2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çoook özlemişim burayı ya....valla kızlar ikincilerde gelirse kimse uğramaz buralara...
bizde ikinci bebişler için başladık hayırlısı

merhaba ocak anneleri.benım kızçede ocak dogumlu.:))
bende şubat topıgınde yazardım.subatta dogacaktı ama ocakta dogmaya karar verdı kuzum
arada sızı okurdum hehe..

çoook özlemişim burayı ya....valla kızlar ikincilerde gelirse kimse uğramaz buralara...
bizde ikinci bebişler için başladık hayırlısı

aaaa ayçaa sendemi hamılesınn hayırlı olsunn gözün aydınn aramızda cok fazla zaman yokmuss bu aradaa:)))

Slm kızlar uzun zaman oldu kk ya girmeyeli halbuki ne kadar
Çok şey öğreniyorum burdan ama 2 cocukla hersey çok zor cnm kızım
2,5 canım 13 aylik oldu,emin olun kız cocuk büyütmek daha kolaymış,oğlum
Hala yurumuyo çok üzülüyorum kizimada bugün tuvalet egitimine başladık
Sizler neler yapiyosunuz kimsecikler uğramaz olmuş topigimize,

Genel olarak kimse girmiyor artik kk,ye.face cikti insanlar oraya tasindi:)nasilsin buyudumu seninki?

buyudu laf yetıstırıyor bızlere sımdı uyuyo oglum 32 aylık olacagız ecrın teyzesı..senın yavrun nasıl
face de ayrı bır bolum mu var ordamı toplanıyorsunuz...

Son düzenleme:
meraba kızlar çok sık giremsemde aklım hep burda evet artık facete çoğu kişi ama buranın yerini hiçbirşey tutmaz

selam kızlar kimse kalmamış burda nevar ne yok görüşemiyoruz artık ben sürekli evdeyim nete girmiyorum ben kuzeyden sonra bitane daha yaptım alışmışken yapim dedim bide rüzgar oldu tamamen evdeyim kuzey 4 rüzgar iki yaşına giricek Allahın izniyle rüzgarda ocakta doğdu 10 gün var aralarında doğum günlerindende yırtık ikisini birden kutluyoruz şimdiden bütn ocak bebeklerinin doğum günü kutlu olsun görüşmek üzere bay

Kizlar topigimiz kimsesiz kalmis.ne gunlerimiz gecmisti.nasilsiniz yavrulariniz nasil.kardesi olan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…