış. nerde facedemi takılıyosunuz.
benim kzızım da 7 aylık oldu.
hepinizi çok öpüyoruz.

meraba kızlar nasılsınız.
uzun zmandır giremedim.
gerçi burada kimseler kalmamış. nerde facedemi takılıyosunuz.
benim kzızım da 7 aylık oldu.
hepinizi çok öpüyoruz.

selam canım.evet facedeyiz hepimiz.sweetcim senide bekleriz,aramıza katıl sende.prensesinide görürüz hem :)

selam canım.evet facedeyiz hepimiz.sweetcim senide bekleriz,aramıza katıl sende.prensesinide görürüz hem :)

inşallah canım katılırım. nasıl bulucam sizi.
sizinkiler kocaman olmuşalr artık bana engin tecrübelerinizle yol gösterirsizniz:)
herkese çok selam

Merhabalar

Bende sizleri face de takip etmek istiyorum. Size face den nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar babaslig satmak isteyen varmıııııııııııııııııııııııııı

yeni dogacak bebeişime almak isityorum uygun fiataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…